- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
-
Allah kabul etsin. Mehmetçik vakfına mantıklı haklısınızBen dün internet üzerinden mehmetçik vakfına verdim fitremi Allah kabul etsin inşallah
Kitlenene kdr knşuruz bilmeyen öğrenir bilenler bildiğini öğretir. Dedikodu yapmaktan daha iyiDini konu açmak yasak canım.
Soruna gelirsek; zekat şahısa verilir kuruma verilmez.Kesin olarak tüm paranın herhangi bir şekile ve mala çevrilmeden fakirin eline para olarak ulaştırılacagından eminseniz sivil toplum örgütünü vekil tayin edip verebilirsiniz.
Öyle düşünüyorum farklı fikirler almak istedim. Teşekkür ederimÖnemli olan seni niyetin ...bence dediğin yere verebilirsin.
Haklısın ikisi de aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim farklı önerin için. Kızılay TV de yaptıgı yardımları anlatınca etkilendim açıkçası.Lösev de olabilir geçen sene de oraya vermiştim gönüllüsüyüm ayrıca, kızılay lösev mehmetçik hepsi de makul önemli olan niyet
Canım Losev yıl boyunca bagislarla neleri başardıklarını gazete gibi basıp bağışçılarina gönderiyor.Ben kızım adına da yapmıştım bağış.Onun adına böyle birşey gelince çok duygulanmistimHaklısın ikisi de aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim farklı önerin için. Kızılay TV de yaptıgı yardımları anlatınca etkilendim açıkçası.
Canım Losev yıl boyunca bagislarla neleri başardıklarını gazete gibi basıp bağışçılarina gönderiyor.Ben kızım adına da yapmıştım bağış.Onun adına böyle birşey gelince çok duygulanmistim
Aa bunu söylemen çok iyi oldu teşekkür ederim. Sonuçta sitelerinden .Baktığımda bu bilgilere ulaşamazdımCanım Losev yıl boyunca bagislarla neleri başardıklarını gazete gibi basıp bağışçılarina gönderiyor.Ben kızım adına da yapmıştım bağış.Onun adına böyle birşey gelince çok duygulanmistim
Lösev de olabilir. Aslında paket dağıtan kuruluşlar Ramazan'a daha uygun geliyor bana. Senin adına bir eve ekmek girmesi öyle güzel duygu ki. Bizim en kötü durumda olanımız bile karnını doyuruyor ama ç çok insan varYeni hastane açıldı bir tuğla da sen koy bağışları ile cem yılmaz da çok sağlam destek veriyormus ne kadar güzel
Allah kabul etsinOkumasina katkida bulundugum iki cocuk var ogrenci. Onlara veriyorum
Aynen öyle en azından bu kuruluşların emekleri ortadaNe idüğü belirsiz, dini alet edip başka yerlere para harcayan vakıf ve derneklerdense Mehmetçik vakfı, Kızılay, lösev ya da benzer kurumlara vermek bin kat iyidir...
Olmuyor diyenler nereye gittiğini bilmeden vermeye devam etsinler.
Eşim genelde şahsa vermekten yana ama bu sene ben de bu kurumlara vereceğim.
Amin,hepimizinkini insallah.Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?