Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiğin ban kraliçesi o vakit patili.sıkı tuttalımda derinelre dalmasınyok ondan öncede bir 2 günü var sanırım banda sonra 5gün doğu batıdan yedi
üyeler 16.09-22.09.2019 | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 16 |
SUHAN | 2 | 2 | 1,5 | 2 | 7,5 | |||
amesia | 2 | 2 | 4 | |||||
patilibirhayat | 2,5 | 2,5 | ||||||
Moon Light | 1,5 | 1,4 | 1,5 | 1 | 5,4 | |||
MigiMadid | 2,5 | 2,5 | 3 | 8 | ||||
harikamo | 2,5 | 2 | 4,5 |
Ben onu bilmiordum iştee hiçbir başlığa uymayan yazılara açmam gerekiyormuş ben bdvye açmışım nerden bileyim beno ne yaptı peki
evet konu yeri anlamlı olmayınca ban yiyorsun canım
çok güzel geçmiş nice güzel yıllarınız olsun.Ben onu bilmiordum iştee hiçbir başlığa uymayan yazılara açmam gerekiyormuş ben bdvye açmışım nerden bileyim ben
canım eşim dün işyerime faalan hiçbirşey göndermedi açıkcası ben unttu sandım evde de birşey göremeyince neyse sinirli bir şekilde işten geldim bekliyorum kocamı evde geldi ellerinde çiçekler
hadi hazırlan yemeğe gidiyoruz dedi hazırlandık çıktık gittik İstanbulda yaşıyoruz biz Anadolu Hisarında Lacivert Restaurant diye bir yer var oraya gittik masa falan hazırlanmıştı zaten yemeğimizi yedik tatlımızı yedik hediyemi verdi sonra evimize döndük ordan sonrasını anlatmayayım daha
Söylerken utanıyormmm napimmmmsınavdan 90 alan öğrencinin , acaba öğretmen 10 puanımı nerden kırdı der gibi ağlaması
hedefim 18 idi 16 da kalmışım hafta sonu eksik içtim ne yazıkkı
üyeler 16.09-22.09.2019 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR TOPLAM TUTAR befer 2 3 3 3 3 1 1 16SUHAN 2 2 1,5 2 7,5amesia 2 2 4patilibirhayat 2,5 2,5Moon Light 1,5 1,4 1,5 1 5,4MigiMadid 2,5 2,5 3 8harikamo 2,5 2 4,5
Yok üst üste 2 defa yedim önce yanlış yere konu açtığım için 3 gün yedimdoğu batıdan yememişmiydin o banı
Hoşbuldum canımhoşgeldin canım
İf yapmak istiyorum akşam yemeğini olabildiğince erken yemek istiyorum eğer yapabilirsen canımhadi hayırlı olsun.uygulayacağın bir diyet varmı
çok güzel içmişsinHaftalık su
p.tesi ; 2,5
salı; 2,5
Çarşamba;3
Perşembe;3
Cuma;2,5
Ctesi;2
Pazar;1,5
Toplam 17
Evet öyle güzel içtim kii geceleri karnımda guruk guruk sesler geliyordu yatıncaçok güzel içmişsin
şimdi kuzum menüne tekrar baktım.yemekten sonra meyve leblebi ve madem yemişsin.meyveyi olabildiğince gündüz tüketmeye çalış .bademle leblebide öyle.akşam yedinmi direk yağ.kızlar sabah tartıldım ama yazmıyım inşallah tartım bozuktur ama acı gerçeği yazıcam dikakt etmeye çalışırken almak nedir yaa bu haftada böyle olursa beferin dediği gibi direk diyetisyene gidiyorum
77,1
aslında senin elinde ve iradenle alakalı.istikrarli olursan gidiyor bir şekilde.Hoşbuldum canım
İf yapmak istiyorum akşam yemeğini olabildiğince erken yemek istiyorum eğer yapabilirsen canım
Amacım önce şekeri kesmek paketli gıda ,şekerli her türlü gıda bir süreliğine meyveyi de azaltmak gibi. İnşallah 10 kiloyu burada sizlerle verebilirim
ben mi unuttum acaba kusura bakmabeferim ben yazmamış mıyım sularımı yaa
geç alınmış bir karar diyorum ve susuyorumkızlar sabah tartıldım ama yazmıyım inşallah tartım bozuktur ama acı gerçeği yazıcam dikakt etmeye çalışırken almak nedir yaa bu haftada böyle olursa beferin dediği gibi direk diyetisyene gidiyorum
77,1
artistmisin hatun sen ben konunu görmedim ne konusu açtım.bilsem dalardımBen onu bilmiordum iştee hiçbir başlığa uymayan yazılara açmam gerekiyormuş ben bdvye açmışım nerden bileyim ben
canım eşim dün işyerime faalan hiçbirşey göndermedi açıkcası ben unttu sandım evde de birşey göremeyince neyse sinirli bir şekilde işten geldim bekliyorum kocamı evde geldi ellerinde çiçekler
hadi hazırlan yemeğe gidiyoruz dedi hazırlandık çıktık gittik İstanbulda yaşıyoruz biz Anadolu Hisarında Lacivert Restaurant diye bir yer var oraya gittik masa falan hazırlanmıştı zaten yemeğimizi yedik tatlımızı yedik hediyemi verdi sonra evimize döndük ordan sonrasını anlatmayayım daha