- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.581
Aslında güzel olur bi nevi salata gibi denenir bu tarifGecen kuskuslu bir tarif gordum, tam yaz yemegi,
Ama cocuklar yemez benim
Size verem tarif
Kuskusu pisir
Sebzeleri hasla
Taze sogan ve beyaz peynir
Karistir
Sos olarak limonlamis, nasil olur bilemedim
24 saat yenirLazanya yenmez mi ya
Bende 1tane çubuk tarçın biraz hibiskus bı kaç karanfil ve kiraz sapıni çay gibi deneyip suzuyorum. 2.5litre su ile içiyorum. Çok güzel ödem attırıyor.züber tatlı bar, bir kase ev yoğurdu öğle yemeği için yedim.
Akşam yemeği olarak bir tane karnıyarık ve 5 kaşık pilav yedim.
akşam yemeğim çok ağır ama (17:00) erken bitiriyorum günü. biraz ona güvendim. çok canım çekmişti.
suyu çok içemedim. yarın daha çok içerim umarım.
akşamdan yarın için hazırlık yapacağım.
bir parça zencefili ve 5-6 tane karabiberi 1 adet limon suyunun içinde buzdolabına koyacağım. yarın sabah da bunu blenderdan geçirip süzeceğim ve suya ekleyerek içeceğim. tadı ağır gelmezse 1 bardak suyla içerim, zorlarsa 1,5 lt. suya ekleyerek gün içinde bitireceğim. bir diyetisyenden gördüm instagramda.
bundan baska birsey yenmiyormu?Kizlar bir arkadas bana detox corba tarifi vermisti. Kilosu 97di cumartesi. Bu sabah 93 cikti.
Spor olarak bisiklet suruyor
Tarif isterseniz soyle
1 sb kirmizi mercimek
1 adet kapya biberi
1 sogan
1 kucuk lahana
Tuz,zerdecal veya istedigin baska baharat
Biraz zeytinyag ile sogani kavurup ardindan kapyayi ekliyoruz. Sonra lahanayi. En son kirmizi mercimek.
Ardindan baharatlari ekleyip 2-3 sb su. Kaynadikdan sonra blenderdan gecirip 2-3 gun istedigimiz ögün tuketebiliyorsunuz
Yok yiyorsun. O bol sebzeli ogunler yapiyor.bundan baska birsey yenmiyormu?
yoksa ogun yerinemi icebiliyoruz?
Ben kucuk lahana ile yaptim 3 kaselik .bu çorbanın ölçüsü veya sınırı var mı? istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz, yoksa istediğimiz bir öğünü seçip, gün içinde tek öğünde mi yiyoruz? 2-3 gün demiş ya, ben bunu 1 günde de bitirebilirim :)
Kiz sen hicbirsey yemiyorsunSabah: 2 wasa kasarli, 4 yesil zeytin, domates ve salatalik
ogle: 2 wasa kasarli
aksam: ton salatasi
ara: 1 biskuvi
Kuchisabishii
caglacaglacagla
1. olacam lenKiz sen hicbirsey yemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?