Fit Club 🏋🏻‍♀️

Senin adamı dinledim dün biraz videolarına falan göz attım if takılma düşüncem var ve dediğin gibi sabah açlığı dinç yapıyor insanı :KK76:

gel ya,

2 cocuklu kadinsin, ne kadar az ogun o kadar rahat hayat :KK47:
tembel isi olacak benim okey dedigim diyet de yoksa bana uymaz zaten :KK70:

Yoga olur kız ne güzel esnetir de hem vücudunu. Agrilara iyi gelir.

ya ben boyle seylerde cok yoruluyorum,
cumartesi sadece alisveris yaptik dusun, ama o kadar yoruldum ki,
kafam da goturmuyor oyle kalabalik gurultulu yerleri artik, yaslandim bak 2 gunde :mad:

dun aksam ellerimin acisina uyuyamadim,
cok mu nazliyim nedir :confused:

Günaydın mucksss 😘😘
Papaya ve fıstık ezmesi tozunu bilendırdan geçirip puding yaptım aşırı lezzetli oldu tavsiye ederim, meyve olarak onun yerine kavun ya da şeftali belki Mango da kullanabilirsiniz, papaya heryerde bulunan bir meyve değil çünkü.
Diğeri de yabanmersinli yulaf karışımım, her gün yemekten vazgeçemiyorum. :confused:

Eklentiler

• 6F8F7D5E-9215-4C0D-8018-4472D7C048D4.jpeg
    6F8F7D5E-9215-4C0D-8018-4472D7C048D4.jpeg
    254,1 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın mucksss 😘😘
Papaya ve fıstık ezmesi tozunu bilendırdan geçirip puding yaptım aşırı lezzetli oldu tavsiye ederim, meyve olarak onun yerine kavun ya da şeftali belki Mango da kullanabilirsiniz, papaya heryerde bulunan bir meyve değil çünkü.
Diğeri de yabanmersinli yulaf karışımım, her gün yemekten vazgeçemiyorum. :confused:

fistik ezmesi tozu neydi ya, sanki anlatmistin?
kendin mi yaptin?

Günaydın
Namaz sonrasi 12 dk sabah sporumu yaptım
Muthiş enerjimi aldım
😍😍😍 maşallah bana 💕💕
Allah kabul etsin, ne 🤩 ben namazdan sonra hemen çocukları okula hazırlamaya girişıyorum. İlkokulların saati çok erken burada.
Selamlar
Dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 12:00
Patatesli peynirli omlet
Sucuk
Bi dilim ekmek
Salatalık
Ara: şekersiz türk kahvesi mandalina
Akşam 18:00
Kızım istedi siye patates çorbası yaptım
En sevdigi çorbası 😅
1 kase yedim
4-5 çatal et döner 3 kaşık salata

Ara:
Çay ve türk kahvesi
Spor
50 mekik
15 dk lesile
50 j j(100 yapamadım🙄)
Su :2 lt
Canım benim kahvaltıyı biraz daha hafifleştirmen lazım, bir de iki öğün patates yemişsin 😱😱😱😱
Çok güzelmiş bana yatak odası için bir fikir verdin şu anda.
Dedim ya oturma ve yatma bölümü var açık yatak odası gibi diye.
O iki bölümü çift taraflı kitaplıkla ayırabilirim. Araya açık raflar koydurur süs eşyaları koyarım.
Bir kaçta yeşil bitki...
Çok ta güzel olur...
Bir an kendimi bunları temizlerken, toz alırken düşündüm az kalsın kalp krizi geçirecektim🤣🤣🤣
İstikbalde toz alacak bacı aranıyor ilanı görüyorum:KK70::KK70:

Allah kabul etsin, ne 🤩 ben namazdan sonra hemen çocukları okula hazırlamaya girişıyorum. İlkokulların saati çok erken burada.

Canım benim kahvaltıyı biraz daha hafifleştirmen lazım, bir de iki öğün patates yemişsin 😱😱😱😱

Bir an kendimi bunları temizlerken, toz alırken düşündüm az kalsın kalp krizi geçirecektim🤣🤣🤣

İstikbalde toz alacak bacı aranıyor ilanı görüyorum:KK70::KK70:
Alys Alys bu ihtimali düşünmemiştim :)
Buna tembel işi çözüm bulalım önce :KK70:

X