Sate soslu yani sicak fistik ezmeli sosla yapacam. Yaninda da pilavBen de
Tavuk taco
Hazirsin sen isi birakmayaSigorta günlerime bile baktım bugün
Günüm dolduysa yarın gelmeyecektim işe
OMG fistik ezmeli sos muuu.Sate soslu yani sicak fistik ezmeli sosla yapacam. Yaninda da pilav
Valla hazırım kafamı kurcalayan tek şey kocamdan para istemek.Hazirsin sen isi birakmaya
Bende vazgectim soyledim miYeni patronu cok sevdim
Her sabah tik tik tik topuklularini duyuyoruz ki geldigini anliyoruzbir haftasonu aramak zorunda kaldim,yine calisan eksikdi. Sabah kosusunda yakaladim kadini
Esin sen istemeden verir bence. Oturup konusmussunuzdur ?Valla hazırım kafamı kurcalayan tek şey kocamdan para istemek.
Oğlum küçükken bir süre oturdum evde. Yüzü düşse yada neden diye sorsa üzülüyordum hemen.
17-18 yaşlarımda başladım çalışmaya. Anne babamdan bile isteyemezdim. İşyeri bir kaç ay maaş ödememişti. Benim kredi kartları şişince kredi çekip borç kapatmıştım. Yeterki kimseden istemeyeyim diye.
Wowww mutlaka denemem lazim.Sate soslu yani sicak fistik ezmeli sosla yapacam. Yaninda da pilav
Gel beraber gidaklayalimTavuk yapcamda
Evet bende onu yaptim. Harikaydi yineOMG fistik ezmeli sos muuu.
Basil yapiyorsun? Ogrenci iken ,kaynasmak icin herkes yemek getirmisti birgun. Ghanali sinif arkadasim fistik ezmesi soslu tavuk getirmisti. Aman Allahimenfes birseydi
Yarin menude tavuk vardi. Hemen sosu denicem. Amma manis nedir kuzum ?Evet bende onu yaptim. Harikaydi yine
Benim babam asci. Hep kendisi yapardi fistik ezmeli sosu. Hazir almamiza izin vermezdi ki hazir hic guzel bile degil. Ben babamdan ogrendim. Goz karari yapiyorum. Sende yapa yapa ogrenirsin.
2 cay bardagi kadar suyu kucuk tencerede kaynat 2 kesme sekerle. Kaynadiginda 3 dolu kasik fistik ezmesi koy. Karistir yedir. Durdukca koyulasacak oyuzden baslarda azicik sivi olsa daha iyi. Iyice yedirdikten sonra ketjap manis dök icine. 3-4 yk kasigi kadar. Aci istiyorsan sambal oelekte koyabilirsin karistir fazla kaynatma ve hazir.
Tadina bak acimsi sa sekeri cogalt. Ketjap manisin tadida gelsin. Bidaha yaptigimda video cekerim sana. Ama mutlakaaaaa dene tavukla cok guzel. Ustune kizartilmis kurutulmus soganda koy. Off offf
Ketjap manis. Tokolarda var. Cin bakkala git orda var. Ketjap manis de verirler sana. Sosun rengi siyah.Yarin menude tavuk vardi. Hemen sosu denicem. Amma manis nedir kuzum ?
Konuştuk bir kaç aydır dilimde zaten bıraksam mı diye. Dalga geçti benimle aç kalırsın çalışamazsan diyeEsin sen istemeden verir bence. Oturup konusmussunuzdur ?
Ne güzel işyerinde ki sorunlar halloldu demek oluyor bu. Acele karar vermeyip sabretmen artı olmuş senin için. Seni rahatsız edenler gitti baksanaHazirsin sen isi birakmaya
Bende vazgectim soyledim miYeni patronu cok sevdim
Her sabah tik tik tik topuklularini duyuyoruz ki geldigini anliyoruzbir haftasonu aramak zorunda kaldim,yine calisan eksikdi. Sabah kosusunda yakaladim kadini
Konuştuk bir kaç aydır dilimde zaten bıraksam mı diye. Dalga geçti benimle aç kalırsın çalışamazsan diye
Ama sorun o değil, almak istediğim eğitimler var. Onların ücreti yüksek biraz. Şimdi kafama göre takılıyorum spor yada özel harcamalar için. İşi bırakırsam bu tarz şeyler için bütçe talep etmek sıkıntı benim açımdan
Evet. Birkac yere basvuru yapmadan once toplanti vardi. Onu atlatayim oyle karar vereyim dedim. Iyi oldu. Umarim pisman olmam :)) gerci is bulmak kolay. Saglik sektoru kanlar icinde desem yeridir. Herkes kacar oldu meslekden.Ne güzel işyerinde ki sorunlar halloldu demek oluyor bu. Acele karar vermeyip sabretmen artı olmuş senin için. Seni rahatsız edenler gitti baksana
Olmazsın çünkü hoşuna gitmeyen şeyler olursa iş değiştirmek her daim cepte.Evet. Birkac yere basvuru yapmadan once toplanti vardi. Onu atlatayim oyle karar vereyim dedim. Iyi oldu. Umarim pisman olmam :)) gerci is bulmak kolay. Saglik sektoru kanlar icinde desem yeridir. Herkes kacar oldu meslekden.
Aynı eğitimleri alan bir aradaş 7 yılda ev parası harcamışımdır demiştiIsleri dalga hemen.
Ucretleri bitriktirip mi ayrilsan
lori sosların türkçesi ne?Ketjap manis. Tokolarda var. Cin bakkala git orda var. Ketjap manis de verirler sana. Sosun rengi siyah.
asyavari şeyler bunlar sankilori sosların türkçesi ne?
Ketjap bizim ketçap mı