Banada iki defa yemeklerden sonra dedi aktarBen de almıştım bundan sabah akşam yemeklerden önce içilecek demişti aktar. Ben bi tane içtim tadı hoşuma gitmedi. Aylardır duruyor. Tarihi geçmediyse içeyim bari.
Merhaba devam ediyor musunuz. Ben iki gündür içmiyorum. İnanılmaz böbreklerimi ağrıttı benim. Sanırım su çok içemiyorum ondan oldu. Bıraktım.Banada iki defa yemeklerden sonra dedi aktar
Bende bugun aldim bu cayi aceba etkisi olurmuKullanan var mı hala?
Bilemiyorum göreceğiz.daha fırsat bulup da kullanamadım.gunde 2 tane içeyim diyorum.ustunu de okumadim ama oyke düşünüyorum.Bende bugun aldim bu cayi aceba etkisi olurmu
Nerden ve ne kadara aldiniz bende bugun oyle akdardan aldim bunun yaninda ne yapmayi dusunuyorsunuzBilemiyorum göreceğiz.daha fırsat bulup da kullanamadım.gunde 2 tane içeyim diyorum.ustunu de okumadim ama oyke düşünüyorum.
Ben iyi satıs grafigi olan bir gittigidiyor satıcısından aldım.1 alana 1 bedavaydı.kargo bedava 30 tl.yanında yesil çaya devam.chiaya basladım.ona da devam.bu üçlüyü devamli kullanmayi planlıyorum.Nerden ve ne kadara aldiniz bende bugun oyle akdardan aldim bunun yaninda ne yapmayi dusunuyorsunuz
Yesil cay ve chia ne oluyo canim birde bu cayi acmi iciyorsunBen iyi satıs grafigi olan bir gittigidiyor satıcısından aldım.1 alana 1 bedavaydı.kargo bedava 30 tl.yanında yesil çaya devam.chiaya basladım.ona da devam.bu üçlüyü devamli kullanmayi planlıyorum.
Sen dalga mı geçiyorsun benimle?hadi chiayi anladım da yeşil çayı bütun dünya biliyor.Yesil cay ve chia ne oluyo canim birde bu cayi acmi iciyorsun
Canim sen beni yanlis anladin galiba niye dalga geciyim chia deyince ucu bir arada kullaniyorum demissin bende aldigimiz cayin ekimi diye sordum kafani agrittiysam kusura bakma.Sen dalga mı geçiyorsun benimle?hadi chiayi anladım da yeşil çayı bütun dünya biliyor.
Ben iyi satıs grafigi olan bir gittigidiyor satıcısından aldım.1 alana 1 bedavaydı.kargo bedava 30 tl.yanında yesil çaya devam.chiaya basladım.ona da devam.bu üçlüyü devamli kullanmayi planlıyorum.
Daha yeni basladım duzenli kullanmaya.birkaç hafta gerekiyor sanirım sonuc için.su an için hiçbir fayda göremedim.merhaba , kilo verebildiniz mi durum nedir ? bende chia, kinoa ve yeşil çay kullanıyorum. sabahları da limonlu su içiyorum . bu çayada başlamayı dusunuyorum ama biraz bilgi almam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?