Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi gecelr Sabah 1d.ekmek ,2d.sucuk ,domAtes, 1ince dilim kasar,cay , Ara turk kahvesi,nescafe, Aksam 2 -3 catal sebzeli guvec ,1kase mercimek corbasi ,yogurt 3.5lt su
Çok üzgünüm ama benim tartının pili bitti sanırım Bugün tartı günü diye eve döndüm ama yok malesef bnde merak ediyorum ne durumdayım yarın tartı resmimi atarım inş
1 haşlanmış yumurta, 40 Gr sepet peyniri, 5 adet yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez, 22 gr t.bugday ekmek, marul, salatalık, yeşil ve kapya biber
Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata
Papatya çayı
Yeşil smoothie
OGLEN YEMEĞİ YOK
Yeşil çay
AKSAM
150 Gr Z.yagli taze barbunya yemegi, 250 Gr ev yoğurdu
Geçen hafta cumartesi : 73,6 Bu hafta : 72,7 kg Fark : 0,900 gr Yüzde : %1,223 Haftaya hedef : 71 tanıdık geldi mi??? AArrietty_seduluH3RA_ Tartı değişimi yaparsam ikisi bir arada foto bulunsun hangisi bende kalsın kararsızım
AArrietty_ kaptanım ben hala koydeyim dönemedik çok yoğun geçti tartilamadimda pazar donucez pazartesi tartilabilecem artık Sabah 1 dilim peynir 1 yumurtadan omlet 2 dilim ekmek domates salatalık biber çay Ara biraz çerez türk kahvesi Ara 2 erik Akşam 4 köfte salata 1 kase yoğurt Su 3 lt su