Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selamlar, ara => 2 sade türk kahvesi + 1 taze kayısı sabah => küçük kase yoğurda 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği ara => limonlu yeşil çay akşam 18:00 => 5 parça lokmalık tavuk kızartması + 5 parmak patates kızartması + 1 zero (hiç doymadım avm de yiyeceğimiz için bilerek gün boyu pek bişey yemedim az da olsa dengelesin diye) ara => sade türk kahvesi + sade soda su 3,5 litre sedulu
Saat 11.30 Yağsız 2 yumurta Salata ( nane, roka, 4 çeri domates, 40 Gr yarım yağlı peynir, 4 siyah zeytin) +1 tatlı kaşığı çörekotu yağı 42 Gr çavdarlı karabuğday ekmeği
Saat 13.30 sütlü filtre kahve
Saat 19 5 kaşık arnavut cigeri 2 tane kurufasülye poğoçası 2 kaşık yoğurt Fırında 1 kabak 4 kaşık salata
2+ litre su Menümü yazayım sporu da ek yazacağım. Zalım bebeleri uyusun salonda puan getiren bir takım şeyler yapacauum
H3RA_ 3 günlük listem bu şekilde olacak o yüzden her gun yazmama gerek yok 1.gun Sabah 1 fincan sade Türk kahvesi 1 avuç kiraz 1 bardak maydonoz kürü 10-11 kahvaltı 2 dilim ananas dereotu salatalık ile salata omlet 10 zeytin 2 öğün arası 1 küçük muz 1 çay bardağı fındık yeşil çay Akşam Semizotlu yoğurt etli sebze yemeği 1 bardak maydonoz kürü 2.5 lt su
sedulu Sabah sirkeli su 11.00 : menemen, 3 zeytin, az peynir, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 tk fıstık ezmesi 19.30 : ekmeksiz sade et döner, 1 bardak ayran salata 10.638 adım : 320 puan 60 dk normal yürüyüş : 60 puan Toplam : 380 puan
sedulu Sabah 》 2 dilim mısır ekmegi ( doğal mısırla kendim yaptım, içinde yumurta , yoğurt ve sıvı yağ var bi de kırık misir) , 2 dilim beyaz peynir , domates , salatalık, 10 tane siyah zeytin Öğlen 》 1 muz , 15 tane kaju , 100 ml süt ile latte Akşam 》 1 porsiyon zeytinyağlı enginar , 2 kepçe ayran asi corbasi Su : 2 lt oldu uyumadan yarın litre daha içcem
Spor 1 saat yürüyüş: 120 p 20 dk zumba : 160 p 15000 adım: 450 p Toplam 680 p