- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
nedenyok bebeğim yasak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedenyok bebeğim yasak
böbrek için
bana yollasaydın keşkeharika canım ne güzel
bende memleketten gelirken getiriyim diyodum unuttum yine küçük trambolin almıştım ev tipi
sonra bu sadeleşme döneminde yolladım
zararlımı şuan ben şokböbrek için
Ben de yumurtali bir seyler varsa ekmeksiz yiyemem onu ama boyle peynir zeytin gidiyo bakalim simdilik. Suyu artirsam zaten buyuk bi problem ortadan kalkacak ama artiramiyorum malesefsabah ekmek yememen çok iyi olmuş moon.ben ekmeksiz yapamayanlardanım sabahları..su banada az geldi
valla peyniri bende öyle zannediyordum bir ara ekmeği bıraktım çok güzl yeniyor olmayınca yeniyor yaniBen de yumurtali bir seyler varsa ekmeksiz yiyemem onu ama boyle peynir zeytin gidiyo bakalim simdilik. Suyu artirsam zaten buyuk bi problem ortadan kalkacak ama artiramiyorum malesef
üyeler 16.09-22.09.2019 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR TOPLAM TUTAR befer 2 3 3 8SUHAN 2 2 4amesia 2 2 4patilibirhayat 0Moon Light 1,4 1,4MigiMadid 3 3harikamo 2,5 2 4,5
zararlımı şuan ben şok
ben birazda ondan dolayı kullanıyordum.Tansiyonu da acayip düşürüyor yesil cay haberiniz olsun kızlar
Ya kusura bakmayın benim bu aralar düzenim allak bulla oldu da. Su an annemlerle yasiyorum kizimla. Annemle babam sehir disinda carsambadan beri. Bir ergen kardesim ve bir bebek ergen cocugum var. Onlarla ilgilenmekten pek ugrayamadim. Ozur diliyorum. Kiza da bi haller oldu huzursuz huysuz.@MigiMadid ...kayıp.1. sarı kart
poncikvegece ...banlı
Moon Light ....tam ulaşılamıyor derlendiye gelir
tabi bebeğim böbrek çalıştırıyor zorluyor ondan dolayızararlımı şuan ben şok
sen iyi isen kendine dert etme canımYa kusura bakmayın benim bu aralar düzenim allak bulla oldu da. Su an annemlerle yasiyorum kizimla. Annemle babam sehir disinda carsambadan beri. Bir ergen kardesim ve bir bebek ergen cocugum var. Onlarla ilgilenmekten pek ugrayamadim. Ozur diliyorum. Kiza da bi haller oldu huzursuz huysuz.
Evet evet yeniyor gayet. Ama iste ben yumurtadan pek hoslanmadigim icin onu ekmeksiz yiyemiyorum malesef. Kokuyor kötü kötü.valla peyniri bende öyle zannediyordum bir ara ekmeği bıraktım çok güzl yeniyor olmayınca yeniyor yani
Ben de o sebeple pek kullanamiyorum bayilacak kivama geliyorum pelte gibi oluyorumben birazda ondan dolayı kullanıyordum.
İyiyim canim şükür. sen nasilsinsen iyi isen kendine dert etme canım
estağfurullah.durum açıklaması oldukdan sonra sıkıntı yok.bazen üye sitede oluyor ama buraya uğramıyor bizi sallamıyor heralde diyoruz.nekadarlık kızınYa kusura bakmayın benim bu aralar düzenim allak bulla oldu da. Su an annemlerle yasiyorum kizimla. Annemle babam sehir disinda carsambadan beri. Bir ergen kardesim ve bir bebek ergen cocugum var. Onlarla ilgilenmekten pek ugrayamadim. Ozur diliyorum. Kiza da bi haller oldu huzursuz huysuz.
arada benim tansiyonum yükselir.oyhhhhhhhhh özellikle sinirleninceBen de o sebeple pek kullanamiyorum bayilacak kivama geliyorum pelte gibi oluyorum