Jinekolog doktoru kistden dolayi cagirmis. 40dk pelvis degerlendirmesi yaptiSağol canım, nasıl oldun neden çağırmışlar hastaneden?
Tedavi olacak mısın, takip mi gerekiyor.Jinekolog doktoru kistden dolayi cagirmis. 40dk pelvis degerlendirmesi yapti
Guya 15dk surecekti.
Cok sukur birsey yokmus. Ufak birsey disinda. Endometriozis bolumune sevk ettiler. Randevu sirasi uzun oldugu icin tam cevap alamadim. Turkce yazmakda zor
Google e baktim. Tam olarak soyle birseyden bahsettiler ;
rahim içini döşeyen endometrium tabakasının rahmin dışındaki başka bir bölgede büyümesi sonucu gelişen ve sıklıkla ağrılı seyreden bir hastalıktır.
O yuzdende 15 DK yerine 40dk surdu.
Hasret gidermişsiniz ne güzel.Bugun 13de cikacagim diye sevindim. Ama anca oturdum. Cocuklari alip Eve geldimki park yerinde Hem kiz kardesim Hem erkek kardesim beni bekliyoryeni gittiler,yeni oturdum
Bilmiyorum ki. Okadar alismisim ki agrilara.Tedavi olacak mısın, takip mi gerekiyor.
İhmal etme sakın
bende de rahim duvarı kalınlaşması var. Senesi geldi bir ara gitmem gerekiyor yine.
Acıkırsın bu menüyleIyi aksamlar kizlar
Menumu yazayim
Sabah 6.30
biraz zeytinbaska biseye vaktim yoktu. Beslenme hazirlar iken atistirdim onu
Ara 10.30
2 avuc uzum
Ogle 12.30
2 avuc kadar karnibahar graten
Uzerine biraz eritilmis tereyag
Aksam 16.00
2 sigara boregi
Su 2l
Devam ederim suya. Daha saat 16.30
Spor suan yok. Bisiklete cikacagim ama
H3RA_
Erkek kardesimi gorunce sasirdimHasret gidermişsiniz ne güzel.
Merak etmişlerdir seni.
Hadi dinlen artık
benimde bu ara eve kapanasım var.
Hatta işi bu ay sonu bırakma konusunda konuşsam mı dedim
Sonra şu retro geçsin acele etmeyeyim dedim
Önemli kararları 20 Ekim’ e kadar vermemek gerekiyormuş
Ogle yedigim karnibahar ve yumurta ile yapilmisti. Tek protein o Ama agir birdeydi. Hic salata yok. Fakat Ac da degilim.Acıkırsın bu menüyle
etli salatalı bir şeyler ye bence
O niye
Benden mi?
İlk duydum retroyu, baktım şimdi Google dan, ikizler ve başağı en çok etkiliyormus, tek tek burçlara etkisi de yazıyordu, kendi burcuma baktım , genel herkese olabilecek şeylerdi, boşverdimHasret gidermişsiniz ne güzel.
Merak etmişlerdir seni.
Hadi dinlen artık
benimde bu ara eve kapanasım var.
Hatta işi bu ay sonu bırakma konusunda konuşsam mı dedim
Sonra şu retro geçsin acele etmeyeyim dedim
Önemli kararları 20 Ekim’ e kadar vermemek gerekiyormuş
YaaTavuk yapcamda
Asıl burcun, yükselenin, o dönem etkilenen her ne ise kaçıncı evinde olduğu vs hepsi önemliİlk duydum retroyu, baktım şimdi Google dan, ikizler ve başağı en çok etkiliyormus, tek tek burçlara etkisi de yazıyordu, kendi burcuma baktım , genel herkese olabilecek şeylerdi, boşverdim
Sigorta günlerime bile baktım bugünErkek kardesimi gorunce sasirdim
Var dimi ya su retro olayi. Cok etkiledi beni bu sefer. Iyi dusun,acele etme.
Kaçıncı evdeydim doğduğumda bilmiyorum,Asıl burcun, yükselenin, o dönem etkilenen her ne ise kaçıncı evinde olduğu vs hepsi önemli
Özellikle şu ev olayları etkiliyor gerçekten
Bir astroloji haritası baktırmak istiyorum ama doğru kişiyi bulamadım
Duygusal ilişkisi biten kaç kişi duydum şu iki haftada, ondan öncede ayak kırılmaları, çatlamaları ard arda duyuyordum.
Seviyorum ben astrolojiyi
işimden sıkıldım, bırakasım var eğitim alıp astrologmu olsam 40 dan sonra