Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fitoform çayı kullananlar
- Konu Sahibi fndkkrdu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Nisan 2015
- 6
- 0
- 1
- 45
Banada iki defa yemeklerden sonra dedi aktarBen de almıştım bundan sabah akşam yemeklerden önce içilecek demişti aktar. Ben bi tane içtim tadı hoşuma gitmedi. Aylardır duruyor. Tarihi geçmediyse içeyim bari.
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223
Merhaba devam ediyor musunuz. Ben iki gündür içmiyorum. İnanılmaz böbreklerimi ağrıttı benim. Sanırım su çok içemiyorum ondan oldu. Bıraktım.Banada iki defa yemeklerden sonra dedi aktar
- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
Kızlar kullanmayı planlayınca google da arattım bu form çıktı :) okudum faydasını görenler olmuş ben evlenmeden önce kullandım. Her gün en az bi kez içiyodum, öyle çok su içen biri değilim ama işim çok aktifti o yüzden çok hareket ediyordum 68 den 63 e düşmüştüm hiç diyet yapmadan ve baya baya da yiyerek yani :) ben baya faydasını görmüştüm yani aklınızda bulunsun :)
- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/
- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 35
Bende bugun aldim bu cayi aceba etkisi olurmuKullanan var mı hala?
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Bilemiyorum göreceğiz.daha fırsat bulup da kullanamadım.gunde 2 tane içeyim diyorum.ustunu de okumadim ama oyke düşünüyorum.Bende bugun aldim bu cayi aceba etkisi olurmu
- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 35
Nerden ve ne kadara aldiniz bende bugun oyle akdardan aldim bunun yaninda ne yapmayi dusunuyorsunuzBilemiyorum göreceğiz.daha fırsat bulup da kullanamadım.gunde 2 tane içeyim diyorum.ustunu de okumadim ama oyke düşünüyorum.
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Ben iyi satıs grafigi olan bir gittigidiyor satıcısından aldım.1 alana 1 bedavaydı.kargo bedava 30 tl.yanında yesil çaya devam.chiaya basladım.ona da devam.bu üçlüyü devamli kullanmayi planlıyorum.Nerden ve ne kadara aldiniz bende bugun oyle akdardan aldim bunun yaninda ne yapmayi dusunuyorsunuz
- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 35
Yesil cay ve chia ne oluyo canim birde bu cayi acmi iciyorsunBen iyi satıs grafigi olan bir gittigidiyor satıcısından aldım.1 alana 1 bedavaydı.kargo bedava 30 tl.yanında yesil çaya devam.chiaya basladım.ona da devam.bu üçlüyü devamli kullanmayi planlıyorum.
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Sen dalga mı geçiyorsun benimle?hadi chiayi anladım da yeşil çayı bütun dünya biliyor.Yesil cay ve chia ne oluyo canim birde bu cayi acmi iciyorsun
- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 35
Canim sen beni yanlis anladin galiba niye dalga geciyim chia deyince ucu bir arada kullaniyorum demissin bende aldigimiz cayin ekimi diye sordum kafani agrittiysam kusura bakma.Sen dalga mı geçiyorsun benimle?hadi chiayi anladım da yeşil çayı bütun dünya biliyor.
- 9 Nisan 2010
- 6
- 5
- 86
Ben iyi satıs grafigi olan bir gittigidiyor satıcısından aldım.1 alana 1 bedavaydı.kargo bedava 30 tl.yanında yesil çaya devam.chiaya basladım.ona da devam.bu üçlüyü devamli kullanmayi planlıyorum.
merhaba , kilo verebildiniz mi durum nedir ? bende chia, kinoa ve yeşil çay kullanıyorum. sabahları da limonlu su içiyorum . bu çayada başlamayı dusunuyorum ama biraz bilgi almam gerek
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Daha yeni basladım duzenli kullanmaya.birkaç hafta gerekiyor sanirım sonuc için.su an için hiçbir fayda göremedim.merhaba , kilo verebildiniz mi durum nedir ? bende chia, kinoa ve yeşil çay kullanıyorum. sabahları da limonlu su içiyorum . bu çayada başlamayı dusunuyorum ama biraz bilgi almam gerek