Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam tatlım yaa o halde nasıl temizlik yaptın?Regl oldum belim çok agriyor temizlik yaptim 2 gün ara verip devam edicem sporuma
İftara misafir davet edicektim oruç degilken yapiyim dedimbelim koptuu dinlendim bugün biraz iyyim 53 kiloya indim geri LunemmmmKıyamam tatlım yaa o halde nasıl temizlik yaptın?
Ooo muhteşem bir haber.İftara misafir davet edicektim oruç degilken yapiyim dedimbelim koptuu dinlendim bugün biraz iyyim 53 kiloya indim geri Lunemmmm
Ooo muhteşem bir haber.
Bugün de ben temizlik yaptım kuşum. Esim süpürge ile vileda yaptı. Bende lavaboları ovdum mutfak dolaplarını sildim. Neva hanımın çamaşırlarını yıkadım. Akşam da artık hastane çantasını hazırlayacağım yavaştan. Ee artık zamanımız azalıyor.
Çok yormasaydin kendinide minnis hamini daa bitanemayy çokk heycanliiiii az kaldiii aazz ayri odasi olacak mi Neva haniminsizin yaninizda mi yaticakBugün de ben temizlik yaptım kuşum. Esim süpürge ile vileda yaptı. Bende lavaboları ovdum mutfak dolaplarını sildim. Neva hanımın çamaşırlarını yıkadım. Akşam da artık hastane çantasını hazırlayacağım yavaştan. Ee artık zamanımız azalıyor.
Yatağın yanına koyduk aşkım beşiği. Ayrı oda birkaç sene sonra olacak.Çok yormasaydin kendinide minnis hamini daa bitanemayy çokk heycanliiiii az kaldiii aazz ayri odasi olacak mi Neva haniminsizin yaninizda mi yaticak
La Lune sizi tebrik ediyorum hamile olmanıza rağmen sporu birakmamissiniz.ben de hamilelik dusunuyorum.su an zaten kiloluyum.hamile kalırsam daha fazla kilo almak da istemiyorum.yapabilirsem evde Leslie yapayim diyorum ama normalde de zorlarken hamileyken nasıl olur bilmiyorum. siz nasıl Leslie yapabildiniz. daha önceden spor geçmişiniz olduğu için belki de kolay olmuştur sizin için.birde hangi videosunu yapıyorsunuz.tesekkurler simdiden