Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

Reebok atlet
Ustu mavili olan bikini
En alttaki sari kolsuz
Kac bedenler ve en son fiyat?

reebook small hiç kullanılmamış S beden yazıyor ama M olur.

Üstü mavi bikini Koton Marka 36 /38 Beden olur.

Sarı Bluzde hiç kullanılmamış. Mudo S beden yazıyor yine ama M rahat olur.

Böyle 15 Derim cnm çünki Bikinide iyi durumda. İki kullanılmamış ürün var. Orjinaller.

Hesap bilgisine gerek yok cnm .. Sen bana ad soyad telefon ve adres gönder PTT den kapıda ödemeli göndericem 5 bugidiler 4,5 kargosu olur 1 kg kadar 9,5 ödemeli çıkartırım.
Kapida odeme varmi yaa supermjs canim aksama dogru sana mesaj aticam bilgilerimo bilgisayarsan girincee :)

reebook small hiç kullanılmamış S beden yazıyor ama M olur.

Üstü mavi bikini Koton Marka 36 /38 Beden olur.

Sarı Bluzde hiç kullanılmamış. Mudo S beden yazıyor yine ama M rahat olur.

Böyle 15 Derim cnm çünki Bikinide iyi durumda. İki kullanılmamış ürün var. Orjinaller.

Peki ayirma olanaginiz var mi acaba

Hadiii kızlarrr arabayı vurdum egsoz yamuldu. Birde macun gitti paralar biriside lastiğime vida koymuş birde fitil parası bu paraları çıkartmam lazımm :KK52::KK52:

eğer 36 ise bana olmaz altı, üstü olur ama. 38 ise olur altı. Bir ölçerseniz sevinirim:)

Yavrum evi talan ettim bir mezurayı bırak metre bile bulamadım. Ama şüpheliyim 38 olmaz gibi o yüzden 36 38 yazdım. He bacaklardan desen 38 olur ama beli sıkı gibi .. Bakayım yarın ölçebilirsem artık şimdilik o malı soran yok.

Yavrum evi talan ettim bir mezurayı bırak metre bile bulamadım. Ama şüpheliyim 38 olmaz gibi o yüzden 36 38 yazdım. He bacaklardan desen 38 olur ama beli sıkı gibi .. Bakayım yarın ölçebilirsem artık şimdilik o malı soran yok.

hadi ya benim de bacakların üst kısmı sıkıntı zaten ya en geniş kısmım oralar..:/ sıkıysa imkan yok olmaz bana özellikle esnek şeyler alıyorum fışkırmasın bacaklarım diye :KK1: neyse o zaman ya sizi hiç uğraştırmıyım kalsın artık kısmet değilmiş..:)

hadi ya benim de bacakların üst kısmı sıkıntı zaten ya en geniş kısmım oralar..:/ sıkıysa imkan yok olmaz bana özellikle esnek şeyler alıyorum fışkırmasın bacaklarım diye :KK1: neyse o zaman ya sizi hiç uğraştırmıyım kalsın artık kısmet değilmiş..:)

Ayırttıklarının üçüdemi kalıyor sadece bikinimi cnm?

X