Bir tane içtim dün akşama doğruAspirin alicam demistin, faydasi olmadi mi
Belki küvette sicak bir banyo da yardimci olabilir.
Kuzu mu. Kurt olmuslar basima
Günaydın kızlar, benim regl lekenlenmeyle bitecek sanırım.
Ağrısı, sızısıda geçmedi bir türlü.
Kafayı yemek üzereyim, acayip sıkıntı yaptı
Varmı önerileriniz?
Adet Söktürücü - Hızlı Adet Söktürücü ve Adet Söktürücüler; Bitkiler, Bitki Çayları, Doğal Kürler: Adeti En Hızlı ve Kolay Ne Söktürür?Günaydın kızlar, benim regl lekenlenmeyle bitecek sanırım.
Ağrısı, sızısıda geçmedi bir türlü.
Kafayı yemek üzereyim, acayip sıkıntı yaptı
Varmı önerileriniz?
Yok
Kuzu mu. Kurt olmuslar basima
20de yatmis oluyorlar ,kiz hemen uyur oglanda 30dk debelenir durur. Haftaici 6da kaldiriyorum zar zor. Bugun bir cinslerdi. Dolunay mi varbakmadim bile.
Haftasonu 5de kalkiyorlar. Cuma ve cumartesi en gec 22e kadar diye kuralim varonu uygulamak basitde. Haftasonu 7e kdr yatin dedigimi uygulayamiyorlar. Neden acaba
Ergen olunca bende yatma saati dedigimde yatmazlar kesin
Yok
Tartıya göz ucuyla bile bakmadım
Alys buldu onu :)
Covid sonrası koku kaybı için etkiliymiş..
İnternette baktım biraz ben de faydası çokmuş, ben açıkcası sadece koku kısmıyla ilgileniyorum, bir kaç gün içeceğim ben de, bakalım nasıl olacak.. İyi hatırlattın unutmadan onu da hazırlayayım..
Sağlam yedim tatilde ya çok fazla çıkarsam heyecanım şevkim kırılır diye korkuyorumBir tartı mı korkuttu seniii
Haha kız bakma benim oğlan erkencidir bugün uyuyacağı tutmuş hava kapalı diyeGünaydınn..
Hepimizin hayalini yaşıyorsun, debelen dur biraz daha
Merhaba
Ben Migi
32 yaşındayım tam tersi 23 yaşa dönmek için 60 olmam lazım ilk hedef şimdilik 75 şu an sabah tartıldıgımda 81,6
Bi prenses annesiyim memurum sürekli masabaşındayım günde en fazla 7000 adımla bitiriyorum 10 bin çok nadir hep koştur koştur geçiyor nedense
20 de yatıyorlarsa süper, akşam kafayı dinlersin kendine kalırsın ohh misKuzu mu. Kurt olmuslar basima
20de yatmis oluyorlar ,kiz hemen uyur oglanda 30dk debelenir durur. Haftaici 6da kaldiriyorum zar zor. Bugun bir cinslerdi. Dolunay mi varbakmadim bile.
Haftasonu 5de kalkiyorlar. Cuma ve cumartesi en gec 22e kadar diye kuralim varonu uygulamak basitde. Haftasonu 7e kdr yatin dedigimi uygulayamiyorlar. Neden acaba
Ergen olunca bende yatma saati dedigimde yatmazlar kesin
Sağlam yedim tatilde ya çok fazla çıkarsam heyecanım şevkim kırılır diye korkuyorum
Spor yapmaya vakit var mi ? Bir plan yapman lazım kendine çocuk olduğu için. En azından 45 dk kadar spor için vakit lazım. Diyetle birlikte desteklenince sarkma olmadan güzel toparlanıyor vücutMerhaba
Ben Migi
32 yaşındayım tam tersi 23 yaşa dönmek için 60 olmam lazım ilk hedef şimdilik 75 şu an sabah tartıldıgımda 81,6
Bi prenses annesiyim memurum sürekli masabaşındayım günde en fazla 7000 adımla bitiriyorum 10 bin çok nadir hep koştur koştur geçiyor nedense
Diyet planım yok sağlık beslenmek istiyorum sadeceHosgeldin sefalar getirdin.
Hemen yaşı geriye çekiyoruz o zaman,
Uçuşta kalin
O zaman senin adimlari günlük onbine cekmekle baslayalim. Diyet planin var midir?
adanada neler yenebilirse sen düşün bi bakalım ben anlatmayım hayal gücünüze bırakıyorumGezdigin gördüğün senin olsun,
Bize ne yedin ne içtin onu anlat
Sabahları 5:30 kalkıp namaza gidiyorum sonra namaz sonrası 15-20 dk spor yapsam çok iyi olacak vaktim var tabi ama üşengeçlikten hepsiSpor yapmaya vakit var mi ? Bir plan yapman lazım kendine çocuk olduğu için. En azından 45 dk kadar spor için vakit lazım. Diyetle birlikte desteklenince sarkma olmadan güzel toparlanıyor vücut
Maydonoz çok yerim ama kaynatmak aklıma gelmemiştiSöktürücü olarak soruyorsan maydanoz suyu iç derim.. Kaynatıp içeceksin ama..
Sağol ablacım favorilere ekledim hemen
Evet ya zencefili çok severim bendeEvet sen shot ic,
H3RA_ zencefil suyu olarak da alabilirsin katkisiz bulursan veya taze zencefilli blendardan da gecirebilirsin. Veya klasik kuru zencefili kaynatabilirsin.
Bunu cayina kahvene koyabilirsin 1 shot bardagi kadar diyelim, veyahut da soğuk icecek hazirlayabilirsin.
Ben soguk havada cay olarak seviyorum, yazin da limon veya baska meyvelerle hazırlıyorum soguk içecek.
Zencefilin faydası say say bitmez, aysunay olsaydı yakan cay yapardi hemen