Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam
Ben genelde 5 te uyanıyorum
Ezan 5:30 ta okunuyor buralar
Namaz öncesi spor yapabilir mi ?
Bide aç karnına yapabilir mi ?
Aç karnına yapıyordum
Didem fitnesse başlayacağım
Kahvaltım 6:30 6:45 ta yapıyorum
Öğle yemeğim 12:00 de işyerinde yiyorum
Akşam tek yemek yapıyorum
Amacım az yemek ve sağlıklı beslenmek :)
Akşam mutfagi toplamakla geçiyor evi toparlıyorum
Çocukla beraber uyuyorum 10-11 de
Çık yorgun geçiyor

Selam
Ben genelde 5 te uyanıyorum
Ezan 5:30 ta okunuyor buralar
Namaz öncesi spor yapabilir mi ?
Bide aç karnına yapabilir mi ?
Aç karnına yapıyordum
Didem fitnesse başlayacağım
Kahvaltım 6:30 6:45 ta yapıyorum
Öğle yemeğim 12:00 de işyerinde yiyorum
Akşam tek yemek yapıyorum
Amacım az yemek ve sağlıklı beslenmek :)
Akşam mutfagi toplamakla geçiyor evi toparlıyorum
Çocukla beraber uyuyorum 10-11 de
Çık yorgun geçiyor

Ben ac karna sporu tercih ediyorum, müthiş oluyor.

Uykundan feragat etmeyeceksen 5 süper bir saat. Sadece spor yapmak için uykusuz kalmani önermem, uyku da cok önemli çünkü.

Ben ac karna sporu tercih ediyorum, müthiş oluyor.

Uykundan feragat etmeyeceksen 5 süper bir saat. Sadece spor yapmak için uykusuz kalmani önermem, uyku da cok önemli çünkü.
Erken yatınca uykumu iyi alırım aslında kahvaltıdan sonra kahve yapma vaktım var işe gitmeden 😅7:30 ta çıkıyorum evden 😬 zaman da çok önemli benim için :)

Erken yatınca uykumu iyi alırım aslında kahvaltıdan sonra kahve yapma vaktım var işe gitmeden 😅7:30 ta çıkıyorum evden 😬 zaman da çok önemli benim için :)

Bir dene bakalim, eger seversen devam edersin, yok zamandan ötürü strese girersen baska plan yaparsın. Hem degisiklik iyidir.

Ben yerinde olsam ilk haftalarda adimlarimi on bine cikarmakla baslarim, cok yuklenme kendine ki ilk haftalardan zor gelip de bikma. Zamanla insanin kondisyonu arttıkça zaten spor yapma istegi kendiliginden geliyor, bos buldugun anda kendini hoplayip ziplarken buluyorsun 😀

Geçmiş olsun tekrardan, ne kadar yapabiliyorsan kendine dikkat et, ilacını, yemeğini eksik etme..

Oyle canim gece kalkip ilac aldim uyuyamayinca sonra rahatladim biraz ,evde zencefilli yesilcay varmis heralde esim aldi tatildeyken onu demledim simdi birtasta iki kus olur insallah🤭tadini merak ediyorum😄

20 de yatıyorlarsa süper, akşam kafayı dinlersin kendine kalırsın ohh mis
Benimkiler tam tersi akşam uyumazlar, sabahta ölü balık gibi bakıyorlar o yüzden
Sabah kahvaltı hazırlardım okula gitmeden etsinler diye
Mızmızlıklarından geç kalıyorlar diye masa kurulduğu gibi geri kalkardı,
Bu sene hazırlamıyorum sandviç yapıyorum
Arabada okula giderken onu yer
İçimde rahat etmiyor yumurtasıyla sütüyle beslenmiyor her sabah diye
Senelerdir her akşam onları yatırma savaşı var evde
Bu sene saldım artık, öbür türlü ben stresten ağlayacak gibi uyuyorum her gece

Bebekken yani kucukken nasillardi? Bazi cocuk uyumayi sevmez derler hani benimki mevsime gore uyuyordu ama sabah uyanirken biraz mirildaniyor daha aksam neden uyanıyorum diye😅😅
Simdilik saati aksam 20. 20.30 sabah 6.45 kahvalti yapmasi 1saat alıyor simdilik beslenme yapmiyorlar evde yediriyorum mecbur cikmadan seninkiler artik buyuktu sanki yemezlerse farkindalar nasilsa dinc oluyorlarda hic zorlama tum okul hayatimi kahvaltisiz gecirdim🙈🙈

Sirketcagizim etkinlik yapmis, Alys ölümü gör sen de gel dediler, gidiyorum napim 🙃

12 de aparatiflerle baslayip 3 de ana yemek 6da tatli ile bitirecekmisiz. Arada da gezecekmisiz bakalım 🤗 spor sayilir bence 😇

Ahh nedirki simdi afiyet olsun 😅

Bebekken yani kucukken nasillardi? Bazi cocuk uyumayi sevmez derler hani benimki mevsime gore uyuyordu ama sabah uyanirken biraz mirildaniyor daha aksam neden uyanıyorum diye😅😅
Simdilik saati aksam 20. 20.30 sabah 6.45 kahvalti yapmasi 1saat alıyor simdilik beslenme yapmiyorlar evde yediriyorum mecbur cikmadan seninkiler artik buyuktu sanki yemezlerse farkindalar nasilsa dinc oluyorlarda hic zorlama tum okul hayatimi kahvaltisiz gecirdim🙈🙈
Bebeklikten sevmezler uykuyu.
Tüm ışıkları kapatır eşimle bende yatardık sırf erken uyumaya alışsınlar diye.
Bizi uyuttuğunu sanıp ışığını yakar oyuncaklarıyla oynardı

Aynen öyle bu sene saldım artık, istese yer diye düşünüyorum.

Merhaba
Ben Migi
32 yaşındayım tam tersi 23 yaşa dönmek için 60 olmam lazım ilk hedef şimdilik 75 şu an sabah tartıldıgımda 81,6
Bi prenses annesiyim memurum sürekli masabaşındayım günde en fazla 7000 adımla bitiriyorum 10 bin çok nadir hep koştur koştur geçiyor nedense 😬
Hosgeldin:) Saglikla hedefine ulas insaallah:)

Selam arkadaslar.Adetim cok agir geciyor.Dun 1 saat civari yuruyus yaptim ama daha fazlasi yok maalesef.Ben mi cok dusunuyorum yoksa hep mi boyleydi adetlerim bilemiyorum , karnim balon gibi oldu.Belim de ayri cabasi.

Kahvaltida tost yumurta ve karpuz yedim.Simdi bir dersim var ardindan evde adim yapmaya calisicam.Aksama da kurufasulye hazir ama bu sis karinla bi corba yapip icsem daha mi iyi olur ki?

Selam kizlar
Bugun aciktim ben 😭
Birde sinaniyorum.
Su hale bakin is yerinde

16323927026796349301336477633774.jpg

Bir dene bakalim, eger seversen devam edersin, yok zamandan ötürü strese girersen baska plan yaparsın. Hem degisiklik iyidir.

Ben yerinde olsam ilk haftalarda adimlarimi on bine cikarmakla baslarim, cok yuklenme kendine ki ilk haftalardan zor gelip de bikma. Zamanla insanin kondisyonu arttıkça zaten spor yapma istegi kendiliginden geliyor, bos buldugun anda kendini hoplayip ziplarken buluyorsun 😀
Herşey yavaş yavaş 🤗🤗🤗

X