Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puhahahahaha evetSabunnn?
Bekliyorum yavruFayda etti ml bari
Iyyy deme öyle şeyler :))Zeytinyag kulakcopu geliyor aklima
Yok fatsecret barkod u gördüm allah seni loriGordunmu yaptigimi kiz ne ayip
Bugün olursa yarın mükemmek eksi gelecek inşallahBekliyorum yavru
SoriiiiIyyy deme öyle şeyler :))
Muhahahahahaha o oturusu unutamiyom yaww ama yaptim olmii
-5 kilo doktor diyorki bu haplari ic. Bagirsaklarin tamamen bosalacak. 6 tane ictim, filtre kahve ictim 2 tane sabun soktum. Tik yok anasini satimBugün olursa yarın mükemmek eksi gelecek inşallah
Lori biraz tempolu yürüyüş, leslie benzeri bir şeyler yapMuhahahahahaha o oturusu unutamiyom yaww ama yaptim olmii
-5 kilo doktor diyorki bu haplari ic. Bagirsaklarin tamamen bosalacak. 6 tane ictim, filtre kahve ictim 2 tane sabun soktum. Tik yok anasini satim
Sira zeytinyagda
Isin kotusu aksam babamin emeklilik kutlamasi var. Ben tatildeydim diye babam benimle gitmek istiyor. Orda rezil olmasam iyidir. Dua edin kizlar
Bende yardimci olabilirim saplak atmak icinLori biraz tempolu yürüyüş, leslie benzeri bir şeyler yap
Barsakları ovala uyandır
Ciddiyim ben geçen bir doktor aklınıza geldikçe ovalayın uyansın diyordu
Seninkinin uykusu ağır biraz, gerekirse şaplak at :))
Bu markayı bilmiyorum ben damla olanını kullandımH3RA_ fotosunu attigim Propolis i aldim. Bakayim fayda edecek mi. Gunde 3diyor Ama sabah aksam 1yk icerim
Haaa gözümde canlandırdım bir an :))Bende yardimci olabilirim saplak atmak icin
Lennn ondanmi dun doktor karnimi yogurup durdu kilo verdim diye hepsi sarkmis. Kendi kendime diyom kadinin hosuna gitti. Oyuncak hamur yerine kullaniyo karnimiLori biraz tempolu yürüyüş, leslie benzeri bir şeyler yap
Barsakları ovala uyandır
Ciddiyim ben geçen bir doktor aklınıza geldikçe ovalayın uyansın diyordu
Seninkinin uykusu ağır biraz, gerekirse şaplak at :))
Umarim fayda eder. Cigerlerim yerinden cikacak. Kuru oksuruk e donusuyor gun icinde. Basim agriyor sonradaBu markayı bilmiyorum ben damla olanını kullandım
Günde bir kez her bir kilo için 5 damla olarak tüketiyorduk biz
Şifa olsun canım umarım işe yarar