Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin kizlar. Ben aslinda 3 gundur 4de uyaniyordum. Ee Birde is,cocuklarin aktiviteleri Vs derken Eve hep 17.30 gibi girdik. Dun de vucud yeter gari dedi herhal.
Sabahdan bogazim agriyordu. Neyse 19da uyumus olabilirim bu saate kadar

Günaydın canım..
E vücut da bir yere kadar dayanıyor
Geçmiş olsun, boğazın iyi mi bugün?

Afiyet olsun, bugün de mi omad var? :)

Günaydın :)
Hem çorba hem mantıyı nasıl yedin?
Mantıyı yesen bile 2-3 kaşık ye, 1 tabak çok fazla.. Menün de dolu yani, az yememişsin ki mantıyı görmezden gelelim

Selam canım..
Geçmiş olsun..
Fazla yememişsin, sorun olmaz bence :)

2ogunu tek ogune almissin gibi geldi bana canım ama asirida abarti yok sadece ekmegini yada pureni almayabilirdin sanki ,gerci 14 gunu bitirmek icin cok erken bana gore o yuzden iyi geldi benim gozume

Gunaydin kizlar. Ben aslinda 3 gundur 4de uyaniyordum. Ee Birde is,cocuklarin aktiviteleri Vs derken Eve hep 17.30 gibi girdik. Dun de vucud yeter gari dedi herhal.
Sabahdan bogazim agriyordu. Neyse 19da uyumus olabilirim bu saate kadar

Vucudun artik uyumak istedigini anlatmis sana cok uykusuz kalma kisa donemde hemen olmasada ,artindan hastalaninca kat kat agir geciyor.
Simdi nasil bogazin ? Oksuruk var mi gecmis olsun demeyi unutmuşum
Ohlusun kahvalti faslindayiz hem yedirip hem yaziyorum

Akşam ekmeği yemesen daha iyi olurmuş.

2ogunu tek ogune almissin gibi geldi bana canım ama asirida abarti yok sadece ekmegini yada pureni almayabilirdin sanki ,gerci 14 gunu bitirmek icin cok erken bana gore o yuzden iyi geldi benim gozume

Bana da öyle geldi, fazla yedim, 2 öğünde yerdim bunu :)

Son 1 saat canim ya spor ya temizlik 1saatini gecirtir

Gerek kalmadı kp geldi, alışveriş yapmış, bize de meyve sebze getirmiş, onlarla ilgilen, oğlanla ilgilen zaman uçuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…