Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar kızçeler bugün menüm Sabah 1 haş yum 1 dilim tb ekmeği 1 tk tahin pekmez 1 dilim peynir 1 tk sos yeşillik Ara lar sade kahve ve 2 adet kuru kayısı 2 ceviz Akşam 3 kaşık kuru fasülye 2 kaşık pilav Su 3 lt Spor sonra bildireyim AArrietty_seduluH3RA_
Sahur 03.30 civarı 2 tk tahin pekmez 1tk bal 1 galeta 1 haşlanmış yumurta 1 yk süzme yoğurt 3dlm kaşar 1dlm izmirtulumu 3 zeytin Şekersiz çay 2brdk
İftar 20.00civarı Dünkü fırında sebze yemeğimin yarısı kalmıştı onunda yarısının üstüne 2 yemek kaşığı kıyma koyup yedim yanında 3 kepçe brokoli. 1 dolu kase hazır yoğurt. 2 hurma. Yarında sebze yemeğin diğer yarısını yerim artık
Ara 21.15 civarı içerim Kayısılı form bitki çayı
Su 2lt olur sahura kadar. Kaptanlarım kesin iki litre içiyorum aklınız kalmasın üstünede çıkıyorum bazen.
Sahur 2 kare lavaştan tost Domates ve salatalık 1 haşlanmış yumurta 7 yeşil zeytin Yarım dilim beyaz peynir 1 muz 1 elma 2 kare bitter çikolata Biraz çiğ kuruyemiş (Reglim yaklaşıyor o yüzden biraz tatlı isteğim oluyor.)
İftar 1 kase yoğurt çorbası 2 yemek kaşığı et kavurma Salata 2 lokma ekmek
Spor: 20 dk Leslie: 60 p 30 dk Leslie boosted: 120 p 9500 adım: 285 p Toplam: 465 p
sabah 1 litre su ile vitaminlerimi aldım 2 fincan hc yağlı fiktre kahve 12:00 kahvaltı domatesli biberli yumurta salatalık greyfurt badem sütlü latte yeşilçay 2 bardak su elmasuyu içşnde arı poleni 2 tatlı kaşığı 3 bardak su
19: dün akşamki mönü tepsi kebabı pirinçsiz kuru patlican dolması ve zeytinyağlı kereviz çiğ badem çiğ fındık greyfurt çekirdek
AArrietty_seduluH3RA_ Öğlen; bir kase yulaf(muz, elma, kuru üzüm, tk bal) Akşam; bir tabak yüksük çorbası Su; 2,5 litre Spor; 40 köprü(6p), 15 mekik(2p), 100 sn plank (33p), 40 jj(20p), 3922 adım sanırım yarım saat ediyor normal yürüdüm ama dksına bakmadım. (30p) Spor toplamı: 91 puan
Selaaaamlar ilk bildirimimi yapayım hayırlısıyla.. sahur: 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin, üç çakmak boyutunda süzme peynir Domates, salatalık 4 tam ceviz 1.5 bardak çay
İftar: Bir kase yayla çorbası Beş kaşık ıspanak Bolca salata Bir kase ev yoğurdu Bir küçük hurma
22:00 bir yeşil elma
sahura kadar 2.5 litre su içerim inşallah
5 bin adım atıldı 150 puan 2 mil Leslie yapıldı 90 puan (3 mil açmıştım ama 30 dk vaktim vardı) Toplam 240 puan
İyi akşamlar kızlar bugün sabah kahvaltimda 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin peynir ve çay vardı ara öğünümde sade türk kahvesi maden suyu ve 3 hurma yedim akşam nihayet kabak yemeğini bitirdim artık Kiymali kabak ve soğan dolması yoğurtla yedim suyum 2.lt 5150 adım attım.154 puan Aarrsedulu
Sahur:1 dilim tereyağlı pide İftar: 1 kepçe barbunya,1 yk döner,2 yk pilav,1 kare pide,salata,çay 2,5 lt su 3000 adm 90 puan 3 mile leslie 180 puan Toplam 270 puan AArrietty_seduluH3RA_