- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
kreşe mi geçtin bacım kim yiyor bu kadar jelibonu hem bize niye atıyon millet yoldan çıkmaya yer arıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kreşe mi geçtin bacım kim yiyor bu kadar jelibonu hem bize niye atıyon millet yoldan çıkmaya yer arıyor
Kız herifte yiyor yulaf lapası o da kas yapmaya sardı sağlıklı beslenmeye başladık işime geldibelki aksilik neyim olur da herif doyacak bişiler yiyebilir
neyse herife yulaf lapası yedirmiyor kısmen insaflı sayılabilir diyerek teselli buluyoruz
Yemek yemeden kilo verilmez. Verilirse aynı hizla geri alınır aman diyeyimAkşam yemegi yemeden geçsem veririm kiloyu
Öğlen yemegi çok yedimYemek yemeden kilo verilmez. Verilirse aynı hizla geri alınır aman diyeyim
Kız herifte yiyor yulaf lapası o da kas yapmaya sardı sağlıklı beslenmeye başladık işime geldi
Neyse ki akşamları herif pizza yiyecek. Kilo alması da gerekiyormuş beyefendinin
Yulaf tabanlı pizza tarifleri varKız herifte yiyor yulaf lapası o da kas yapmaya sardı sağlıklı beslenmeye başladık işime geldi
Neyse ki akşamları herif pizza yiyecek. Kilo alması da gerekiyormuş beyefendinin
O tarifi biliyom benYulaf tabanlı pizza tarifleri var
Sende evde kabak pizza yapKız herifte yiyor yulaf lapası o da kas yapmaya sardı sağlıklı beslenmeye başladık işime geldi
Yok kız ne hazırı yulaf tabanlı olacak benim herif spor işine girince her şeyi tam istiyorSağlıklı kilo pizzayla alınmaz deseydin
Ama senin işine geliyor hazır yemek
He ya yulaf tabanlı olacak ama ben yine kendime sebze yapicam. Akşam pek fazla yemek yemeyi sevmiyorum. O yüzden ne kadar hafif o kadar iyi banaYulaf tabanlı pizza tarifleri var
Ay ben kendime uğraşamam hiçSende evde kabak pizza yap
Ben de bostan patlıcanından yapıyorum enfes oluyorSende evde kabak pizza yap
Patlicandan duymadım ama karnabahar pizxası kabak pizzası yaptımBen de bostan patlıcanından yapıyorum enfes oluyor
Ton tabanliyi tek gecerimYulaf tabanlı pizza tarifleri var
bildiğin tontonton dardanel ton mu ala ala hiç duymadımTon tabanliyi tek gecerim
Sadece Hamsi yiyen esim baya begenmisti. Bir donem her cuma yapiyordum
Ya ton balıklı pizza yaaprken kaşar atıyprmuyuz zehirlenme olmaz mıTon tabanliyi tek gecerim
Sadece Hamsi yiyen esim baya begenmisti. Bir donem her cuma yapiyordum
Aynen bildigin dardanel ton,tenekedebildiğin tontonton dardanel ton mu ala ala hiç duymadım
Bu olayi sadece turklerde duydumYa ton balıklı pizza yaaprken kaşar atıyprmuyuz zehirlenme olmaz mı
Bu tamamen yalanmis bilgineYa ton balıklı pizza yaaprken kaşar atıyprmuyuz zehirlenme olmaz mı