Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kizlar, sabahtan beri ofis islerinden buraya giremedim.

Dunku menumu yazmismiydim hatirlamiyorum. :rolleyes: :rolleyes:
Ne yedigimi de hatirlamiyorum ama 1000 kaloriyi gecmedim.
Misafirlerim vardi onlari alisverise falan goturunce spora vakit kalmadi bende rest day yaptim spor yapmadim.

Mac'imi guvenli olsun diye telefonumla baglantili yapmistim. Isim geregi her yere tasiyorum o yuzden calinma riski var. Unuttum oyle yaptigimi haliyle guvenligi kaldirmadim. Simdi hangi aplikasyonu kullanmaya kalksam telefonuma kod gonderip sifre soruyor. Telefonumda olmadigi icin kodu goremiyorum. Dolayisiyla hic bir applikasyona giremiyorum, dun gece gec saate kadar ugrastim o kadar guvenli ki kendim bile kullanamiyorum. :KK70: :KK70: :KK70:

Bugunki menumu simdi yazayim cunku aksam yazamam.
Sabah oglum yine dun aksam odevini yapmadigi icin ona odev yaptirdim. Dolayisiyla kahvalti cok alel acele oldu. Meyveli yulaf ve 1 adet badem unlu uzumlu kurabiye yedim ciktim. (350 kalori)

Oglen dun aksamdan kalma tavuk butlarindan 1 tane (derisiz yaklasik 100 gr 130 kalori)
1 dilim tahil ekmek 100 kalori
Yarim kase salata 80 kalori (toplam 310 kalori)

Aksam menu
1 adet haslanmis patates 100 kalori
1 tavuk budu 130 kalori
3 corba kasigi esmer pirinc pilavi 75 kalori (305 kalori)

Bugun spor yapabilirim
10000 adim
1 saat pilates
30 dk streching

Yarin yiyeceklerimi hesaplayim. 1100 kalori anca oluyor 🤔 1200e tamamlamaya calisayim diyorum Ama tutturamiyorum.
Ben acikcasi ekside birakiyorum cunku mutlaka aldigimiz gizli kaloriler var. Mesela vitamin haplarinda falan da kalori var. O yuzden gizli kaloriler eksik kalorileri tamamlar diye dusunuyorum.:KK39:
Allah hastalık verip mecbur bırakmasın. Et ve süt ürünlerinden uzak durmam çok zor. Diyet sürecinde de asla esirgemedim, bol bol da yedim.
Altina imzami basarim. Benden asla vegan ya da vegeteryan olmaz. Ete sute hasretimden kara sevdalara yakalanir yataklara duserim Allah eksikliklerini gostermesin.:confused:
Başınız gözünüz dönmüyor mu yahu? Benim günlük menüm 1400 civarı oluyor. Hareketsizken de 1250 kalori falandı...
Gunluk vitamin de aldigim icin ne halsiz ne de ac hissetmiyorum. 5 damla yuksek doz D vitamini, multi vitamin, calcium, ve omega 3 aliyorum hergun. :KK39:
Pastirma, yumurta, kasar 😂
Muhtesem olmus tabiiki acikmazsin. Full protein! :rolleyes:
Ayyy yolculuk sonrasi pek feciymis 😪

Göndereyim ablama en yesillerinden marul, sogan, maydanoz, dereotu, bol da limon,
Allaaaaahhhh.

Bugün tam pazara giriyorum, uzaktan tazecik maydonozlari seçtim, benim küçük sipa delirtti beni, bir sey alamadan döndüm 😪
Yaaa bana da gonder. Turkiye'min meyvesi sebzesi coooook lezzetli. :mad:
Ofis kahvaltımla minnoş takıma kocaman musmutlu bir günaydın :KK200:

