Fit Club 🏋🏻‍♀️

Alys buldu onu :)
Covid sonrası koku kaybı için etkiliymiş..
İnternette baktım biraz ben de faydası çokmuş, ben açıkcası sadece koku kısmıyla ilgileniyorum, bir kaç gün içeceğim ben de, bakalım nasıl olacak.. İyi hatırlattın unutmadan onu da hazırlayayım..

Kuzu mu. Kurt olmuslar basima
20de yatmis oluyorlar ,kiz hemen uyur oglanda 30dk debelenir durur. Haftaici 6da kaldiriyorum zar zor. Bugun bir cinslerdi. Dolunay mi var bakmadim bile.
Haftasonu 5de kalkiyorlar. Cuma ve cumartesi en gec 22e kadar diye kuralim var onu uygulamak basitde. Haftasonu 7e kdr yatin dedigimi uygulayamiyorlar. Neden acaba

Ergen olunca bende yatma saati dedigimde yatmazlar kesin

Günaydın kızlar, benim regl lekenlenmeyle bitecek sanırım.
Ağrısı, sızısıda geçmedi bir türlü.
Kafayı yemek üzereyim, acayip sıkıntı yaptı
Varmı önerileriniz?

Söktürücü olarak soruyorsan maydanoz suyu iç derim.. Kaynatıp içeceksin ama..

Merhaba
Ben Migi
32 yaşındayım tam tersi 23 yaşa dönmek için 60 olmam lazım ilk hedef şimdilik 75 şu an sabah tartıldıgımda 81,6
Bi prenses annesiyim memurum sürekli masabaşındayım günde en fazla 7000 adımla bitiriyorum 10 bin çok nadir hep koştur koştur geçiyor nedense

Çok erken uyuyorlar..
4de artık 8 saat uykuyu almış ayağa dikilirler tabi
Çocukların uyku saati kaç saat bilmiyorum hiç ama benimki 2 yaşında olmasına rağmen 8 en fazla 9 saat uyuyor artık, erken uyursa da kaç kere kalkıyor falann, off derdim açıldı yine hiç uyumak istemiyor, her günümüz bir olay, bir türlü düzen oturtamadık

Evet sen shot ic,

H3RA_ zencefil suyu olarak da alabilirsin katkisiz bulursan veya taze zencefilli blendardan da gecirebilirsin. Veya klasik kuru zencefili kaynatabilirsin.
Bunu cayina kahvene koyabilirsin 1 shot bardagi kadar diyelim, veyahut da soğuk icecek hazirlayabilirsin.

Ben soguk havada cay olarak seviyorum, yazin da limon veya baska meyvelerle hazırlıyorum soguk içecek.

Zencefilin faydası say say bitmez, aysunay olsaydı yakan cay yapardi hemen

Hosgeldin sefalar getirdin.

Hemen yaşı geriye çekiyoruz o zaman,
Uçuşta kalin

O zaman senin adimlari günlük onbine cekmekle baslayalim. Diyet planin var midir?

20 de yatıyorlarsa süper, akşam kafayı dinlersin kendine kalırsın ohh mis
Benimkiler tam tersi akşam uyumazlar, sabahta ölü balık gibi bakıyorlar o yüzden
Sabah kahvaltı hazırlardım okula gitmeden etsinler diye
Mızmızlıklarından geç kalıyorlar diye masa kurulduğu gibi geri kalkardı,
Bu sene hazırlamıyorum sandviç yapıyorum
Arabada okula giderken onu yer
İçimde rahat etmiyor yumurtasıyla sütüyle beslenmiyor her sabah diye
Senelerdir her akşam onları yatırma savaşı var evde
Bu sene saldım artık, öbür türlü ben stresten ağlayacak gibi uyuyorum her gece

Spor yapmaya vakit var mi ? Bir plan yapman lazım kendine çocuk olduğu için. En azından 45 dk kadar spor için vakit lazım. Diyetle birlikte desteklenince sarkma olmadan güzel toparlanıyor vücut

Spor yapmaya vakit var mi ? Bir plan yapman lazım kendine çocuk olduğu için. En azından 45 dk kadar spor için vakit lazım. Diyetle birlikte desteklenince sarkma olmadan güzel toparlanıyor vücut
Sabahları 5:30 kalkıp namaza gidiyorum sonra namaz sonrası 15-20 dk spor yapsam çok iyi olacak vaktim var tabi ama üşengeçlikten hepsi üşengeç olmasam yaparım

Söktürücü olarak soruyorsan maydanoz suyu iç derim.. Kaynatıp içeceksin ama..
Maydonoz çok yerim ama kaynatmak aklıma gelmemişti
Bugün önerilerin hepsini yapacağım
Ağrısı mahvetti beni kaç gündür
Sağol ablacım favorilere ekledim hemen
Tarçın ve balın böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum
En çabuk etki eden yöntemmiş oysaki
Evet ya zencefili çok severim bende
Kışın kaynar suya limon, tarçın, bal, portakal koyar taze zencefil rendeler içerim
Boğaz ağrısını da hemen keser
Mevsimi geldi zaten havalar soğumaya başladı buralarda da
Yazında detoks suyuna atarım tazesini
Verdiği freshlik hissini seviyorum
Bu ara almamıştım hatırlattığınız iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…