Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen ben de 66-73 arası gidip geliyorum yıllardır kıralım bu zinciri 60 olalım inşallah
Her süreçten bir ders çıkararak ilerledik yine ki çok çok daha fazla kilolar almadık...
Yine elhamdülillah kşlomuz iyi sağlığımız yerinde sadece neden daha fit olmayalım değil mi? Evet benim bedenim normal giydiğim şeylerin yakışanı var muhakkak.. sadece neden daha iyisi olmasın diye bu çırpınışlar işte
.

Öle deme bonus ben 2 koca dilim kek kaç çeşit çikolatayla çay içen insandım yaş 30 olunca metabolizmam çark etti artık yemesem bile kilo alıyorum. Mayalanmış hamur gibi oldu etlerim spor şart
Hoşgeldin canım
Herkesin kendine göre beğenmediği bi yeri var illaki spor yapalım inşallah beraber

Aynen çok şükür ama dediğin gibi daha iyi olalım inşallah. 3 kilo 5 kilo 10 kilo fazla olan fazla sonuçta gitsin hepsi ideal kiloya gelelim

Ben de çok şeyler değişti
iştahım aşırı açık nasıl kontrol edeceğim bilmiyorum . Birde Hareket olmadan kilo veremiyorum tabi bir Leslie yapıyordum zAten .. acayip topuk ve diz ağrılarım oldu sebebini de hiç bilmiyorum bakalım ama yapacağım inşallah

Aynn bende oyleyim canim sekersiz yapamiyorum
ilk hafta zorlaniriz ama sonra alisiriz inşallah daha once yaptik yine yapariz inşallah

Hoşgeldin canım
Herkesin kendine göre beğenmediği bi yeri var illaki spor yapalım inşallah beraber
Hoşbuldum canım. Aynen öyle. Düzenli yürüyüş yapıyordum çocuk hastalandı sonrada havalar bozdu burda yarım kaldı. Pazartesiden okul yolu yürüyüşü başlyacak extra leslie veya 40 dk plates düşünüyorum. Belli bi kurallar varmı canım? Yemeğe özel bişi yapmıycam abur cuburu kestim ekmek kepek olana geçtim ve azalttım şimdilik bukadar sadece 1 kg gitti 1 ayda devamı yok

Niye hemen kendini şartlayıp olumsuz düşünüp negatif enerji saçıyorsun. Haftada 1 verme 500 gr ver. Başlamasan almaya devam edeceksin. 1 ay sonra keşke 1 ay önce başlasaydım diyeceksin. Ama başlarsan en azından 1 ay sonra en kötü ihtimalle 3-4 kilo vermiş olacaksın

Kurallr olacak canım koyacağız hep beraber arkadaşlarla ama yazan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…