- 4 Aralık 2015
- 9.847
- 23.282
Yok canim bi halt ettim bu yastan sonra uniye yazildim aksam 3 saat matematik sinaviyla ugrastim. Neyse ki tamamladim. Yarin biraz daha aktif olurum insallahSismaniye senin gün nasıl geçti? Spor var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim bi halt ettim bu yastan sonra uniye yazildim aksam 3 saat matematik sinaviyla ugrastim. Neyse ki tamamladim. Yarin biraz daha aktif olurum insallahSismaniye senin gün nasıl geçti? Spor var mı?
Erken mi yedin aksami? Iyiymis aslinda yaninda ayran da olsa tam tok tutardiİyi akşamlar kızlar
Çarşamba günüm
Sabah
1tam buğday ekmekçiğinin içine peynir roka ve domates
Ara
Yarım yeşil elma, 2 kuru hurma
Öğle
Karabuğday ekmeğinin içine peynir ve domates ile tost yaptım
( bu ara peynirli domatesli tosta taktım)
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 köfte , roka salatası
Su: 1,5lt
Spor: 8k adım
Yaa suan çok açım yaa
Bence iyi halt ettin şişmaniye.. ben de psikolojiye başladım. Bugün iki sınav var. Başarılar diliyorum sınavında.Yok canim bi halt ettim bu yastan sonra uniye yazildim aksam 3 saat matematik sinaviyla ugrastim. Neyse ki tamamladim. Yarin biraz daha aktif olurum insallah
BasarilarBence iyi halt ettin şişmaniye.. ben de psikolojiye başladım. Bugün iki sınav var. Başarılar diliyorum sınavında.
Guzel aliskanlik oldu sabahdan 10bini tamamlamak. Yoksa daha once de mi boyleydi?10.000 adım tamam
pizzaaaaa
Hayatimin su içsem yarıyor kısmındayım galiba ben yapsam o 4 kiloyu alırdım helal olsunGunde 1ogun yiyip yanindada bursuru atistirma yapmasina ragmen 4kilo vermis
Evet cumartesi aksami 1.ligimi kutlayacazCumartesi miydi tartı günü cuma mı kızlar
Cumartesi canimCumartesi miydi tartı günü cuma mı kızlar
Burdada kapali. Bisiklet mi sursem dusunuyorum.Günaydın kızlar
Hava yağmurlu bugün evde spor yaparım ip atlarım birazda
Basarilar sana da. Psikoloji guzel ilgi cekici geliyor bana. Su matematigi halledeyim diger derslerim alan dersi umarim zorlamaz boyleBence iyi halt ettin şişmaniye.. ben de psikolojiye başladım. Bugün iki sınav var. Başarılar diliyorum sınavında.
Regl oluyorumEvet cumartesi aksami 1.ligimi kutlayacaz
Hangi bölüm seninkiBasarilar sana da. Psikoloji guzel ilgi cekici geliyor bana. Su matematigi halledeyim diger derslerim alan dersi umarim zorlamaz boyle
Yurtdisindayim computer science diye geciyor burada. Bilgisayar bilimi tam karsiligi, Turkiye’de var mi boyle bir bolum bilmiyorum.Hangi bölüm seninki
Psikoloji okumayı ben de çok istiyorum nasipse 2 yıla başlarım
Bunu arkadaşım da dedi ramazanda denedim ama yok ben daha çok kilo aldımGunde 1ogun yiyip yanindada bursuru atistirma yapmasina ragmen 4kilo vermis
Ben kurtuldum L koltuklan çok şükür. Çocuklarin odasını ayırdım oturma odasını oğlana verdim. Biz salonu kullanıyoruz. L koltuğu da ikiye böldüm birini balkona diğerini mutfağa attım çok rahat olduBurdada kapali. Bisiklet mi sursem dusunuyorum.
Fakat evin icinden cikamiyorum
Koltuk L olunca hicbir yere sigmiyor
Ya ne güzel yapmissin. Benimkine extra modul alip ayira bilinir. Fakat koltuklarin degisme vakti geldi. 8 sene olacak. Yaylari hissediliyor,ses yapiyor bazi yerlerindeBunu arkadaşım da dedi ramazanda denedim ama yok ben daha çok kilo aldım
Ben kurtuldum L koltuklan çok şükür. Çocuklarin odasını ayırdım oturma odasını oğlana verdim. Biz salonu kullanıyoruz. L koltuğu da ikiye böldüm birini balkona diğerini mutfağa attım çok rahat oldu