haftaiçi pek takip edemiyrm ama nasip artık takipte kalmaya çalışayım hayırlı satışlar
TŞK cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftaiçi pek takip edemiyrm ama nasip artık takipte kalmaya çalışayım hayırlı satışlar
Eki Görüntüle 992182 Eki Görüntüle 992183
Bunlarda KOM ve ZEKİ tek alt siyah birde etiketi kesilmiş var ama markadır yine tanesi 3 TL
36-38 BEDEN
canım altlar kullanıldı mı
KOM sıfır cnm ama ZEKİ sayılı giyildi. Bir tane daha var çok iyi durumdalar. tanesi 3 TL'den veriyorum.
,hiç giyilmeyen kom var başka var mı elinde canım ekler misin varsa
,
Mayo bikini olarak sadece eklediklerim var cnm KOM hiç giyilmedi. Başka yok.
,
Mayo bikini olarak sadece eklediklerim var cnm KOM hiç giyilmedi. Başka yok.
kom olanın bandrolü var mı altında peki koruması.
ekledikleriniz içinde destekli olan bikini varmı fotodan pek anlaşılmıyor ?
Eki Görüntüle 992337 Eki Görüntüle 992338 Eki Görüntüle 992340 Eki Görüntüle 992341
Destekli derken ben pek anlamadım ama bunların sütyen kısımlarında süngerleri var ama alttan telleri yok cnm hani sonradan çıkarılma falan değil alındığında da yoktu genelde boyundan bağlamalı olduğu boyuna asılınca zaten alttan tel koyma ihtiyacı duymamışlar demekki.
Eki Görüntüle 992337 Eki Görüntüle 992338 Eki Görüntüle 992340 Eki Görüntüle 992341
Destekli derken ben pek anlamadım ama bunların sütyen kısımlarında süngerleri var ama alttan telleri yok cnm hani sonradan çıkarılma falan değil alındığında da yoktu genelde boyundan bağlamalı olduğu boyuna asılınca zaten alttan tel koyma ihtiyacı duymamışlar demekki.
canım sütyen kısmındaki destekten bahsediyorum normal sütyen gibi hani bikinilerde de destekli oluyor ya
Göğüs kalıbı gibi kalıpmı diyorsun cnm sen hani böyle alttanda bir şişliği olur o kalıbında göğüsü yukarı fırlatır. Yok bunlarda öyle abartı kalıp yok. Arkadaşın göğüsler iyiydi. Sadece süngerli içleri o kadar.
Eki Görüntüle 992347
Cnm en çok dolgulusu bedenine göre olur ama sen karar ver. Altınada siyahlardan en ufağını ayarlarsın tek siyah takım olur. Bu 4 tl alt 3 7 TL'ye gelir.
canım kom kalıbı mı zeki nin kalıbımı daha geniş hangisi genişse onu ekleyeyim şortun yanına.
Eki Görüntüle 992348
En geniş kalıp bu cnm NELSON marka 38 beden diyor ama 40 bedenede olur gibi duruyor.
Canim ben bugun telden bakiyorum demistim. Mavi marka tiSort, nike , us polo marKa tisort, zeki tek parca mayo ve zeki tek siyah alti istiyorum.reebok iptal olsun. Simdilik 5 parca sectim:) bir de benim esofman altlarina ihtiyacim var elinde orjinal temiz dhrumda esofman altlari var mi?
Eki Görüntüle 992361 Eki Görüntüle 992360 Eki Görüntüle 992359 Eki Görüntüle 992358 Eki Görüntüle 992362
Cnm seçtiklerin bunlar ama Zeki mayo koyu mor siyah değil. Reebook iptal ettim. Doğrumu cnm?
Eşofman altı çıkmadı şimdilik gardrop karıştırmaya devam bakalım neler çıkacak takipte kal bacım :)