Fit Club 🏋🏻‍♀️

Benim ki katlanan yurume bandi. Evi tavaf etti
Benimkide katlanıyor ama o kadar ağır bir şey ki taşımak çevirmek yürütmek mümkün değil Türkiye’de var bir tane o çok hafif onu istediğim gibi odadan odaya taşıyorum, bu çok ağır spor salonlarındaki gibi bir şey.
Masterfite geçtim
O ne?
adimlayalim hadi, bende evdeki koltugun etrafinda doneyim az, sonra da masanin etrafinda donerim
Benim bugün ayak bakım günüm adımlayamam, bakımım bitsin de sonra koşu bandına çıkcam.

Haline şükret benim bütün günüm oğlanın kakasını temizlemekle geçiyor
Oyy onların kakası misss miss
ay cok kotu ya,
ben de cocuklarin bir kursunu iptal ettim bu sene bu sebeple, esim kiziyor cocuklarin gelisimi bla bla,
oraya yetistik, buraya yetistik stresi gunu mahvediyor ki zaten, aman istemiyorum, evimde oturucam onumuzdeki 5 yil
Yaaa unuttum bak haftanın 2 gunu kursta var oğlan futbola gıdıyor kafayı yıcem
Kız bide bana ince belli diyorsun
Benimki de 69 du geçen hafta
2 cm cik fark var
Sende ince bellisin işte
Sukur buna. Bu sıra yerinde sayıyor tartı kurtulamadım 57 lerden. Aslında hemen spora baslamak ıstyorum ama zaman ve maddi olarak beklıyorum
Yaa sorma bıde mısafır var valla bak anca gecelerı ugrayabılıyorum buraya bıle onceden en azından 1 saat zaman ayırıyordum pılates galan sımdı oda yok

Selam kızlar
Çocuk uyudu bende kendimi dinlenme moduna alıyorum artık
Menü ve adımlar
Eki Görüntüle 2929950 Eki Görüntüle 2929951 Eki Görüntüle 2929953 Eki Görüntüle 2929952
Toplamda 791 kalori çok düşük değil mi? Bu yaşımda günde 1300 kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum, bilemedim. Makrolar yüzde olarak bakınca iyi gibi ama, miktar olarak çok çok az. Hele hele protein. O kadar spor yapiyorsun, yeterli beslenmeden kaslar yıkımı nasıl onaracak?

Kızları alıp geleyim koşu bandına çıkacağım bir yarım saat inşallah, hazırlıklarımı tamamladım saat 6:00 gibi yola çıkacağız, yolumuz bayağı uzun beş ya da 6 saat sürebilir, öncesinde de galiba yoğurtlu makarna yiyeceğiz çünkü genellikle yola çıkmadan önce yoğurtlu makarna istiyor bizim çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…