Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın 🌹🌹
Tartıldım 61.85 geldim, tahmin ettiğim gibi. Daha düşük de olabilir, çünkü regl 3.gunundeyim.
Tur dönüşü de tartılır if'i denemeye başlarım.
Bir kaç kg daha verdim verdim, olmadı koruyayim kâfi derim...😉
Bakalım üç günlük tur kilomda değişiklik yapacak mı? Mümkün olan en sağlıklı yemeği seçip yeriz artık...🤭

gunaydin birkac gundur yazamadim. dunku menum
sabah lorlu yumurta cay zeytin
ara elma
aksam firinda mantar yesillik bir bardak kola
ara elma
su 2 litre
spor yok 3000 kadar adim

kizlar ne alemdesiniz.

Dunku mas fasulyem inanilmaz guzel oldu ve cok da doyurucu oldu, tavsiye edilir.

bugunku planim da oglen tavuklu peynirli sandvic, aksama sebze yemegi ve amerikanlarin kabak corbasi olacak.

A Arrietty_ 150 tane ip atladim, ara ara atlayip minimuma 500 yapicam bakalim.

kizlar ne alemdesiniz.

Dunku mas fasulyem inanilmaz guzel oldu ve cok da doyurucu oldu, tavsiye edilir.

bugunku planim da oglen tavuklu peynirli sandvic, aksama sebze yemegi ve amerikanlarin kabak corbasi olacak.

Afiyet olsun

Isteyim ben. Cok aciktim :skandal:
Sabah 2 misir patlagi uzerine labne ve cilek yedim yine.

Ogle planim yok 🙄 kantine inecegim buyuk ihtimal

Benim sporlar aksam yemegi sonrasi oluyor. Yoga sonrasi ip atlarim

Afiyet olsun

Isteyim ben. Cok aciktim :skandal:
Sabah 2 misir patlagi uzerine labne ve cilek yedim yine.

Ogle planim yok 🙄 kantine inecegim buyuk ihtimal

Benim sporlar aksam yemegi sonrasi oluyor. Yoga sonrasi ip atlarim

Ben sabah kahvalti cheesecake i yapmistim, onu yedim kahve ile, onu yazmadim :KK48:
Masum sayilir yine de,
bu hafta biraz relaxim misafirlerim oldugu icin.

Kocaman ogle

16360243696601891774904702393632.jpg

Aksami shake ile kapatacagim

Salata/yesillik az olmus :KK53:
Omlette hem ıspanak hem kereviz sapı vardı. Ama salata yemedim. Hatta minik oğlum kendine salata yapmıştı bayağı bir Özendim ama üşendim yapmadım🙄🙄
Gunaydin kizceler

Ip atlayalim mi Bugun 😁
Ayağımı incittim. Yürümeyle geçiştirecem bugün☹️
gunaydin birkac gundur yazamadim. dunku menum
sabah lorlu yumurta cay zeytin
ara elma
aksam firinda mantar yesillik bir bardak kola
ara elma
su 2 litre
spor yok 3000 kadar adim
Kola olmamış. :KK43::KK43::KK43:

Kızlar okula hazırlanıyorlar, yarım saatim var değerlendireyim bari biraz yürüyeyim. Hava inanılmaz güzel. 💃🏻💃🏻

Eklentiler

• F92B73A0-EA6E-46E8-8887-E5E6813E19C8.jpeg
    F92B73A0-EA6E-46E8-8887-E5E6813E19C8.jpeg
    146 KB · Görüntüleme: 31
cok guzel bence :rapci:

senin shake leri gorunce usume geliyor bana ha ha, aklimda shake dedigin buzla yapilir diye kodlanmis.
Ben bu aralar sicak sicak corba icmek istiyorum devamli, oyle bir soguk, oyle bir usume...
Diet shake yazasim gelmiyor 😂 veya whey protein shake 😂😂

Guzel Doyurdu :))
Benimde canim corba istiyor. Menude corbada vardi Ama aci. Bogazim giciklaniyor hemen.
Havalarda soguk,kapali. Erkenden karanlik oluyor 😒

Omlette hem ıspanak hem kereviz sapı vardı. Ama salata yemedim. Hatta minik oğlum kendine salata yapmıştı bayağı bir Özendim ama üşendim yapmadım🙄🙄

Ayağımı incittim. Yürümeyle geçiştirecem bugün☹️

Kola olmamış. :KK43::KK43::KK43:
Cok gecmis olsun. Yurume de iyi. Fazla zorlama ama

Diet shake yazasim gelmiyor 😂 veya whey protein shake 😂😂

Guzel Doyurdu :))
Benimde canim corba istiyor. Menude corbada vardi Ama aci. Bogazim giciklaniyor hemen.
Havalarda soguk,kapali. Erkenden karanlik oluyor 😒

bak su tarifle yapicam kabak corbasini, kremali falan, cocuklara ana yemek olacak direk:

kizlar ne alemdesiniz.

Bugün iştahım çok açık. Sabah bir haşlanmış yumurta ve zeytin peynirle kahvaltımı yaptım. Hatta yarım dl. tahin pekmezli ekmek gömdüm. Ama çok acıktım akşama dayanamadım yemek söyledim şimdi.
Akşam yemeyeyim diyorum ama tarhana çorbası yapacağım çocuklar istedi, Bende çok özlemişim ondan içerim bir kase.
İp atlamaya 500 le bende varım.

Bugün iştahım çok açık. Sabah bir haşlanmış yumurta ve zeytin peynirle kahvaltımı yaptım. Hatta yarım dl. tahin pekmezli ekmek gömdüm. Ama çok acıktım akşama dayanamadım yemek söyledim şimdi.
Akşam yemeyeyim diyorum ama tarhana çorbası yapacağım çocuklar istedi, Bende çok özlemişim ondan içerim bir kase.
İp atlamaya 500 le bende varım.

corba mevsimi acilmistir :kk77:

bugun ben de 3 ogun yapiyorum.

kardesim buradayken aklimda olan seyleri yapmaya calisiyorum, 2 ogune yetmiyor ha ha, mecbur 3 ogune ciktim. Sabah cheesecakele actik gunu.

X