Fit Club 🏋🏻‍♀️

gunaydin kizceler :KK68:

aksam twerkci abla ile deneme yapayim dedim de benim oralarda kas olmadigina karar verdim, yok ya o abla farkli bir tur, ya ben baya baya farkli bir turum yani :confused: resmen takimin gordugu en buyuk challenge bence

O ablalarda kemikler bile elastik bence kucucukken sallanmaya basliyorlar🤣🤣

Eklentiler

• 3EF85F0D-7A55-4639-BC15-E51D6624F099.jpeg
    3EF85F0D-7A55-4639-BC15-E51D6624F099.jpeg
    125 KB · Görüntüleme: 27
KAHVALTI 10.00:

1.5 bardak süt+3 çorba kaşığı yulaf+1 tatlı kaşığı kakao+2 yemek kaşığı siyah kuru üzüm ile lapa

2 adet haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi

ARA:
Sade Türk kahvesi, yeşil çay, ıhlamur

AKSAM 18.00

2 küçük kepçe tarhana çorbası
2 kepçe kıymalı Karnıbahar yemeği
Bir büyük bardak kefir
1 minnak dilim çavdarlı ekmek

SU:
2.5 lt

SPOR:
2O dk yoga
20 dk diz ve bacak egzersizi

Evet haftasonlari haric 18 saat civari yapiyorum, haftasonu cocuklarla 3 ogun en az.
Arada bir de böyle uzun yapiyorum.
Bende 18/6 yapıyorum
Acaba ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz?
Ben 5 kilo kadar veriyorum sonra bu sistem bende çalışmıyor. 1 ay kadar bi süre kiloda takılma olur mu ki?

Bende 18/6 yapıyorum
Acaba ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz?
Ben 5 kilo kadar veriyorum sonra bu sistem bende çalışmıyor. 1 ay kadar bi süre kiloda takılma olur mu ki?

Olur bence, her sey normal.
Stres yapmamalisin, uykuna dikkat etmelisin, muhakkak sporun olmasa bile aktif olmalisin. Her sey etkiliyor.

Bir de tabi vucut da alisiyor, arada bir değişiklik istiyor. Ben o sebeple arada if yapmiyorum, arada uzun yapiyorum. Arada agirlikla calisiyorum, arada kardio haftasi yapiyorum. Ne bileyim buradaki challengelar mesela o ivmeyi devam ettirmeyi sagliyor bende.

Ben gecen sene ocak gibi basladim, 13 kilo verdim, son 2 kiloyu vermeye calisiyorum ama bir arti bir eksiyim bu aralar. Açıkçası vucudum suanki kilosuna da alissin diye cok zorlamak istemiyorum.

X