Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | |
A Arrietty_ | İzinli | İzinli | MUAF | ||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
D deanvillage | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Hoşgeldin Asi kadınMeleklerim çok özledim sizi valla nasılsınız neler yaptınız bensizçok özlediniz beni dimi
Spor için hazirimdir göbeği eritmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 2932336
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
İzinli
İzinli
MUAF sedulu
H3RA_
LadyMiami
D deanvillage
tavsannesi
Alys
Lori
kasim_pati
Rokoko_
Dahlia_
ZeyElif
Metaverse
emojisi menü bildirimi ya da spor eksik demek
Kızlar cısslı menülerinizin oranına göre kendinize spor listesinden ceza kesmeniz gerekiyor.
Kiloya dönmesini bu şekilde engelleyelim hiç değilse.
Bayan disiplinSpor için hazirimdir göbeği eritmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 2932336
Menum
Sabah
Filtre kahve ,double cay
Ogle 12h
3zeytin ,1 ince di.ekmek,1porsiyon kabaksote ,2yk suzme yogurt
Ara 15h
10findik ,5 6kirmizi uzum
Aksam 18h
2yk bulgur pilavi ,3 yk yogurt
1.5lt su
30dk leslie
10dk kosu
8700adim
Düzelttim canım gözümden kaçmışCanim dun sporum vardi benim ama etiketi mi unuttum qcaba
etikete takılmıyorum
Ayy ne guzeldır memeler fora gezmek cok agrılı mı acaba sılıkon hemen yaptrsammSilikondan sonra sigmasa da olur memelere özgürlük bi daha sütyen takmam dimdik gezerim
Oyyh bu spor askından bende ıstiyoruumSpor için hazirimdir göbeği eritmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 2932336
Düzelttim canım gözümden kaçmış
etikete takılmıyorum
tüm forumu okuyorum hatta gözden kaçmasın diye
ama kaçırmışım seni
sabahtan beri 40 sayfa geçmiş yaptım
Ayak her şeydirbarmaaağını yidiim ülen ne minnoş ayakların var
Göbekli yarattı ki tanriyi her gün hatırlasınaman yarabbüümm ve tanrı kadını yarattııı
Üstte hafif var kas ama asagida minik bi göbek var o sinir ediyor beniGobek mi ben Karin kasi goruyorum
Senin ince bele ne demeli bende ondan istiyorumBayan disiplin
İnce ayak bileklerinin hala hastasıyım
Bi başladım bırakamıyorum ya acayip stres attırıyor. Evde mükemmel yöntemOyyh bu spor askından bende ıstiyoruum
Sağol canım, nasıl oldun neden çağırmışlar hastaneden?
Şükürler olsun dualarım kabul oldu menüde doğru düzgün yemekler görüyor gözlerim.
Ona en çok mor yakışır.Ben de çok var bebişim ne renk istersin hemen gönderem
Canım ben zaten normalde de değişik alışkanlıkları olan biriydim yani Türkiye’de de öyleydim. Çocukken kimse pırasa ıspanak sevmezdi ben bayılırdım her gün taze fasülye yerdim mesela, çikolata şeker yerine biber salatalık yerdim öyle tuhaf biriydim zaten, o yüzden çok farklı değilim yine yeşillik marul falan çok seviyorum. Kereviz zaten kökünü de severim sapını da severim. Türkiye’de iken de çok severdim limonlayıp falan yerdim şimdi öyle elime alıp yemeyi seviyorum böyle çıtır çıtır olması hoşuma gidiyor. Onun dışında tabii ki burada öğrendiğim çok fazla şey oldu bir de ben yemek yapmaya meraklı olduğum için yedi yaşından beri yemek yapıyorum ve dünya mutfağına müthiş bir merakım var. Türkiye’de iken de dünya mutfağından yemekler yapardım şimdi de yapıyorum bir de tabi insan yaşlandıkça ve tecrübe edindikçe yeni şeyler öğreniyor sürekli yeni bir şeyler denemeyi seviyorum. Eşim ve çocuklarım da damak zevkime çok güvenirler. Dışarda yemek yediğimizde herkesin yemeğini ben ısmarlarım çünkü onlar öyle istiyor, benim sectigim yemek güzel olurmuş öyle bir inanışları var.Ladyim senin kombinasyonların ne kadar ilginç yaa.Menülerini okuyunca sanki çok farklı şeyler yiyorsun gibi geliyor hep , orda yaşamaya başlayınca alıştığın yemek tarzları mı bunlar yoksa 'yoo gayet normal sıradan şeyler yiyorum' mu dersin
Kereviz sapını marketten alıp öyle meyve gibi yiyor musun?Bennim arkadaşım da küçük bebeğinin eline veriyordu kemirmesi için.Ben kerevizi hiç sevmiyorum ondan alamadım hiç
leblebi de güzel seçim en azından proteinli ve kalorisi düşük bir atıştırmalık, bir de çok fazla yemiyorsun hemen doyuruyor ve tok tutuyor, ayrıca lifli olduğu için kabızlığa da sebep olmaz.Sakız sevmem,leblebi olabilir canım meyve yiyorum yoksa sürekli
Spor için hazirimdir göbeği eritmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 2932336
Dost başa, düşman ayağa bakarmışbarmaaağını yidiim ülen ne minnoş ayakların var
Benım gotumu kaldrmaya halim olmuyo yaaBi başladım bırakamıyorum ya acayip stres attırıyor. Evde mükemmel yöntem
Caktirma gidgidakkkkkLoricim bir diyetisyenle mi çalışıyorsun?Miktarı çok değil sanırım ama her öğün tavuk yemek nasıl?
Ben çook severim tavuğu ama çok yersem bi değişik oluyorum