İşte o yüzden korkuyorum motivasyon gider diye nasıl yapacagı bilmiyorun yinede dikkat etmeye çalışacagımYuksekden ucma,sonra hayal kirikligina ugrar motivasyonunu kayip edersin. Benim hedefim 65kg yilbasina. Yarin 70 cikarsam sevincem. Uykumu alamazsam bu gecede ,yerimde saymis gibi olurum
Kayısılı form çayı içinde sinameki olması lazım. Sinameki bağırsakta tembelliğe yol açar. Bir süre sonra form çayı olmadan wc ye çıkamazsın. Onun yerine lifli gıdalar tüketmelisin.Valla wcden çıkamıyom içince
Kirbaclim aciklamis yerimeKayısılı form çayı içinde sinameki olması lazım. Sinameki bağırsakta tembelliğe yol açar. Bir süre sonra form çayı olmadan wc ye çıkamazsın. Onun yerine lifli gıdalar tüketmelisin.
Geçmiş olsunSu öksurukden kurtulamadim ya. 3gundur uyku yok bende.
Biraz yuruyuse ciktim yagmur yagsada. Eve donus yolundayim. Tazefasulyeyi yapacagim. Tavuguda aksam yapayim.
Yogun gun yine. Cocuklari disciye goturecegim. Arabasizim :)) bol yurumeli gun olacak. Sonra yuzmeye Ama ben girmeyecegim. Öksurukden dolayi.
Ardindan shopping ve gunu cocuklara olan taiyaki dondurmasi ile sonlandirip eve gidecegiz. Aksam yemegi vakti
Altda krep/waffle ustu de dondurma
AA ben yemicem kiz :)Geçmiş olsun
Bol yürümeli harika bişey
Bende 10 bin tamamlasam iyi olacak
Dondurmayı yarın yesen olurdu
Bugım eşiimd doğum günü sürprizi yapcam pastayı yarın yerim
Bugun daha iyiyim. 4 hap ictim hala gitmemisim wcyeLori bebisim nasil oldun ?
Sabah 2 yumurta bi salatalık bi adet kapya biber bi adet yeşil biber üzerine krem peynir şekersiz türk kahvesi ile güne başladımMenu planin nedir bugun icinWilma11
Oy kuzum. Umarim hallolurBugun daha iyiyim. 4 hap ictim hala gitmemisim wcyeevden cikmicam bugun. Nolur nolmaz rezil olmim
Simdi kizi okula birakim arabayla hemencik eve dönem
Peki ya suSabah 2 yumurta bi salatalık bi adet kapya biber bi adet yeşil biber üzerine krem peynir şekersiz türk kahvesi ile güne başladım
Öğle menüsüne bakmadım yemeden önce kalori hesaplamam lazım
Akşama kıymalı patlıcan yemegi düşünüyorum
10 bin adım atcam bugün de
Ben kendime çok güvendim sarsıldım kaç kerrWilma11 sende en buyuk engel ne biliyonmu?
SEN!
Azicik guven kendine. Yaparim de ve savas.
Ben sana senden daha cok guveniyorum.
Ayy suyu unuttum 3 lt düşünüyorumPeki ya su
Plan guzel Simdilik