Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NasılBu tamamen yalanmis bilgine
Ton balık da paketli durıuyor amaBalıkla birlikte süt ürünleri tüketmek zehirlemez arkadaşlar kesin bilgi yayalım bayat gıdalar midenizi bozar o kadar.
Bende deneyim bari ama kocam yemezAynen bildigin dardanel ton,tenekede
Bu olayi sadece turklerde duydum
Zehirlenmedim
Kremali somon Vs da yaptim ondada olmadi birsey. Olmuyor yani
Yer yerBende deneyim bari ama kocam yemez
Bayat olmuyor yavrum onlar. Van gölü canavarı gibi bi efsane. Kaç doktorun bununla ilgili açıklaması var.Ton balık da paketli durıuyor ama
Sen onu gelde benim esime anlat. Komple yasakladi bana.LadyMiami kiz aklima geldi gece gece yatiyordum tam da,
Sipsi ile iciyorum ben sirkeli suyu. Sonra da gargara
Limonlu suda gargara da gerekmez sanki.
Benim adamın yediklerini ben yesem 100 kg olmustum ama adam kilo almıyor boy var yahu kahrolsun minyonluk
Ben acikcasi ekside birakiyorum cunku mutlaka aldigimiz gizli kaloriler var. Mesela vitamin haplarinda falan da kalori var. O yuzden gizli kaloriler eksik kalorileri tamamlar diye dusunuyorum.Yarin yiyeceklerimi hesaplayim. 1100 kalori anca oluyor 1200e tamamlamaya calisayim diyorum Ama tutturamiyorum.
Altina imzami basarim. Benden asla vegan ya da vegeteryan olmaz. Ete sute hasretimden kara sevdalara yakalanir yataklara duserim Allah eksikliklerini gostermesin.Allah hastalık verip mecbur bırakmasın. Et ve süt ürünlerinden uzak durmam çok zor. Diyet sürecinde de asla esirgemedim, bol bol da yedim.
Gunluk vitamin de aldigim icin ne halsiz ne de ac hissetmiyorum. 5 damla yuksek doz D vitamini, multi vitamin, calcium, ve omega 3 aliyorum hergun.Başınız gözünüz dönmüyor mu yahu? Benim günlük menüm 1400 civarı oluyor. Hareketsizken de 1250 kalori falandı...
Muhtesem olmus tabiiki acikmazsin. Full protein!Pastirma, yumurta, kasar
Yaaa bana da gonder. Turkiye'min meyvesi sebzesi coooook lezzetli.Ayyy yolculuk sonrasi pek feciymis
Göndereyim ablama en yesillerinden marul, sogan, maydanoz, dereotu, bol da limon,
Allaaaaahhhh.
Bugün tam pazara giriyorum, uzaktan tazecik maydonozlari seçtim, benim küçük sipa delirtti beni, bir sey alamadan döndüm
Offf yummmmm hurika gorunuyor afiyet bal seker olsun
Hosgeldin. Burda kesin motive olursun merak etme.Merhaba
Ben Migi
32 yaşındayım tam tersi 23 yaşa dönmek için 60 olmam lazım ilk hedef şimdilik 75 şu an sabah tartıldıgımda 81,6
Bi prenses annesiyim memurum sürekli masabaşındayım günde en fazla 7000 adımla bitiriyorum 10 bin çok nadir hep koştur koştur geçiyor nedense
10000 adim ve 15-20 dk lik sporla basla zamanla daha cok yapmak isteyeceksin.Sabahları 5:30 kalkıp namaza gidiyorum sonra namaz sonrası 15-20 dk spor yapsam çok iyi olacak vaktim var tabi ama üşengeçlikten hepsi üşengeç olmasam yaparım
Bizim asistan sadece dondurma yemeyi birakti 3 haftada 2 kilo verdi. Ne yedigin cok onemli. Seker, yag ve undan uzak dur, porsiyonlarini azalt yavas yavas kilo verirsin.Selam
Ben genelde 5 te uyanıyorum
Ezan 5:30 ta okunuyor buralar
Namaz öncesi spor yapabilir mi ?
Bide aç karnına yapabilir mi ?
Aç karnına yapıyordum
Didem fitnesse başlayacağım
Kahvaltım 6:30 6:45 ta yapıyorum
Öğle yemeğim 12:00 de işyerinde yiyorum
Akşam tek yemek yapıyorum
Amacım az yemek ve sağlıklı beslenmek :)
Akşam mutfagi toplamakla geçiyor evi toparlıyorum
Çocukla beraber uyuyorum 10-11 de
Çık yorgun geçiyor
Ben sinifta kalirim. Bu topikte 30000 adim yapan mutant lar var.Adım günlügü yapalım mı kızlar
Ogun atlarsan kilo versen bile kalici olmaz. Ac kalarak verilen kilo geri gelir. Saat 19:00 dan sonra bir sey yeme yeter.Akşam yemegi yemeden geçsem veririm kiloyu
Esim de ilk duydugunda cok gulmustu. Bu inanis sadece Turkiye'de var sanirim.Balıkla birlikte süt ürünleri tüketmek zehirlemez arkadaşlar kesin bilgi yayalım bayat gıdalar midenizi bozar o kadar.
Aha kocalarımız aynı özellikteBen azicik dikkat etmesem kilo aliyorum,
O azicik dikkat etmese hemen veriyor
Aynen benim esimde boyle. Adam benden 10 cm daha uzun ve 63 kilo. Gicik yaaaaBen azicik dikkat etmesem kilo aliyorum,
O azicik dikkat etmese hemen veriyor
Aynen bildigin dardanel ton,tenekede
Bu olayi sadece turklerde duydum
Zehirlenmedim
Kremali somon Vs da yaptim ondada olmadi birsey. Olmuyor yani
Kahvaltı
2 kepçe tavuk suyuna çorba
Duble kahve
14:00
3 köfte, 2 yk bulgur
1 ayran
20:00
3 köfte
2 adet kornişon
1 lt su
A Arrietty_ sedulu
Bugün protein zehirlenmesi yaşamışım resmen. Sabah arkadaş ofise çorba getirmiş, öğlen yemek söylediğim yerde en uygun menü köfte ve bulgurdu. Üstüne akşam oğlum köfte istedi
Birileri şimdi iki marul yıkamayadınmı diyecek. İsmi lazım değil baş harfi Alys
yazdınmı menünü, dur bakayımKimselere laf edemem bugün