fitpack mi, herbalife mi???

Ritim bozuklugunda bir doktorunla gorus istersen. Ben agri kesici , dogum kontrol ilaclari ile birlikte kullaniyorum. Bir etkisi olmadi. Sponsorlarda zararli olmiyacagibi soyluyorlar ama en iyisi doktoruna sormak canim.
Tabiki istahini kesecektir yeterki iste :)

cnm işe yarayıp yaramadığını cuma günü yazıcam ben tartı günüm.
gün içinde ara öğün yapmamama rağmen acıkmıyorum.
bazen gece acıkıyorum o da çok wrkwn klaktıysam

Ben de devam edecegim. Mide bulantilarim oldu ama birakmayacagim. Cok tatli shake resmen tatlidan tiksindim
evet sanki hergün milkshake içiyomuş gibi.bide acıkmamak için içine meyve atabilirsin.ben sırf onun için özel shake blenderı aldım.

Merhaba, bende kullanmayı düşünüyorum acil kilo vermem gerekiyor artık. acaba kullanımını nasıl yaptınız bende de var bayram sonrası başlamayı düşünüyorum da düzenli enerji verdiği doğru 1 hafta kullandım çok rahat uyandım. çayını da aldım birde yağ yakan kapsülü varmış tam olarak kullanım hakkında bilgim yok yüzden sıkıntı yaşıyorum. Ek olarak elimde fitpack de var onuda kullanmak istiyorum ikisini aynı anda kullansam öğlen öğününde de onu kullansam diyorum nasıl olur ?

Merhaba kaç kutu kullandınız bırakınca geri aldınız mı bende sizinle aynı durumdayım

Sadece fitpack ile mi böyle zayıfladınız bende kullanmak istiyorum troidleeinizi hiç kontrol ettirdiniz mi

ben herballife ile kilo vermiştim kızlar. kulandığım dönem çok rahattım .gerçekten hiç açlık hissetmeden zayıflıyorsunuz.İstediğim kiloya geldikten sonra bıraktım zaten maddi olarakta zorlamaya başlamıştı beni.3 ay sonra yavaş yavaş yeniden kilo almaya başladım normal yeme düzenine geçince.Bilgilendirmek istedim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…