- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Kiz deneyerek aldim aslinda. Aldiktan sonra sitesinden mankende durusunu gordum, meger hafif bol durmasi icap ediyormua bana yapisik suan
mankende neymis elbiseye yeni tarz getirmissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz deneyerek aldim aslinda. Aldiktan sonra sitesinden mankende durusunu gordum, meger hafif bol durmasi icap ediyormua bana yapisik suan
mankende neymis elbiseye yeni tarz getirmissin
Ayy o mankenlerin ve bizdeki duruslarin farki muntazamkimin dugunune aliyorsun o kismi kacirdiim ,burda baya turk abiyeleri satan sayfalarda var vaktin varsa gonderiyim sana linkMankende bir de bilek ustu,
Bende yerleri supuruyor
Manken olmus ama iste olamamis
Baska bir abiye denedim, kollu bisi, mankende jilet gibi, bende pofuduk kollu gibi 3 kisiye daha kol cikar.
Dün pek bi sexy idin beeeeMankende bir de bilek ustu,
Bende yerleri supuruyor
Manken olmus ama iste olamamis
Baska bir abiye denedim, kollu bisi, mankende jilet gibi, bende pofuduk kollu gibi 3 kisiye daha kol cikar.
WauwBen bir aylık jumpin jack sonucumu yazayım. Gerçi bir haftadır yapamadım ama olsun.
Bel 2 cm
Göğüs 3 cm
Göbek 2 cm
Bacak 3 cm
Kalça 3 cm incelmiş.
Dünden bu güne 73.7 kg ya indim hastalık erimeme yardımcı oluyor yemekte yiyorum ama bogazim o kadar kötü ki günde 4 lt su içiyorum.
super gecmis olsun bu havalarin ısınmasda yaramiyor bazenBen bir aylık jumpin jack sonucumu yazayım. Gerçi bir haftadır yapamadım ama olsun.
Bel 2 cm
Göğüs 3 cm
Göbek 2 cm
Bacak 3 cm
Kalça 3 cm incelmiş.
Dünden bu güne 73.7 kg ya indim hastalık erimeme yardımcı oluyor yemekte yiyorum ama bogazim o kadar kötü ki günde 4 lt su içiyorum.
Havalardan mi bilmiyorum ama cok can sıkıcı dün acile gittim ilgilenmediler bile bi iğne popoya hadi güle gülesuper gecmis olsun bu havalarin ısınmasda yaramiyor bazen
Dün pek bi sexy idin beeee
Ben bir aylık jumpin jack sonucumu yazayım. Gerçi bir haftadır yapamadım ama olsun.
Bel 2 cm
Göğüs 3 cm
Göbek 2 cm
Bacak 3 cm
Kalça 3 cm incelmiş.
Bende de kesilmedi ama sanirim su ve sivi seyler cok tükettim onlar etkilediGecmis olsun kuzucuk,
Hastalaninca benim istah gene kesilmiyor
o ignede de ne varsa hemen ayaga dikiyor insaniHavalardan mi bilmiyorum ama cok can sıkıcı dün acile gittim ilgilenmediler bile bi iğne popoya hadi güle güle
Popodan yiyorsun ya akıllanıyorsuno ignede de ne varsa hemen ayaga dikiyor insani
Wtf o ne laBu ruşur taşı sabunu ne guzelmis ya la