Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her istediğinizi yiyiyordunuz her haldeOlur bence, her sey normal.
Stres yapmamalisin, uykuna dikkat etmelisin, muhakkak sporun olmasa bile aktif olmalisin. Her sey etkiliyor.
Bir de tabi vucut da alisiyor, arada bir değişiklik istiyor. Ben o sebeple arada if yapmiyorum, arada uzun yapiyorum. Arada agirlikla calisiyorum, arada kardio haftasi yapiyorum. Ne bileyim buradaki challengelar mesela o ivmeyi devam ettirmeyi sagliyor bende.
Ben gecen sene ocak gibi basladim, 13 kilo verdim, son 2 kiloyu vermeye calisiyorum ama bir arti bir eksiyim bu aralar. Açıkçası vucudum suanki kilosuna da alissin diye cok zorlamak istemiyorum.
Muhahahaha videoyu atmistim. Basla ogrenmeyeeTwerk i ben yapacak gibiyim menü neyim yok
Muhahahaha videoyu atmistim. Basla ogrenmeyee
Ben protokolden aldım biletimiTwerk i ben yapacak gibiyim menü neyim yok
Her istediğinizi yiyiyordunuz her halde
Neler yedim yazayim mi
OMAD yapiyorum bugun
12.30
2 yumurta, 1 avuc kadar kasar, 4-5 dilim sucukla omlet
1 kase yesil salata
1 yesil elma
1 kasik nar
2 hurma
1 avuc kuruyemis
13.30 gun kapanis.
yarin 10 gibi bitirecegim.
Kahvaltı 10:00
1 tb lavaş, 3-4 dl sucuk 2 dl kaşarla tost
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 küp peynir
1 küp tahin helva
Sade kahve
Sütlü nescafe
Akşam 21:00
2 kepçe tarhana çorbası
3 yk fırında patlıcan kebap
3 yk şehriyeli pilav
1 yk haydari
Akşam yemeğim çok geç saate kaldı bugün. Geç geldiğim için yemekte geç saate hazır oldu.
Challengeca ucundan kıyısından katılabildim.
60 sguat (2*2kg dumbellarla)
60 mekik (2 kg dumbl)
20 köprü (2 kg dumbl)
A Arrietty_
Twerk i ben yapacak gibiyim menü neyim yok
Menumm:
Saat 10da 2 dilimle tost
14.00: kucuk kase makrna
16.00: tavuklu, avacado, paprika, rokka, salatalik ve marullu salata
KAHVALTI 10.00:
1.5 bardak süt+3 çorba kaşığı yulaf+1 tatlı kaşığı kakao+2 yemek kaşığı siyah kuru üzüm ile lapa
2 adet haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi
ARA:
Sade Türk kahvesi, yeşil çay, ıhlamur
AKSAM 18.00
2 küçük kepçe tarhana çorbası
2 kepçe kıymalı Karnıbahar yemeği
Bir büyük bardak kefir
1 minnak dilim çavdarlı ekmek
SU:
2.5 lt
SPOR:
2O dk yoga
20 dk diz ve bacak egzersizi
İyu akşamlar
Öğlen 13:00 sebzeli omlet 1 dilim peynir domates
Akşam 18:00 fırında balık 1 bardak ayran mercimek salatası
3 litre su 2 kupa kahve
2 mil leslie
50 defa squat
Teşekkür ederim spiral taktırdığımdan beri böyle 10-15 gün bazen 1 ay bile gecikiyor kafasına göre haraket ediyor odaGüzel bir menu olmus. Bu hafta senden de eksi bekliyorum.
Yanliz 10 gunluk adet gecikmesi pek hayra alamet degil, bir rahatsizligin yok ins.
Teşekkür ederim spiral taktırdığımdan beri böyle 10-15 gün bazen 1 ay bile gecikiyor kafasına göre haraket ediyor oda
Kizzz niye begenmiyorsun IF imiKiz sukelayi koydum ama yine de uyarimi yapayim
Lazanya lazanya makarna diye gidiyorsun.
Hafta sonuna dogru kes biraz karbi da dengele
Kizzz niye begenmiyorsun IF imi
Yok hormonlu değil. Ginekologa gittim zamanla düzelecek dedi 1,5 yıl oldu hala aynı. Ama ben kilolu olduğumdada adetim düzensiz oluyor evlenmeden öncede 65 kilo falan olduğumda adetim geçikirdi bazen aylarla olmazdım zayıflayınca vaktinde olurdumHormonlu spiral mi?
Hormon dengesi cok onemli kilo verirken, bak o da etkiliyor olabilir, moralini bozma.
Yok hormonlu değil. Ginekologa gittim zamanla düzelecek dedi 1,5 yıl oldu hala aynı. Ama ben kilolu olduğumdada adetim düzensiz oluyor evlenmeden öncede 65 kilo falan olduğumda adetim geçikirdi bazen aylarla olmazdım zayıflayınca vaktinde olurdum