- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
anam kuzum hayırlı olsun :)yoğunum biraz.yetiştirmem gerekekn işler var.oğlum kreşe başladı bugün.ilk günüydü yarım gün verdim.biraz koşturmacalı bi gün oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam kuzum hayırlı olsun :)yoğunum biraz.yetiştirmem gerekekn işler var.oğlum kreşe başladı bugün.ilk günüydü yarım gün verdim.biraz koşturmacalı bi gün oldu
oyy kuzuya hayırlı uğurlu olsunyoğunum biraz.yetiştirmem gerekekn işler var.oğlum kreşe başladı bugün.ilk günüydü yarım gün verdim.biraz koşturmacalı bi gün oldu
Ne bileyim kızın biri, doğulu aileye gelin gitmek falan öyle bir konu idi.. Ruh sağlığı yerinde olmayan bir arkadaşta yok ben 6 yıldır doğu da yaşıyorum burda adamlar karılarını kemerle dövüyor, üzerine kuma getiriyor hamile hali ile işkence ediyor falan yazmış sanki gözünü sevdiğimin memleketinde sadece doğu da oluyor bunlar.owwww çok sert konu.kim açmış o konuyu ne diye
tşk ederim canımanam kuzum hayırlı olsun :)
sağolasın amesimoyy kuzuya hayırlı uğurlu olsun
allah seniiNe bileyim kızın biri, doğulu aileye gelin gitmek falan öyle bir konu idi.. Ruh sağlığı yerinde olmayan bir arkadaşta yok ben 6 yıldır doğu da yaşıyorum burda adamlar karılarını kemerle dövüyor, üzerine kuma getiriyor hamile hali ile işkence ediyor falan yazmış sanki gözünü sevdiğimin memleketinde sadece doğu da oluyor bunlar.
Çünkü başka hiçbir yerde kadına şiddet yok, kadın cinayetleri yok, aldatmalar yok gibi.. zıvanadan çıktım bnde
sonuç 5 gün ban
ilk kreşe başlama dönemlerimizi hatırladım oğlum için kolay benim için zor olmuştusağolasın amesim
evet sabah baya yarım saat kadars abah kreşte oyalandım bi onbeş dakikada bahçede baktım çıt yok.işe geçeyim madem dedim. yerimde duramadım.sürekli elimde tel şimdi arıayacaklar gelip alın ağlıyor diyeilk kreşe başlama dönemlerimizi hatırladım oğlum için kolay benim için zor olmuştu
öyle oluyor evetevet sabah baya yarım saat kadars abah kreşte oyalandım bi onbeş dakikada bahçede baktım çıt yok.işe geçeyim madem dedim. yerimde duramadım.sürekli elimde tel şimdi arıayacaklar gelip alın ağlıyor diye
git gide zor oluyormuş aslında.büyüsünler rahatlarız diyoruzda önemli olan anı yaşamak sanırımöyle oluyor evet
şimdi bizde 1. sınıfa başladık sanki kreş daha kolaymış diyorum
ayyynenn öyle suhancım anı yaşamalı keyfini çıkarmalıgit gide zor oluyormuş aslında.büyüsünler rahatlarız diyoruzda önemli olan anı yaşamak sanırım
maşallah allah bağışlasın
Oo hayirli olsuun. Darisi basimizayoğunum biraz.yetiştirmem gerekekn işler var.oğlum kreşe başladı bugün.ilk günüydü yarım gün verdim.biraz koşturmacalı bi gün oldu
Of çok yoğun bi tempo basarilar diliyorumBu arada spora başladım haftanın 2 günü pilates 3 gün de spora gidiyorum ( kardiyo - fitness ) şimdilik iyi gidiyor biraz zorladı ama bu haftadan itibaren alışacağım sanırım geçen hafta başladım