Kurallr olacak canım koyacağız hep beraber arkadaşlarla ama yazan yok
Çok katı değilse başlarım canım ama diğer gruplar gibiyse yapamam biliyorsun taşınacam filanSağol canımmmm hoş geldinnnnsen de katıl hadi yarın başlıyoruz
Evet Haklısın tez canlıyım ya veriyim bitsin diye düşünüyorum ama yavaş yavaş olsun inşallah canımNiye hemen kendini şartlayıp olumsuz düşünüp negatif enerji saçıyorsun. Haftada 1 verme 500 gr ver. Başlamasan almaya devam edeceksin. 1 ay sonra keşke 1 ay önce başlasaydım diyeceksin. Ama başlarsan en azından 1 ay sonra en kötü ihtimalle 3-4 kilo vermiş olacaksın
Kg Verdinmi hiç yakındaBak ana kural kilo verme olsun
Bende o konuda biraz yüzsüzümBn de geçen diyetisyenime yazdım dedm sizle devam etcm ama hiç yüzüm yok
Aaaaa ruh ikizimi buldumBende o konuda biraz yüzsüzüm
Ömrüm diyetisyenlerle geçiyor
Eşimde garibim sürekli bana inanıp yazdırıyor
Canım herkes kendi istediği diyeti yapacak. Burda amaç motivasyon. Menülerimizi paylaşıp hatalarımızı göreceğizBen bebiş emziriyorum ama nasıl bir diyet ki bu
Yok canım takım değil ki burası çok sıkmayız eğlenerek veririz. Takımlarda yarış var ister istemez sıkı oluyor kurallarÇok katı değilse başlarım canım ama diğer gruplar gibiyse yapamam biliyorsun taşınacam filan
Evet çok mantıklıBak ana kural kilo verme olsun
94 te ben burdaBende 92
Aaaaa ruh ikizimi buldum
Az ye de zayıfla diyon demi herkes öyle diyor bu ara
Canım ben de ha başladım ha başlayacam derken bu davetin beni harekete geçirecek inşallah,ama benim tartının pili yok ,yarın almaya çalışırım inşallahKuralları beraber belirleyelim ben 1. sayfaya ekleyeyim. Yarın sabah herkes aç tartılıp hedefle beraber bildirim yapsın liste yapalım kaybedecek vakit yok
Hoşgeldin canımCanım ben de ha başladım ha başlayacam derken bu davetin beni harekete geçirecek inşallah,ama benim tartının pili yok ,yarın almaya çalışırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?