- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.401
Tamamdir. Kilolari yakin olanlari eslerim diye dusundum.
O zaman süperYok kiz 2 ana 2 ara oldu dun.
Bugun herhalde 2 ana 1 ara olur
Bence yakın kilolar eş olacağından eşler birbirine karşı olsun. Herkes sistemini oturtunca birbirimize karşı yaparız bence siz nasıl düşünüyorsunuz?Tamamdir. Kilolari yakin olanlari eslerim diye dusundum.
Eller Yaris halinde mi olsun obur eslere karsi mi olsun ?
Alys Melegimkorusun sedulu tavsannesi Lori Sismaniye caglacaglacagla
Ay Birde yarin veya bugun bildirim yapmayanlari eklemeyecegim.
Bu ben. Skntidan resmen.Yaa kızlar ben yürüyüşü bu hafta soktum hayatıma çok şükürkendime karşı acımasız da olmak istemiyorum ama diyet dün Allah affetsin resmen tatlı-tuzlu atağına girdim. Bir yarım saat içinde yediklerimi şuna düşününce bile miden bulanıyor
Neden öyle oldum bilmiyorum. Ben çok zorlanıyorum yaa diyet istikrarında bu sefer. Bu kadar kilo alacağımı beklemiyordum bu beni baya demotive etti. Ama sizin sayenizde bunu diyete uyma kısmını da çözeceğim. Siz mesela bu tür ataklar için evde sağlıklı ne bulunduruyorsunuz. O anda ilk ne yapıyorsunuz. Aç değildim yediğimden de birşey anlamadım sadece öylece tıktım ağzıma
Evde vardı da ondan da yedim çubuk kraker, milka çikolatada yedimBu ben. Skntidan resmen.
Birkac gündür iyiyim.
Bitter ve ceviz atlatiyorum bu durumu.sevdigin bir bitter bul.
Ben nane ve Matcha li buldum. Baya guzel. 15 gr ediyor bir parca. Onu Minik minik dogradim.
Sonra ceviz de ekledim. Bir ondan bir ondan yavas yavas,cikolata tadini cikarana kadar agzimda dolandirdim
Sadece sen degil ,cogumuz aldik.
Birlikte hallederiz.
Ben de tartıldım sadece -400 farkı görünce yarın da bir tartılayım. Bugün su içmeye özen göstereyim bakayım yarın nasıl olacakBugün tartildim. Fakat yarin de tartilayim. Regl olacagim diyor app. Sirf o yuzden yarin de tartilayim diyorum
Hepimiz aynı dönemden geçiyoruz sanırım. Yazın bi sıktık kendimizi kış gelince rehavet çöktüYaa kızlar ben yürüyüşü bu hafta soktum hayatıma çok şükürkendime karşı acımasız da olmak istemiyorum ama diyet dün Allah affetsin resmen tatlı-tuzlu atağına girdim. Bir yarım saat içinde yediklerimi şuna düşününce bile miden bulanıyor
Neden öyle oldum bilmiyorum. Ben çok zorlanıyorum yaa diyet istikrarında bu sefer. Bu kadar kilo alacağımı beklemiyordum bu beni baya demotive etti. Ama sizin sayenizde bunu diyete uyma kısmını da çözeceğim. Siz mesela bu tür ataklar için evde sağlıklı ne bulunduruyorsunuz. O anda ilk ne yapıyorsunuz. Aç değildim yediğimden de birşey anlamadım sadece öylece tıktım ağzıma
Yakın kilolar eş olacaksa eşlere karşı yarışalımTamamdir. Kilolari yakin olanlari eslerim diye dusundum.
Kilonu yaz kizGunaydin canlarim
Ben döndüm normal hayata.
Bu hafta sabitim.
Benim esim kim olacak??
Yaa kızlar ben yürüyüşü bu hafta soktum hayatıma çok şükürkendime karşı acımasız da olmak istemiyorum ama diyet dün Allah affetsin resmen tatlı-tuzlu atağına girdim. Bir yarım saat içinde yediklerimi şuna düşününce bile miden bulanıyor
Tamamdir. Kilolari yakin olanlari eslerim diye dusundum.
Bu ben. Skntidan resmen.
Birkac gündür iyiyim.
Bitter ve ceviz atlatiyorum bu durumu.sevdigin bir bitter bul.
Ben nane ve Matcha li buldum. Baya guzel. 15 gr ediyor bir parca. Onu Minik minik dogradim.
Sonra ceviz de ekledim. Bir ondan bir ondan yavas yavas,cikolata tadini cikarana kadar agzimda dolandirdim
Sadece sen degil ,cogumuz aldik.
Birlikte hallederiz.
Evde vardı da ondan da yedim çubuk kraker, milka çikolatada yedim
Ben de tartıldım sadece -400 farkı görünce yarın da bir tartılayım. Bugün su içmeye özen göstereyim bakayım yarın nasıl olacak
87,4Kilonu yaz kiz
Ona Gore bakarim
Ayy hesap kitap isleri zor.Bende matematik diyeti diye bir diyet varmis. Daha cok hesap isi. Danimarkali bir profesor bulmus . Bugün ona basladim
Abaha
Kiz turk genlerine ingiliz diyeti olmazsutlu cay falan icirirler aman diyim
Evet evet dondum yaz beni de temmuza kadar diyetteyim kesinHepi topu 5-6 kisiyiz. 3 grup cikar
Lori
Alys
Melegimkorusun
tavsannesi
sedulu
Benoo harika
Sismaniye dondun mu emin degilim
Ayy hesap kitap isleri zor.
Ama sagolsun chat gbt var, su diyete uygun menu oner diyorum sak diye yaziyor
Hahah, yok oyle menulu degil. Serbest gidalar var, gunde iki sut urunu ve bir dilim ekmek (veya tahilsi) izni var bi de. 15 gunah (syn) hakki var. yiyecegin seyin bilgisini gidiyosun gunahi ne soyluyor. Serbest gidalar arasinda meyve sebze baklagil falan da var. ben sinir koymazsam kilo bile alirim bu diyetle diye bi kokrmuyorum degil
En onemli kismi haftada bi gruba gidip tartiliyoruzo sebeple sectim zaten. Tarti korkusu lazim bana, yillardir burada bedavaydi simdi parayla gidiyorum
Evet evet dondum yaz beni de temmuza kadar diyetteyim kesin
Parali bi watsapp grubu da denedimPara vermeden akillanmayan kesim
Hadi bakalim dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?