Eki Görüntüle 2921005
Offf yummmmm hurika gorunuyor afiyet bal seker olsun:confused:
Merhaba
Ben Migi
32 yaşındayım tam tersi 23 yaşa dönmek için 60 olmam lazım ilk hedef şimdilik 75 şu an sabah tartıldıgımda 81,6
Bi prenses annesiyim memurum sürekli masabaşındayım günde en fazla 7000 adımla bitiriyorum 10 bin çok nadir hep koştur koştur geçiyor nedense 😬
Hosgeldin. Burda kesin motive olursun merak etme.
Sabahları 5:30 kalkıp namaza gidiyorum sonra namaz sonrası 15-20 dk spor yapsam çok iyi olacak vaktim var tabi ama üşengeçlikten hepsi 😅 üşengeç olmasam yaparım 😂
10000 adim ve 15-20 dk lik sporla basla zamanla daha cok yapmak isteyeceksin.
Selam
Ben genelde 5 te uyanıyorum
Ezan 5:30 ta okunuyor buralar
Namaz öncesi spor yapabilir mi ?
Bide aç karnına yapabilir mi ?
Aç karnına yapıyordum
Didem fitnesse başlayacağım
Kahvaltım 6:30 6:45 ta yapıyorum
Öğle yemeğim 12:00 de işyerinde yiyorum
Akşam tek yemek yapıyorum
Amacım az yemek ve sağlıklı beslenmek :)
Akşam mutfagi toplamakla geçiyor evi toparlıyorum
Çocukla beraber uyuyorum 10-11 de
Çık yorgun geçiyor
Bizim asistan sadece dondurma yemeyi birakti 3 haftada 2 kilo verdi. Ne yedigin cok onemli. Seker, yag ve undan uzak dur, porsiyonlarini azalt yavas yavas kilo verirsin. :KK39:
Adım günlügü yapalım mı kızlar 🤩🤩
Ben sinifta kalirim. Bu topikte 30000 adim yapan mutant lar var.:rolleyes:
Akşam yemegi yemeden geçsem veririm kiloyu :KK53:
Ogun atlarsan kilo versen bile kalici olmaz. Ac kalarak verilen kilo geri gelir. Saat 19:00 dan sonra bir sey yeme yeter.
Balıkla birlikte süt ürünleri tüketmek zehirlemez arkadaşlar kesin bilgi yayalım 😀 bayat gıdalar midenizi bozar o kadar.
Esim de ilk duydugunda cok gulmustu. Bu inanis sadece Turkiye'de var sanirim.

Midemin dükkanını kapattım.
Kahvaltı
1 salatalık
1 dilim tahıllı ekmek
40 gr çeçil peyniri
1 tk çilek reçeli
1 kupa sade filtre kahve

Öğlen
Yulaf lapası ( 3 yk ince çekilmiş yulaf ve 200 ml süt ) 1 tk şekersiz fıstık ezmesiyle karıştırdım. üzerine çeyrek muz bir küçük şeftali ve 6 adet üzüm

Akşam
2 kabak 1 havuç 1 kırmızı biber fırınladım. Patateste fırınlamıştım çocuk için ondan da 5 küçük dilim aldım. 200 ml yoğurt

Su 2 lt
85 dk cardio
12000 adım var.
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_
BF93219E-FB3F-4B2D-90AE-769CE9BDE624.jpeg

Kahvaltı
2 kepçe tavuk suyuna çorba

Duble kahve

14:00
3 köfte, 2 yk bulgur
1 ayran

20:00
3 köfte
2 adet kornişon

1 lt su
A Arrietty_ sedulu sedulu
Bugün protein zehirlenmesi yaşamışım resmen. Sabah arkadaş ofise çorba getirmiş, öğlen yemek söylediğim yerde en uygun menü köfte ve bulgurdu. Üstüne akşam oğlum köfte istedi 😂
Birileri şimdi iki marul yıkamayadınmı diyecek. İsmi lazım değil baş harfi Alys Alys 😂

Kahvaltı
2 kepçe tavuk suyuna çorba

Duble kahve

14:00
3 köfte, 2 yk bulgur
1 ayran

20:00
3 köfte
2 adet kornişon

1 lt su
A Arrietty_ sedulu sedulu
Bugün protein zehirlenmesi yaşamışım resmen. Sabah arkadaş ofise çorba getirmiş, öğlen yemek söylediğim yerde en uygun menü köfte ve bulgurdu. Üstüne akşam oğlum köfte istedi 😂
Birileri şimdi iki marul yıkamayadınmı diyecek. İsmi lazım değil baş harfi Alys Alys 😂

Kimselere laf edemem bugün 🙃

X