Gitdim kan tahlilinden tut tüm tahlilleri yaptırdım hiç bir sorun yok.Diyetisyenle gorus bence. 900 kalori nedirki?
Su içsem yarıyor dedikleri benimDiyetisyenle gorus bence. 900 kalori nedirki?
Her yedigini ictigini gram gram kaydet. Kalori hesabla. Ve aynen kalori yakimini da hesapla. Aralarinda fark olsun. Bide oyle deneSu içsem yarıyor dedikleri benim
Onuda denedimHer yedigini ictigini gram gram kaydet. Kalori hesabla. Ve aynen kalori yakimini da hesapla. Aralarinda fark olsun. Bide oyle dene
Kilo veriyorum sonra diyete devam etdiyim halde geri alıyorum bumerang gibiHer yedigini ictigini gram gram kaydet. Kalori hesabla. Ve aynen kalori yakimini da hesapla. Aralarinda fark olsun. Bide oyle dene
Beni listeye alma şekerim, kafama göre takilayim. Bir kez daha gördüm ki sık sık tartilmak bana yaramıyor.
Yeni Challenge buldum
EMOM yine
1. Dakika da
2xkettlebell swing (dumbell ile de olur )
2x Goblet squats
1x burpees
Kalan sure de dinlenme
2.Dakika
2x Goblet squats
2x burpees
3.Dakika
2x Goblet squats
3x burpees
Diye devam ediyor. Kac dakika yaparsaniz burpees her seferinde artiyor +1 ile
Adam J. Holland on Instagram: "⚡️EMOM Challenge⚡️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📓Training Notes📓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Go as long as you can! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Follow Rep Scheme Below ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Minute 1 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2x Swings ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2x Goblet Squ
563 likes, 25 comments - docsfitness_nj on November 19, 2021: "⚡️EMOM Challenge⚡️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📓Training Notes📓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Go as long as you can! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Follow Rep Scheme Below ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Minute 1 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2x Swings ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2x Goblet Squats...www.instagram.com
Ne dersiniz
Okurken guzelde yaparken dusunemedim
Gecen hafta 71,5
Bu hafta 71,1
Fark -400 gr
Yuzde 0,56 %
Belki vucudun artik rutine getirmistir yediklerini, uzun zman diyette kalinca ayni durum oluyor birkac gun fazla yiyerek vucut mu sasirtsan ? Ya da tam tersi kaptanlarimiz yaptigi keto diyeti gibi diyetlere mi baksanEvde ki en küçük tabakda pasta tabakları varya küçük onlarda yiyorum yemeğimi günlük kalori hesabı yapsak 900 kalori almıyorum hiç. Anlamadım ben bu işi ağistos ayındada diyetdeydim 1 ay şeker ve unu hayatımdan çıkardım çokca lif sebze protein ağırlıklı beslendim 67 kilodan 63e düştüm sonra diyet yaptığım halde yine 67 oldum. Bende motivasyonumu kaybettim diyeti bıraktım.