Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 1d ekmek, 1yumurtadan soğanlı sucuklu omlet, 1 kk b peynir, 3zeytin, 1 salatalık Ara 1/2 haşlanmıış mısır, 1 salatalık Akşam 1tb ıspanak yemeği, 1 kase çorba, 1d ekmek Su 2.5lt Spor 2304adım 69p AArrietty_seduluH3RA_CEYDOS
Çocuk ateşlendi. Kendime pek vakit ayıramadım bugün.
Hayırlı günler Hemen menumu yazım annemdeyim bugün o annemde yediğim sarmalardan sonra Herseye dayanıyorum buraya gelince Kahvalti10:00=1bucuk has. Yumurta 3yesil 3siyah zeytin 1dlm ekmek 2minik parça peynir 3yuvarlak dilim sucuk Akşam 17:00=4kofte çay Bi avuç fıstık Su şuan 1.5litre ama devam ediyorum en az iki buçuğa tamamlicam sporu yaptım ama adım a devam yatmadan atarım sporu AArrietty_CEYDOS
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir domates salatalık biber 6 zeytin çay Ara 1 dilim üçgen karpuz 5 badem Ara filtre kahve1 kaşık hindistan cevizi cipsi 5 fındık Akşam et sote süzme yoğurtlu kabak sote salata Su 2.5 lt Spor yok AArrietty_aysunayy
Sabah 1d ekmek, 1h. yumurta 1 kk b peynir, 5zeytin, 1 salatalık 1 domates Ara 1 haşlanmış mısır, Ara 2 kırmızı erik, 10 tane kiraz Akşam 1tb ıspanak yemeği, 1 kase çorba, 1d ekmek Su 3lt Spor az sonra yazacağım
Sabah 5 zeytin, kk beyaz peynir domates salatalik Ogle: yesillik salata Aksam 1 kucuk kase nohut yemegi. ara: kahve cay 1 muz Su 2+ icecem daha spor sonra CEYDOSLusiEllssa
Merhaba 10:30 2 haşlanmış yumurta, 1 wasa üzerine peynir, küçük 1 domates, 3 yeşil zeytin 12:30 1 sade türk kahvesi 15:30 200 gram ciğer, yanına gönderilen ezme, sumaklı soğan, yoğurlu patlıcandan 1’er kaşık. 3 küçük el kadar parça lavaş. Lavaş yediğim için akşamı erken kapadım. 2 lt su ama içmeye devam ediyorum. 30 dk eliptik bisiklet 150 puan 10000 adım 300 puan Toplam 450 puan sedulu
AArrietty_seduluCEYDOSH3RA_ Sabah 3 kapya biber domates salatalık yarım kibrit kutusu peynir 6 zeytin Öğle dünden kalan tavuk göğüs sote 2 kaşarlı çanak mantar Akşam 3 hurma kahve Su 2. 5 lt Spor 300 puan 10 bin adım
selamlar, sabah => 2 yumurtadan 4 dilim sucukla omlet domates roka az peynir 1 dilim ekmek ara => filtre kahve akşam 17:00 son öğün=> 2 lahmacun bol yeşillik ayran ara => türk kahvesi +soda
Sabah 1d ekmek, 1h. yumurta 1 kk b peynir, 5zeytin, 1 salatalık 1 domates Ara 1 haşlanmış mısır, Ara 2 kırmızı erik, 10 tane kiraz Akşam 1tb ıspanak yemeği, 1 kase çorba, 1d ekmek Su 3lt Spor az sonra yazacağım