- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.361
Bende kimildamamda işi şansa bırakmayayim diyorum atayım bir üç bin daha2saat geriden geliyorum birdegerci genelde su saatden sonra kimildamam. Evi toparlayip yatarim
2saat geriden geliyorum birdegerci genelde su saatden sonra kimildamam. Evi toparlayip yatarim
Bende yürümeye başlayınca sevdim 15 bin adım garinti oluyor uğraşmadanOh cok severim
Bende yürümeye başlayınca sevdim 15 bin adım garinti oluyor uğraşmadan
Ya daginik degil zaten. Sabah koca sepet cocuklarin camasirini katlamistim. Onu yerlestireyim. Sonra Sebastian i mutfaga atip kapiyi kapatacagim ki kacmasin,isini tam yapsinSal bi gun de ya
Bugun oğlanı bir arkadaşina bıraktım, giri0 bir kahve içtim. Ev pis ve daginikti, aha dedim tam kendime gore arkadassizinlen arkadas olabilir miyim
Ben izmirliyim canım aldıklarımi görsen ne üç beşi eşim artık ot yemekten isyan ediyor roka marul pırasa brokoli tere maydanoz yok yokGitmisken 3 5 yeşillik aldiysan benden sukelayi kaptın
Ben izmirliyim canım aldıklarımi görsen ne üç beşi eşim artık ot yemekten isyan ediyor roka marul pırasa brokoli tere maydanoz yok yok
Tabisi funda men memnun oldum nerede okudun hangi semtleri biliyorsunSizinlen arkadaş olabilir miyiz
Izmirde uni okudum ben de
PS kolu, oyunlari,boyalar,kösede barbie kutusuNeresi daginik
Kizzz atla o bisiklete yap hedefiniEn daginik yer suan burasi
Tabisi funda men memnun oldum nerede okudun hangi semtleri biliyorsun
Gizli projemi gordunKizzz atla o bisiklete yap hedefini
Gizli projemi gordunson adimlar anca oyle olur. Ama Tel cebimde sayiyor mu bilmiyorum. Mutfagi kaldirip bineyim
Goha ? Adım mi anlamadım
Goha.
Bucada okudum ben, bornovada cok kisa sure yaşadım.
Eskiden en sevdigim yer konakti, ama en son gittigimde eski havasi yoktu. 12 yil oldu galiba mezun olali.
Saymiyor diye biliyorum. Dur bineyim. Mutfak da beklesin. Alti ustu 3tabakKahve seni kandırıyor
Saymaz ki adim, sayiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?