Sağlam yedim tatilde ya çok fazla çıkarsam heyecanım şevkim kırılır diye korkuyorum
Sirketcagizim etkinlik yapmis, Alys ölümü gör sen de gel dediler, gidiyorum napim
12 de aparatiflerle baslayip 3 de ana yemek 6da tatli ile bitirecekmisiz. Arada da gezecekmisiz bakalımspor sayilir bence
Ellerine sağlık :)Selam..
Yemek bitti, eşim işe geri döndü, ufaklık uyudu, etrafı topladım mutfaktan kaçtım
Biraz dinlenip hemen onu da halletmem lazım.. Sonrasında yürüyüş var
Allahtan benim perdeli ama perdeyi degiştircemDusakabin niyeyse daha zor geliyor bana su lekeleriylekolay gelsin bol ovalanmalar
17 de yiyecegimBirşey olmaz, biz senin şevkini de heyecanını da geri getiririz
İyi eğlencelerr Alyscim..
Selam canım..
Resmi görmemezlikten geliyorum
Omad yapacaktn bugün, saat kaçta yiyeceksin?
17 de yiyecegim
Eve gidince birsuru ugras cikarcam kendime
Adım günlügü yapalım mı kızlar
Ellerine sağlık :)
Valla en fazla 10 bin bazen 15 bin fazlasını atmadım ama rekor 20 bin bendeOla bilir aslında..
Bu hafta bitiyor artık, önümüzdeki hafta için oylamaya sunalım bunu :)
Ama bizde bir adım sayısı yapan var, öyle böyle değilgünlük 30binle haftada 200bini geçiyor işte :)
Alinacaklar hepsi alindi. Haftaya adamlar girisceklerAy bir bilsem. Catlaklar galiba..Birde bidi bidi sohbet ediyorlardi. O seslere uyandim.Gerci Uyanamadim daha diyeyim. 6a kadar oturup sonra beslenme cantasi kabusuna girisecegim.
Tasinma isi ne durumda ?
Iygg reglken küvetmiiAspirin alicam demistin, faydasi olmadi mi
Belki küvette sicak bir banyo da yardimci olabilir.
Aha usengec biriSabahları 5:30 kalkıp namaza gidiyorum sonra namaz sonrası 15-20 dk spor yapsam çok iyi olacak vaktim var tabi ama üşengeçlikten hepsiüşengeç olmasam yaparım
Cocugu neden gec yatiriyorsun? Erken uyutki kendine vakit ayir.Selam
Ben genelde 5 te uyanıyorum
Ezan 5:30 ta okunuyor buralar
Namaz öncesi spor yapabilir mi ?
Bide aç karnına yapabilir mi ?
Aç karnına yapıyordum
Didem fitnesse başlayacağım
Kahvaltım 6:30 6:45 ta yapıyorum
Öğle yemeğim 12:00 de işyerinde yiyorum
Akşam tek yemek yapıyorum
Amacım az yemek ve sağlıklı beslenmek :)
Akşam mutfagi toplamakla geçiyor evi toparlıyorum
Çocukla beraber uyuyorum 10-11 de
Çık yorgun geçiyor
Ooohhh harika cardio videoları bitti. 1 saat 25 dk yaptım 600 kalori yaktım.
Az önce de yulaf lapası hazırladım bu sefer muzu çeyrek koydumkalanı oğlum yedi.
Yulafı atistirmalik niyetine tüketiyorum. Tatlı ihtiyacımı kesiyor üzerine koyduğum meyveler hem de tok tutuyor mideyi.
Akşam fırında karışık sebzeler yapayım diyorum bir aksilik olmazsa
10-11 de uyur beraber uyuyoruz yoksa kalkcam uyuyakalıyomAlinacaklar hepsi alindi. Haftaya adamlar giriscekler
Iygg reglken küvetmii
Aha usengec birisedulu den cekecegin var haberin ola
Cocugu neden gec yatiriyorsun? Erken uyutki kendine vakit ayir.
belki aksilik neyim olur da herif doyacak bişiler yiyebilir
hoşgeldin migim yemek yarışmalarına katılan tayfadan mısın10-11 de uyur beraber uyuyoruz yoksa kalkcam uyuyakalıyom
Valla iki üç kere katıldım sunuma bakıyolar diye bi daha yapmadımhoşgeldin migim yemek yarışmalarına katılan tayfadan mısın
sunum her şeydir dün gecenin bir vakti bildirim gelince baktım bakmaz olaydımValla iki üç kere katıldım sunuma bakıyolar diye bi daha yapmadımo yarışmalarda herkes agzını tadını biliyor sunum önemli