Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

$IMAG1176.jpg

koton 36-38 olur. 12 tl

$IMAG1174.jpg

NELSON Marka bikini iki altla beraber 15 TL

Tek kahverengi alt bikini KOM marka ama bu bikiniye rengi tam uyumlu değiştirilerek giyilebilir.

Tek Kom altı almak isterseniz. 3 TL

Bikini Takım 12 TL

Evet orjinal tmm size ayırıyorum. Pazartesi açıcam PTT'ye hesabı karşı ödemeli bakalım başarabilecekmiyim. Ona göre salı hazırlar adreleri teyitleşir gönderim yaparım.

tamam canım kullanım durumu nedir peki şortun başka orjinal eşofman altı tisört varsa elinizde koyar mısınız bide mor uzun kollu var nike sanırım o da orjinal duruyorsa onuda alayım

tamam canım kullanım durumu nedir peki şortun başka orjinal eşofman altı tisört varsa elinizde koyar mısınız bide mor uzun kollu var nike sanırım o da orjinal duruyorsa onuda alayım

Şort sayılı giyilmiş hiç deformesi yok. Eşofman üstü var beyaz adidas 36-38 beden ama resmini ekleyemedim hala sorun veriyor. Nıke uzun kollu mor ayrıldı cnm Koyduğum ürünlerin hepsi orjinal ..

Şort sayılı giyilmiş hiç deformesi yok. Eşofman üstü var beyaz adidas 36-38 beden ama resmini ekleyemedim hala sorun veriyor. Nıke uzun kollu mor ayrıldı cnm Koyduğum ürünlerin hepsi orjinal ..

canım o ekleyeceğin beyazıda bana ayır o halde.moru alan olmazsa onuda bana ayır.başka var mı orjinal ekleyeceğin canım.çanta eşofman altı falan

canım o ekleyeceğin beyazıda bana ayır o halde.moru alan olmazsa onuda bana ayır.başka var mı orjinal ekleyeceğin canım.çanta eşofman altı falan

TMM cnm beyazıda sana ayırdım cnm mor Nıke İlk Duru2013 ayırttırdı onu Duru almazsa Gevezek sırada :)

Cnm üçüncü kişisin ikiside olmadı sana yollarım ok.

Devam ediyorum cnm ama çanta şimdilik çıkmadı ayakkabılar var ama spor değil ve onlar kullanılmış çok uyguna vericem.

Daha çekmedim resimlerini önce şu elimdekileri bir eklemeyi başarayımda devamı gelecek.

Beyaz ADİDAS üst 18 cnm fiyatı fotoda sorun vermezse eklerim.

TMM cnm beyazıda sana ayırdım cnm mor Nıke İlk Duru2013 ayırttırdı onu Duru almazsa Gevezek sırada :)

Cnm üçüncü kişisin ikiside olmadı sana yollarım ok.

Devam ediyorum cnm ama çanta şimdilik çıkmadı ayakkabılar var ama spor değil ve onlar kullanılmış çok uyguna vericem.

Daha çekmedim resimlerini önce şu elimdekileri bir eklemeyi başarayımda devamı gelecek.

Beyaz ADİDAS üst 18 cnm fiyatı fotoda sorun vermezse eklerim.

resimlerin boyutunu küçült painte atarak jpeg formatında kaydet belki boyutu büyük olduğundan hata veriyordur canım

tamamdır canım yine de ölçüleri yazarsan sevınırım cok kısa kalırsa alamam zaten, bir de nilay vazgecerse şort için de sıradayım :KK1:

Mavi REEBOOK 36,5 cnm kol altından bel bitiş.

Mor Nıke 38,5 kol altından bel bitiş.

Tmm Nur_nilay'la satışı gerçekleştiremezsek şort için sana dönerim cnm.

Şimdi çıkmalıyım diğer kalan fotoları ekleyemedim. Nedendir bilmem akşam araştırıcam bakalım jpeg formatında da olmadı.

Görüşürüz..

X