- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HalledersinGeçen hafta :55. 1
Bu hafta 55.9
+800
Toparlayacağım inşallah
Ben karnımı parçalıyorum şu anKarnimizi parcalayalim mi Bugun
![]()
Ergin Kırbaç on Instagram: "karın kaslarınızı takır takır parçalamak istiyorsanız, mutlaka sizi tatlı sert zorlayacak bir ağırlıkla yapın😉 maksimum tekrarlı karın çalışmaları iyi güzel ancak 8-10 tekrarlı, 4-5 setli çalışmalar baklaları oldukça bell
2,063 likes, 25 comments - erginkirbac on October 12, 2021: "karın kaslarınızı takır takır parçalamak istiyorsanız, mutlaka sizi tatlı sert zorlayacak bir ağırlıkla yapın😉 maksimum tekrarlı karın çalışmaları iyi güzel ancak 8-10 tekrarlı, 4-5 setli çalışmalar baklaları oldukça belli edecektir💪🏻😎...www.instagram.com
Ben arabada parcalayimKarnimizi parcalayalim mi Bugun
![]()
Ergin Kırbaç on Instagram: "karın kaslarınızı takır takır parçalamak istiyorsanız, mutlaka sizi tatlı sert zorlayacak bir ağırlıkla yapın😉 maksimum tekrarlı karın çalışmaları iyi güzel ancak 8-10 tekrarlı, 4-5 setli çalışmalar baklaları oldukça bell
2,063 likes, 25 comments - erginkirbac on October 12, 2021: "karın kaslarınızı takır takır parçalamak istiyorsanız, mutlaka sizi tatlı sert zorlayacak bir ağırlıkla yapın😉 maksimum tekrarlı karın çalışmaları iyi güzel ancak 8-10 tekrarlı, 4-5 setli çalışmalar baklaları oldukça belli edecektir💪🏻😎...www.instagram.com
Kullanici Ismi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma |
![]() | Her zamanki gibi perfekto | If siz hayat yakismamis, cok yemis gene | Daha iyi,aferiiiin | Misafirlikcilikte kek yemis ![]() Fecahat | OMAD askina | Spor ve menu guzel |
![]() | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Dondu cicegim, hemi de enerjisi bol bir sekilde | OMAD askina | OMAD askina |
![]() | Sebze yememis, Spor yapmamis | Kacak | Kacak | Kacak | Kacak | Kacak |
D deanvillage | Kacak | Menu guzel, spor orta karar | Spor super,Menu o kadar super degil | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel |
![]() | Tatil yapiyore | Temizlik yapmis tatil donusu, Kek yemis, o keki bugun yakacakmis | Menude yesillik eksik, geri kalan cok iyi | Spor ve menu guzel | Menude haftalik karb ini almis, afiyet olsun, bugun sebze yesin. Spor guzel | Refakatci izni |
![]() | Karisik kurusuk yemis, spor yapmamis | On uzerinden on | Perfekto | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel |
![]() | Guzel yemis, Spor yapmamis | Cok yoruluyor kusum bu ara, ona benden kafa izni | Noddlesssss!!! 10 bin adim cepte | Spor ve menu guzel | Kafadan izinli | Kafadan izinli |
![]() | Her zamanki gibi perfekto | Super | Sporseverlerde bugun... | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel | Perfecto |
![]() | Odul yapmis, menu guzel Spor neden yok? | Menu guzel, spor guzel, iyilesiyor da | Kacak | Spor ve menu guzel | 15 dakika sporu eksik, bugun 45 dakik olsun mu, Menu guzel | Menu guzel, spor yok |
![]() | Kacak | Kacak | Kacak ama bugun donuyore | Kacak | Menu guzel, spor? | Kacak |
![]() | Simit yemis 167 kalori Spor yapmis | Guzel bir gun gecirmis, o leblebi kurabiyeleri de neyse artikin | Spor ve menu cok guzel,Gene leblebi kurabiyeleriiiiii | Kacak | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel |
![]() | Kacak Gocek | Kacak Gocek | Menu guzel,Spor yok | Kacak | Kafadan izinli, hastamsi ![]() | Hasta |
![]() | Menu guzel Spor on numara | Guzeeel | Menu guzel,adimlar eksik | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel | Kacak |
![]() | Kacak Gocek | Pogaca yemis, bugun hepsini yakacakmis, ustune salata yiyecekmis | Kacak | Kacak | Kacak | Kacak |
Karnimizi parcalayalim mi Bugun
![]()
Alys
Pazartesı 58 lerı görmüştüm
57 lerde gecrdim bıkac gunu
Kafadan ızınlı ne kız deli gıbı bısey mi![]()
Disardanmi? Sicak wafel, drop, peynir tabagi yapabilirsin, poffertjes,ben yarin parcalayayim,
misaifr gelecekmis aksama, dun aksam ogrendim.
Ne yapsam diye dusunucem 3 saat simdi, sonra motoru takip yapicam.
Lori fikir ver len, Turkiyeden gelen misafire hollandanin nesi yedirilir, kolay seyler soyle
![]()
Hollandanin hic biseyi zor degilki. Mutfagi yok bikereDisardanmi? Sicak wafel, drop, peynir tabagi yapabilirsin, poffertjes,
Stamppot met vlees, haring, speculaas, patat met mayo