Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

başka istediğin bişey varmı pekı

He cnm sen şu takas düşünensin hatırlayamadım ben ya .. Sütyen ve fön makinası için sen bana fiyatı de onların ben sana önereyim. takasla peşin değişir fiyatlar.

Hemde beden ver ben sana olanları çıkartayım. Koltuk altından bir cm ver bakayım.

kaç bedenlerrr....

Cnm tek alt kom'dan 42 beden için şüpheliyim. O zaten tek bir alt ama o bikiniye uyuyor değiştirilerek giyilebilir. Bikiniler iyi durumda ne söküğü yırtığı yok taş gibi duruyorlar. Tek üst boyundan bağlamalı siyahı iki ürün seçiminde zaten hediye gönderiririm cnm

Bu L Bedene badi gibi olur.

Bu zabitare s/m yazıyor ama l olur yumuşacık çok esnek.

Bu l İse olmaz cnm..

Tmm cnm Bluzlerden falan beğendiğin varsa bak ikisini 5 tl'ye bırakırım. Olmadı adresi gönder yarın öğleye kadar gönderirsen yarın paketini çıkartırım cnm ..

Canim ogleden sonra eve gelince bakacagim diger urunlere haberlesiriz..

canım merhebe bikinilerin mayoların kullanım durumu ve bedenleri nedir acaba?

Merhaba cnm

TCM Marka iyi durumda söküğü yırtığı falan yok. 38 beden yazıyor ama 38 büyük 42'ye kadar rahat olur.

NELSON Marka 38 beden yazıyor ama yine 40 olur. Buda iyi durumda ortadaki tek alt kom marka 38 40 olur. Kom tek alt hiç giyilmemiş sıfırdır. Bu takıma uyuyor değiştirlerek giyilebilir.

T-BOX M beden yazıyor 36/38 olur.

KOTON 36/38 Olur. Bunu beğeniyorum ama giyicek vücut nerede :)

36 Beden marka yazmıyor yine markadır. Etiketi Kesilmiş.

42 / 44 Beden arası olur. Basene göre değişir.

36 38 Beden arası olur. Buda yine tek alt

Zeki üst bu iyi durumda değil bunu istiyene aldıkları yanında hediye göndericem. 80 85 olur.

O zaman bir tshirt daha begeniyim dedigin gibi 10 olsuun

Canim sadece bigudi yollasan yeterli yaa ozelden hesap bilgilerini yazarsan sevinirim birde hangi sehirdesinn??

Hesap bilgisine gerek yok cnm .. Sen bana ad soyad telefon ve adres gönder PTT den kapıda ödemeli göndericem 5 bugidiler 4,5 kargosu olur 1 kg kadar 9,5 ödemeli çıkartırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…