Fitil etkisi mi gebelik mi?

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
188
56
98
30
Vajinal enfeksiyon sebebiyle doktorum exagyn adlı bi fitil verdi 4 gündür kullanıyorum ama bu aralar da çok fazla idarara çıkmaya başladım idrarimi yaparken herhangi bi yanma falan yok sadece çok sıkışıyorum bi anda Afedersiniz ama baya da yapıyorum üşütme gibi azıcık gelmiyor yatarken falan da rahmim de ince sızı gibi biseyler oluyor acılı bi sızlama değil ama daha once yaşamadım hiç garip bi şey acaba fitil etkisinden mi idrar ve sancılar yoksa gebelik mi ilacı kullanıp böyle etkiler yaşayan varmı?

Canım ben hamileyken kullanmıştım ilk kızımda o yüzden bilemiyorum günün geçti mi gecmediyse bile şüphen varsa test yaptır derim.

Fitil kullanirken benimde cok hafif agrim oluyodu cok cok az ama sizi gibi olup geciyodu

Yarin test yapcam ama 4 günüm var daha regl olmama o yüzden çıkmayacak kesin ama bi kaç baska belirti de var ikilemde kaldım çok.
Canım ben ikinci kızım da regl olmama 7 gün varken öğrendim idrar testinde ertesi gün kan verdim 17 küsürlerde beta-HCG çıkmıştı :) sabah ilk idrarinla yap testi canım

Canım ben ikinci kızım da regl olmama 7 gün varken öğrendim idrar testinde ertesi gün kan verdim 17 küsürlerde beta-HCG çıkmıştı :) sabah ilk idrarinla yap testi canım
Ya heycanlandım şimdi sabah ilk işim test alıp yapmak olcak inşallah pozitif çıkar ilk defa bu kadar inandım cıkmazsa çok üzülcem

Back