- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
Günaydın kızlar, iyi haftalar olsun
Cuma günü kızkardeşim geldi iki bebesiyle
Tüm hafta sonu evde bir bayram havası
Dünde diğer kardeşimin bebesinin doğum günündeydik.
Kardeş ve yeğene doydum 3 gündür
Dün tartıldım 66.50 kg olmuşum
Elbiselerimden belliydi zaten, üst bedenden bile almışım.
A Arrietty_ uzun süredir takip etmediğim için bilemiyorum deneyip denemediğini.
Diyetisyen desteği düşünmez misin? Çünkü son gittiğim zamanlarda az yer, spor yapar ama veremezdin. Vücut neye bu kadar direnç gösteriyor yada alıştı, bir uzmanlamı bulsanız.
Bu arada bir kaç arkadaşım bio rözenans ile kilo verdi mesela. Anladığım kadarıyla her vücudun sindirebildiği ve sindiremediği yiyecekler farklı. Sindiremediği şeyler kişiye kilo yapıyor. Onları kan testleri ve deneme yanılma ile tespit ediyorlar. Bir kaç arkadaşım şakır şakır eridi desem yeridir. Bu yöntemide bir araştır istersen.
Cuma günü kızkardeşim geldi iki bebesiyle
Tüm hafta sonu evde bir bayram havası
Dünde diğer kardeşimin bebesinin doğum günündeydik.
Kardeş ve yeğene doydum 3 gündür
Dün tartıldım 66.50 kg olmuşum
Elbiselerimden belliydi zaten, üst bedenden bile almışım.
A Arrietty_ uzun süredir takip etmediğim için bilemiyorum deneyip denemediğini.
Diyetisyen desteği düşünmez misin? Çünkü son gittiğim zamanlarda az yer, spor yapar ama veremezdin. Vücut neye bu kadar direnç gösteriyor yada alıştı, bir uzmanlamı bulsanız.
Bu arada bir kaç arkadaşım bio rözenans ile kilo verdi mesela. Anladığım kadarıyla her vücudun sindirebildiği ve sindiremediği yiyecekler farklı. Sindiremediği şeyler kişiye kilo yapıyor. Onları kan testleri ve deneme yanılma ile tespit ediyorlar. Bir kaç arkadaşım şakır şakır eridi desem yeridir. Bu yöntemide bir araştır istersen.