fitim fitsin fit (squat)

Bugün de ben temizlik yaptım kuşum. Esim süpürge ile vileda yaptı. Bende lavaboları ovdum mutfak dolaplarını sildim. Neva hanımın çamaşırlarını yıkadım. Akşam da artık hastane çantasını hazırlayacağım yavaştan. Ee artık zamanımız azalıyor.
Çok yormasaydin kendinide minnis hamini daa bitanem:KK68:ayy çokk heycanliiiii az kaldiii aazz:21::emir_bebek::nazar::KK200: ayri odasi olacak mi Neva hanimin:KK16:sizin yaninizda mi yaticak:anne:

La Lune La Lune sizi tebrik ediyorum hamile olmanıza rağmen sporu birakmamissiniz.ben de hamilelik dusunuyorum.su an zaten kiloluyum.hamile kalırsam daha fazla kilo almak da istemiyorum.yapabilirsem evde Leslie yapayim diyorum ama normalde de zorlarken hamileyken nasıl olur bilmiyorum. siz nasıl Leslie yapabildiniz. daha önceden spor geçmişiniz olduğu için belki de kolay olmuştur sizin için.birde hangi videosunu yapıyorsunuz.tesekkurler simdiden

La Lune La Lune sizi tebrik ediyorum hamile olmanıza rağmen sporu birakmamissiniz.ben de hamilelik dusunuyorum.su an zaten kiloluyum.hamile kalırsam daha fazla kilo almak da istemiyorum.yapabilirsem evde Leslie yapayim diyorum ama normalde de zorlarken hamileyken nasıl olur bilmiyorum. siz nasıl Leslie yapabildiniz. daha önceden spor geçmişiniz olduğu için belki de kolay olmuştur sizin için.birde hangi videosunu yapıyorsunuz.tesekkurler simdiden

Kilo almamak için Karatay ile beslenin. Aslında sağlık açısından da. Ben öyle yaptım 7 kilo aldım bu zamana kadar. Hamile kalmanıza da yardımı olacaktır. Çünkü tamamen doğal ve sağlıklı beslenmeyi öneriyor.

Onun harici Leslie 3 mile yaptım evde. Ama yine de dışarıda 5 km yürümek gibisi yok. Ödemden tut ağrılara kadar birçok hamilelik sıkıntısına birebir. 2 güne 1 de yoga yapıyorum.

Şimdiden başlayıp bir düzen oturtursan kolay gelir. Ama yok ben hamileyim şunu da canım çekti der bir bardak suyu bile başkalarından istersen zor. Eşim özellikle yerdeki şeyleri benden istiyor ki squat yapayım, bacak ve rahim kaslarım güçlensin.

Azcik spoğ yaptim :spor:
İsinma
100 squat( 50-50 2 set)
30 ayakta arkaya tekme
30 kopek iseme hareketi
30 selulit savar hareketi
20 tam mekik
Bu kadaa:mapus:

X