Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın kızlar, iyi haftalar olsun 🙋🏼‍♀️
Cuma günü kızkardeşim geldi iki bebesiyle
Tüm hafta sonu evde bir bayram havası
Dünde diğer kardeşimin bebesinin doğum günündeydik.
Kardeş ve yeğene doydum 3 gündür 🤭
Dün tartıldım 66.50 kg olmuşum 😒
Elbiselerimden belliydi zaten, üst bedenden bile almışım.

A Arrietty_ uzun süredir takip etmediğim için bilemiyorum deneyip denemediğini.
Diyetisyen desteği düşünmez misin? Çünkü son gittiğim zamanlarda az yer, spor yapar ama veremezdin. Vücut neye bu kadar direnç gösteriyor yada alıştı, bir uzmanlamı bulsanız.

Bu arada bir kaç arkadaşım bio rözenans ile kilo verdi mesela. Anladığım kadarıyla her vücudun sindirebildiği ve sindiremediği yiyecekler farklı. Sindiremediği şeyler kişiye kilo yapıyor. Onları kan testleri ve deneme yanılma ile tespit ediyorlar. Bir kaç arkadaşım şakır şakır eridi desem yeridir. Bu yöntemide bir araştır istersen.

Günaydın kızlar, iyi haftalar olsun 🙋🏼‍♀️
Cuma günü kızkardeşim geldi iki bebesiyle
Tüm hafta sonu evde bir bayram havası
Dünde diğer kardeşimin bebesinin doğum günündeydik.
Kardeş ve yeğene doydum 3 gündür 🤭
Dün tartıldım 66.50 kg olmuşum 😒
Elbiselerimden belliydi zaten, üst bedenden bile almışım.

A Arrietty_ uzun süredir takip etmediğim için bilemiyorum deneyip denemediğini.
Diyetisyen desteği düşünmez misin? Çünkü son gittiğim zamanlarda az yer, spor yapar ama veremezdin. Vücut neye bu kadar direnç gösteriyor yada alıştı, bir uzmanlamı bulsanız.

Bu arada bir kaç arkadaşım bio rözenans ile kilo verdi mesela. Anladığım kadarıyla her vücudun sindirebildiği ve sindiremediği yiyecekler farklı. Sindiremediği şeyler kişiye kilo yapıyor. Onları kan testleri ve deneme yanılma ile tespit ediyorlar. Bir kaç arkadaşım şakır şakır eridi desem yeridir. Bu yöntemide bir araştır istersen.

Ben de bebek sevdim oh mis 🥰
Bu bana bir muddet yeter 😅

Ben de bebek sevdim oh mis 🥰
Bu bana bir muddet yeter 😅
Ay sorma Alys Alys nasıl güzeller.
25 gün kadar önce bir daha teyze oldum ben.
Kardeşlerim iyi çalışıyor çok şükür 🙏🏼
Teyzelikte ordinaryus rütbesine yükselmişimdir bence 🤣
Bebişimizin mis kokusunun nasıl etkisinde kaldıysam bebek pudra kokusu aldım eve 🤭 Buram buram bebiş kokuyor 🙂

Ay sorma Alys Alys nasıl güzeller.
25 gün kadar önce bir daha teyze oldum ben.
Kardeşlerim iyi çalışıyor çok şükür 🙏🏼
Teyzelikte ordinaryus rütbesine yükselmişimdir bence 🤣
Bebişimizin mis kokusunun nasıl etkisinde kaldıysam bebek pudra kokusu aldım eve 🤭 Buram buram bebiş kokuyor 🙂

Ahahaha

benim yegenlerin cogu benim sipalarla yasit, ondan cok kiymet bilmiyom 🤪 bu bebisimiz tek bebek 🥰

Menumu yazayim:
12:00 - karpuz peynir
17:30 - tavuk salatasi
az sonra biraz cilek yerim.

gunes sagolsun istah mistah kalmadi :KK70:
evdeyken sporumu yaptim:
150 squat
3 dk wallsit
2 dk plank

Menumu yazayim:
12:00 - karpuz peynir
17:30 - tavuk salatasi
az sonra biraz cilek yerim.

gunes sagolsun istah mistah kalmadi :KK70:
evdeyken sporumu yaptim:
150 squat
3 dk wallsit
2 dk plank

Benim istah niye kapanmiyor ki 🫣

Ofise gidiyorum bu hafta, full klimali diye 🤣 ondan herhalde, bugun hic cikip eve gelmek istemedim, ne kadan caliskanim 😆

Evde daha bitecek kuru baklagillerim var, hava biraz bozsa fena olmaz 😅

Cok kotu bir gun gecirmedim ama atistirmalik da yiyince kalorimi asmis bulundum,
Protein cok az kalmis 🧐
Yarinin planini bugunden yapayim ben iyisi mi.

IMG_0809.jpeg

Spor da kayitli olarak 4 k adim var telefonda, ama cok aktif bir gun gecirdim, telefonsuzdum genelde.
Mutfakla cop konteyniri arasinda gidip geldim 20 tur 🤪 evden neler cikacak tatile kadar bakalim 🤣

Tum gun yemesem bile aklima gelmiyor ama aksam yemegi yiyincede doymuyorum mu.desem ne yiycegimi sasiriyorum 🫠🤦🏽‍♀️

Herkese diyetisyen sart oldu 😃

Tavsancim 3 ogun yemeye calis, duzen kurarsin. Acikcasi acikmamak da iyi bir sey degil benim anladigim. Acikmak iyi bir sey, vucut yakiyor ki istiyor. Iste tam o noktada tam yeterli olacak kadar kaloriden biraz az yedigimizde kilo vercez 😅

X