Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sedulu Sabah 》 2 dilim kaşarla tarhana tostu , 1 haşlanmış yumurta, maydanoz, 1 ince dilim ananas Ara 》 Ödül: magnum mini dondurma Öğlen 》 2 kepçe ayran asi çorbası, 1 dilim mısır ekmegi Ara 》 Sade türk kahvesi, yarim muz Akşam 》 3 köfte, 1 orta tabak zeytinyağlı enginar , marul ve 1 biber
selamlar, kahvaltı öncesi => maydonoz kürü + 2 sade türk kahvesi sabah => 1 taze kayısı + yarım kase yoğurda 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği ara => limonlu yeşil çay akşam 16:00 =>2 hamur kızartması + 8 tane yaprak sarma+ roka+ domates + biber dün yiyemediğim hamur kızartmasıyla dolmayı bugüne ödül bırakmıştım nihahaha
Selam Sabah 10:30 2 haşlanmış yumurta, 1 wasa, 4 yeşil zeytin, 5 küçük parça örgü peynir 15:00 1 küçük ince dilim fit browni(unsuz,yağsız ve rafine şekersiz) 17:30 2 dilim fırında kabak mücver( tam sarı buğday unu kullanılarak yapıldı) 21:00 1 kupa yeşil çay 2 lt su(hala devam ediyorum) Egzersiz 10000 adım 300 puan Bir de lilly sabrinin karın egzersizlerini yaptım süre olarak 5 dk sürdü. Puanlamasını nasıl yapacağım sedulu
Sabah 2 yumurta omlet 2 dilim peynir 2 dilim tbekmek domates salatalık çay Ara 1 avuç çilek Akşam 1 köfte yarım dilim ekmek (aşıya gideceğim için ayakustu attım ağzıma donuncede yemek istemedi canım) Ödül 2 top dondurma Yüzme 240 puan Yürüyüş 160 puan seduluAArrietty_CEYDOS
Selam fit hatunlar Sabah aç 1 bardak maydonoz kürü 1 fincan Türk kahvesi 1 avuç kiraz Kahvaltı 2 dilim ananas melemen 10 zeytin dereotlu salata Ara 1 küçük muz 1 fincan fındık Yeşil çay Akşam etli taze fasulye semizotlu yoğurt 2.5 lt su 45 dk leslie 180 p 6263 adım 187 p Toplam 367 p AArrietty_H3RA_seduluCEYDOS
H3RA_ Sabah: sirkeli su 12.00 : 2 tereyağında yumurta, peynir zeytin 2tk tahin pekmez, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 dereotlu poğaça ev yapımı, domates salatalık Ara: fındık aromalı filtre kahve() 16.00 : 3 yeşil erik, 1 anjelik erik, 3 minik kiraz Akşam yemek saatini kaçırınca yemek yemedim 22.00: Hindistan cevizi yağlı filtre kahve 2lt su biraz daha artırabilirim inşeAllah, maden suyu Adımlar sonra
Sabah 1 haslanmıs yumurta,3 zeytın , 2 dılım peynır, 2 dılım kıymalı börek (ödül) cay Ara turk kahvesı, 2 hurma Ara 2 dılım karpuz Aksam bır avuc cerez, soda Su 1.5 anca Adım 340 p AArrietty_H3RA_CEYDOS
menü: sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 adet kiraz ara 2 kuru kayısı 10 leblebi 5 kiraz akşam salata 1 dilim ekmek 3 yk menemen 1 dilim karpuz su dukan birası + 2 lt
spor 11.336 adım 340 puan 20 dk leslie workout (seduluAArrietty_ bunu cardio olarak puanladım mile hesabı yoktu ama düzeltirim olmaz derseniz) 120 toplamda 460 puan CEYDOSH3RA_