Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün çok kötü bir regl sancısı çektim saatler sürdü takıma giremedim hiç hemen yazıyorum menüyü Sabah kapya peynir 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta Öğle 1 avuç çerez 1 kayısı Akşam 1 çatal makarna fırında sebze Su 2 lt Spor 240 puan
Sabah 2 wasa 2 dilim kasar 9.00: 1 muz 13.00: domates, salatalik,5 zeytin kk beyaz peynir 18.00: kucuk kase makarna Su 3+ spor az sonra AArrietty_seduluH3RA_CEYDOS
sabah : 350 ml meyve püresi öğlen : 2 adet haşlanmış yumurta +35 gr peynir + 2 dilim hindi füme + 1 salatalık ara : 1 adet nektar akşam : 300 gr tavuk ızgara + yeşil salata su : 2500 ml spor : 50 adet göbek hareketi 500 twist AArrietty_seduluH3RA_
Selam Yorgunluktan ölücem sanki huuh Kahvalti=1dlm ekmek 3yuvarlak parça sucuk Cemen 1yesil zeytin 1yk cokelek li yumurta Öğle =2yk sakatat 1issirik pogaca Aksam 19:00olmadan yedim yeğenimin doğum günü vardı Bi lokma poğaça 3 mercimek koftesi İki çatal pasta 2.5litre su 30dkka leslie =90p Dogum gününe gidicemiz için telaşla. Yaptım boşa sporu teli üzerime alamadım bnm bebek uyurken müzik açtım sporumu bolmesin diye adım yok o yuzden
selamlar, kahvaltı öncesi => 1 sade türk kahvesi sabah => 2 haşlanmış yumurta + domates + salatalık + biber + 5 dilim sucuk ara => 1 sade türk kahvesi akşam 17:00 son öğün=>2 dilim ev yapımı incecik pizza + 1 zero
Selam hanımlar Sabah 1 Türk kahvesi 1 kase kiraz ceviz Kahvaltı 1 bardak kiraz cevizli zeytinli Yeşil salata Ara 10 badem bir kaç kaşık irmik helvası limonlu Yeşil çay Akşam 1 tabak kabak sote ayran salata 2.5 lt su Limonlu Yeşil çay AArrietty_CEYDOSH3RA_sedulu 5923 adım 177 p
Selam günlük bugun ben de günlük yaptim seni kusuruma bakma en yakin zamanda donerim ben bigun hüzünlü bir gün geçirdim diyet modundan uzaklaştım ama tabiki tekrar o moda girerim kaptanlarim kıtır kıtır keser beni yoksa.. görüşürüz öptüm byee
Kahvaltı 1.haslama yumurta Domates salatalık roka Peynir Kepekli ekmek
Oglen. 1 dl kek yedim tam o anda kafam kötüydü anlamadan yemisim
Sabah 2 wasa 2 dilim kasar 9.00: 1 muz 13.00: domates, salatalik,5 zeytin kk beyaz peynir 18.00: kucuk kase makarna Su 3+ spor az sonra AArrietty_seduluH3RA_CEYDOS
Sabah 1 dilim kaşar 1.5 dilim ekmek domates salatalık 1 yumurta Öğle yeşil çay Akşam 1 dilim ekmek fırında sebze cacık (5 majezik içtiğim için midem çok kötüydü ekmeği midem için tükettim.) Su 2.7 lt Spor 240 puan AArrietty_seduluH3RA_CEYDOS