- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.181
Ne kaaaa kanıt isterimyav he he
Afiyet olsunİyi akşamlar...
17:00
2 diim pizza,salata,1bardak ayran...
3 litre su
2 kupa kahve
2 mil leslie.
Benim telefonun kendinde var adimsayar kendi kendine hedefi de 6000 yapmış.Is cikisi adimlar bu durumdaydiEki Görüntüle 2967745
Sadece sabah ise yurudum. Gerisi iste kosturmaca.Yürüdun mu giii
Pehhh senin 10 binin altına dusmemen lazim iki canavarla
Telefon sürekli üstümde değilPehhh senin 10 binin altına dusmemen lazim iki canavarlai p e k aşkım seninde esefle kınıyorum sizi
Bugün ben yurumedim tartı günü bana bir genişlik geliyor bugünü yok sayalım miSadece sabah ise yurudum. Gerisi iste kosturmaca.
Olur nasil istersenBugün ben yurumedim tartı günü bana bir genişlik geliyor bugünü yok sayalım mi
Eee benim adımlarım ne olacak boşa mı atıyomBugün ben yurumedim tartı günü bana bir genişlik geliyor bugünü yok sayalım mi
Benimki gece 12 de canım bekle gör
HeyecanlandimBenimki gece 12 de canım bekle gör
BizEee benim adımlarım ne olacak boşa mı atıyom
Heyecanlandim
1500 adım saydım 914 gösteriyorevet hem yavas hem de ayni mekanda yurudugun icin saymiyor olabilir.
ben evde belirli tempoda yururken sayiyor, ama yavas yurursem saymiyor, sanirim gps de etkin olmuyor o durumda, anlayamiyor o sebeple. disarida yavas yurursem sayiyor mesela.,
Sende mi mide ameliyati oldun canim yoksa 12 de yemek yiyip bidaha yememek imkansiz sankiKuchisabishii unutmadan ben de menu yazayim, haftasonu yazmam artik, bu hafta baya omad gittim bakalim ins yarin guzel bir eksi gorucem.
12.30
Az tavuklu bol sebzeli kepekli noddle corba, dev bir kase
2 avuc kuruyemis
5 minik hurma
1 mandalina
1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?