- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
2 gunde nasil 1 kilo verdin laSelam kizlar, ben hedefime simdiden ulastim. Hedefimi tazeledim- 2 kilo yaptim
gaza geldim durdurmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gunde nasil 1 kilo verdin laSelam kizlar, ben hedefime simdiden ulastim. Hedefimi tazeledim- 2 kilo yaptim
gaza geldim durdurmayin
Oğlanın odayı dip bucak temizledim e hadi ortalık dagilmisken komple temizlik yapayım dedim seviyorum ben temizlik yapmayı deşarj oluyorumLa oglim senin temizligin niye bitmiyor. 1 haftadir temizlik yapiyon. Allahim nolur bunun enerjisinden banada ver
Oğlanın odayı dip bucak temizledim e hadi ortalık dagilmisken komple temizlik yapayım dedim seviyorum ben temizlik yapmayı deşarj oluyorum
Hohoooococuk odasini temizlemek =tum evi temizlemek odayi curcunaya cevirdi bizimkilerde sozde oyuncak ayiricaktik neye elimi atsam oynuyorlarmis
Cins kariOğlanın odayı dip bucak temizledim e hadi ortalık dagilmisken komple temizlik yapayım dedim seviyorum ben temizlik yapmayı deşarj oluyorum
Pazar Pazartesi sali carsamba 4 gun ediyo yalniz asil soru kalan 3 gunde nasil 1 kg daha verecegim2 gunde nasil 1 kilo verdin la
Hohoooo
Abiyemi aldim s beden
Dar oldu ama
Acilen kilo verile
Kim kardesen kardasimle ortak ozelliklerimiz
Almadin iste ne guzelGunaydin kizlar
Ben sabitim bu hafta da, almadigima sevinsem mi gram oynamiyor diye uzulsem mi.
Bu hafta sporu ektim, haftaya daha duzenli olucam.
Haftaya hedefim 61.8 (bunu gorup geri almistim, hala ayni yerdeyim )
Abiyemi aldim s beden
Dar oldu ama
Acilen kilo verile
Kim kardesen kardasimle ortak ozelliklerimiz
olcu aldin mi Alys sabah bi aldimda bi yerlerim buyumus benimde nasil s aldin merak ettim