Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sigorta günlerime bile baktım bugün
Günüm dolduysa yarın gelmeyecektim işe
Hazirsin sen isi birakmaya

Bende vazgectim soyledim mi Yeni patronu cok sevdim
Her sabah tik tik tik topuklularini duyuyoruz ki geldigini anliyoruz bir haftasonu aramak zorunda kaldim,yine calisan eksikdi. Sabah kosusunda yakaladim kadini

Akşam sinemaya gitçez yemekten sonra. Ben de menümü yazayım sporumu sonra eklicem.
Sabah menü:
2 yumurtalı ıspanak
Yaban mersini
Mango
Nespresso

Öğlen menü:
Karidesli angel hair makarna
Avokadolu pancar salatası ballı ve yoğurtlu

Akşam menü:
2 tavuklu taco peynirsiz ve kremasız
2 litreden fazla su
A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• 356DA5F5-DF5F-40A8-B897-F1D34A39D9B0.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 17
  • A2EFE8D0-811E-40DD-8F0A-E90619169E75.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 16
  • 2AF559A1-77D1-490D-891F-ADBB1BC49D38.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 22

Her sabah tik tik tik topuklularini duyuyoruz ki geldigini anliyoruz bir haftasonu aramak zorunda kaldim,yine calisan eksikdi. Sabah kosusunda yakaladim kadini
Valla hazırım kafamı kurcalayan tek şey kocamdan para istemek.
Oğlum küçükken bir süre oturdum evde. Yüzü düşse yada neden diye sorsa üzülüyordum hemen.
17-18 yaşlarımda başladım çalışmaya. Anne babamdan bile isteyemezdim. İşyeri bir kaç ay maaş ödememişti. Benim kredi kartları şişince kredi çekip borç kapatmıştım. Yeterki kimseden istemeyeyim diye.

Esin sen istemeden verir bence. Oturup konusmussunuzdur ?

Sate soslu yani sicak fistik ezmeli sosla yapacam. Yaninda da pilav
Wowww mutlaka denemem lazim.
Ben tavuk gogsunu ince ince dograyip taco baharatlari ve soganla pisircem. Yaninda bisey yapmiyorum cunku cocuklar boyle seviyolar. Misir unundan Tortilla icine koyup uzerine avokado, domates salsa, ince dogranmis beyaz ve kirmizi lahana koyup durum yapiyoruz. Cocuklar peynir de ekliyor. Ben cok peynirci degilim. Ama cok sahane oluyor ve hafif bir yemek. Dun kiymali yaptim bayila bayila yediler bugun tavuklu istediler. Balikla da cok guzel oluyor.

OMG fistik ezmeli sos muuu.
Basil yapiyorsun? Ogrenci iken ,kaynasmak icin herkes yemek getirmisti birgun. Ghanali sinif arkadasim fistik ezmesi soslu tavuk getirmisti. Aman Allahim enfes birseydi
Evet bende onu yaptim. Harikaydi yine
Benim babam asci. Hep kendisi yapardi fistik ezmeli sosu. Hazir almamiza izin vermezdi ki hazir hic guzel bile degil. Ben babamdan ogrendim. Goz karari yapiyorum. Sende yapa yapa ogrenirsin.
2 cay bardagi kadar suyu kucuk tencerede kaynat 2 kesme sekerle. Kaynadiginda 3 dolu kasik fistik ezmesi koy. Karistir yedir. Durdukca koyulasacak oyuzden baslarda azicik sivi olsa daha iyi. Iyice yedirdikten sonra ketjap manis dök icine. 3-4 yk kasigi kadar. Aci istiyorsan sambal oelekte koyabilirsin karistir fazla kaynatma ve hazir.
Tadina bak acimsi sa sekeri cogalt. Ketjap manisin tadida gelsin. Bidaha yaptigimda video cekerim sana. Ama mutlakaaaaa dene tavukla cok guzel. Ustune kizartilmis kurutulmus soganda koy. Off offf

Yarin menude tavuk vardi. Hemen sosu denicem. Amma manis nedir kuzum ?

Yarin menude tavuk vardi. Hemen sosu denicem. Amma manis nedir kuzum ?
Ketjap manis. Tokolarda var. Cin bakkala git orda var. Ketjap manis de verirler sana. Sosun rengi siyah.

Eklentiler

• DFA5CE90-EA68-4C70-A773-FBF0603E1D35.png
    294,9 KB · Görüntüleme: 21
  • C05B9F97-A69A-4C2B-983E-F792928107C2.png
    207,6 KB · Görüntüleme: 24
Esin sen istemeden verir bence. Oturup konusmussunuzdur ?
Konuştuk bir kaç aydır dilimde zaten bıraksam mı diye. Dalga geçti benimle aç kalırsın çalışamazsan diye
Ama sorun o değil, almak istediğim eğitimler var. Onların ücreti yüksek biraz. Şimdi kafama göre takılıyorum spor yada özel harcamalar için. İşi bırakırsam bu tarz şeyler için bütçe talep etmek sıkıntı benim açımdan

Ne güzel işyerinde ki sorunlar halloldu demek oluyor bu. Acele karar vermeyip sabretmen artı olmuş senin için. Seni rahatsız edenler gitti baksana

Isleri dalga hemen.
Ucretleri bitriktirip mi ayrilsan

Ne güzel işyerinde ki sorunlar halloldu demek oluyor bu. Acele karar vermeyip sabretmen artı olmuş senin için. Seni rahatsız edenler gitti baksana
Evet. Birkac yere basvuru yapmadan once toplanti vardi. Onu atlatayim oyle karar vereyim dedim. Iyi oldu. Umarim pisman olmam :)) gerci is bulmak kolay. Saglik sektoru kanlar icinde desem yeridir. Herkes kacar oldu meslekden.

Evet. Birkac yere basvuru yapmadan once toplanti vardi. Onu atlatayim oyle karar vereyim dedim. Iyi oldu. Umarim pisman olmam :)) gerci is bulmak kolay. Saglik sektoru kanlar icinde desem yeridir. Herkes kacar oldu meslekden.
Olmazsın çünkü hoşuna gitmeyen şeyler olursa iş değiştirmek her daim cepte.
Isleri dalga hemen.
Ucretleri bitriktirip mi ayrilsan
Aynı eğitimleri alan bir aradaş 7 yılda ev parası harcamışımdır demişti Biraz zor bir ihtimal ama hep gönlümde var.

Kızlar iyi akşamlar
Ben baya hastayım malesef. Dün üşüttüm heralde yağmurda kalmıştım.
Yediklerimi yazayım dünün cezasını bugün yapamadım inşallah yarın yapacağım.

Sabah 1 activia yoğurt
Öğlen 1 mandalina
Akşam 6 yk etli türlü 1 dilim ekmek

Midem hiç bir şey almıyordu sabah ilaç içecektim o yüzden tok olayım diye mecbur yedim yoğurdu. Şimdi türlü yedim ama midem çok bulandı

sedulu H3RA_ A Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…