Fit Club 🏋🏻‍♀️

züber tatlı bar, bir kase ev yoğurdu öğle yemeği için yedim.
Akşam yemeği olarak bir tane karnıyarık ve 5 kaşık pilav yedim.
akşam yemeğim çok ağır ama (17:00) erken bitiriyorum günü. biraz ona güvendim. çok canım çekmişti.
suyu çok içemedim. yarın daha çok içerim umarım.

akşamdan yarın için hazırlık yapacağım.
bir parça zencefili ve 5-6 tane karabiberi 1 adet limon suyunun içinde buzdolabına koyacağım. yarın sabah da bunu blenderdan geçirip süzeceğim ve suya ekleyerek içeceğim. tadı ağır gelmezse 1 bardak suyla içerim, zorlarsa 1,5 lt. suya ekleyerek gün içinde bitireceğim. bir diyetisyenden gördüm instagramda.

Bende 1tane çubuk tarçın biraz hibiskus bı kaç karanfil ve kiraz sapıni çay gibi deneyip suzuyorum. 2.5litre su ile içiyorum. Çok güzel ödem attırıyor.

Kizlar bir arkadas bana detox corba tarifi vermisti. Kilosu 97di cumartesi. Bu sabah 93 cikti.
Spor olarak bisiklet suruyor

Tarif isterseniz soyle
1 sb kirmizi mercimek
1 adet kapya biberi
1 sogan
1 kucuk lahana
Tuz,zerdecal veya istedigin baska baharat

Biraz zeytinyag ile sogani kavurup ardindan kapyayi ekliyoruz. Sonra lahanayi. En son kirmizi mercimek.
Ardindan baharatlari ekleyip 2-3 sb su. Kaynadikdan sonra blenderdan gecirip 2-3 gun istedigimiz ögün tuketebiliyorsunuz

bundan baska birsey yenmiyormu?
yoksa ogun yerinemi icebiliyoruz?

Ben kucuk lahana ile yaptim 3 kaselik .
Sinir yok :) yogurt ekle Yanina mutlaka dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…