Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AArrietty_ kaptanım az önce İzmir den adaya döndüm hiç bir şey yemedim tartilcam diye ama artı çıktım gerçi çokta kötü bir hafta geçirdim uzun zamandır yoktuk evi ilaclattik filan bir sürü şeyle uğraştım haftaya telafi ederim umarım. bu hafta daha adaptasyonu devam edicem.diyetisyene de tekrar başlıyorum zaten bu hafta. Birde kaptanım yazın hayatım düzensiz tartı değişikliğinde oluyor.listeye girmek istiyor musunuz diye sormustunuz ya bir kere bende evet demistim. eylüle kadar liste dışı devam edeyim bı durum olursa takimi zor durumda bırakmak istemem. Gecen hafta 83.5 Bu hafta 84.5 Fark +1 kilo
Geçen hafta cuma 92.1 Pazartesi 95 Bu hafta cuma 93.3 Fark +1.1 Arkadaşlar yarın sabah endokrin doktorumla randavum var reglimde olmuyor, ilaç ayarlaması yapacak kanda ne var ne yok bakılacak. Bi terslik var gibi.