- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Fıstık çiçekleri içinde miAntep’e döneyim de görün siz. Fıstıklığımızda yapacağım sunumumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fıstık çiçekleri içinde miAntep’e döneyim de görün siz. Fıstıklığımızda yapacağım sunumumu.
Yok, direkt toplanan fıstık yığınlarının üzerinde.Fıstık çiçekleri içinde mi
Yüzerek çekim yap, fantastik olurYok, direkt toplanan fıstık yığınlarının üzerinde.
Bakırlar kaynanamın zemzemliğiBu yasoyu kim yarışmaya soktu yaaaa
Gülüm bakırların yeni mii
Biliyorum, 65₺Fıstık kaç para biliyon mu sen yasiiallahım delircem, niye baktım ben bi sayfaya
Künefe tabaklarımı bekledimBi de diyo iddiam yok he gülüm Heee, senin neyi beklediğin belli oldu kargoda
Ne şanslı bi gelinBakırlar kaynanamın zemzemliği
Teşekkür ediyorum canım benim, gel ıscak ıscak yeÇooooookkkkkkkkk güzel olmuş kunefeye bayılırım bol kaymaklı hiç üstü fıstıklı yemedim amaa göndersene bana sehzadeden kalirsa❤taam taam başarı da diliyom ellerine sağlık becerikli hatun ❤
Iki tane bile yerim biliyon muuu yasiiiiimmTeşekkür ediyorum canım benim, gel ıscak ıscak ye
Suvatını yerim lakin niye böyle yapiyon yasomyaaa oldumu şimdi buuuu hadi künefe aldın bari Antebe hiç girmeseydinhadi girdin Barım bakır kullanmasaydin Cook Teesuflerimi iletiyorum
Kovalariz seni burda bak hiç bulaşma öyle bişeye sakinnnnYok, direkt toplanan fıstık yığınlarının üzerinde.
Tabi ki, yukarı çıkıp aldım. Şimdi Gelinim Mutfakta’ya katılalım diyor.Ne şanslı bi gelin
Sıkıntı yok, malzeme bolIki tane bile yerim biliyon muuu yasiiiiimm
Ayyy katilsana yaaaaaa oraya sen lazımsın benceee,yemek gorsunler bi kereeTabi ki, yukarı çıkıp aldım. Şimdi Gelinim Mutfakta’ya katılalım diyor.
Ben boğazlarına yapışırım oradakilerin
Benim neyim eksikSuvatını yerim lakin niye böyle yapiyon yasomyaaa oldumu şimdi buuuu hadi künefe aldın bari Antebe hiç girmeseydinhadi girdin Barım bakır kullanmasaydin Cook Teesuflerimi iletiyorum
Benim içinde çok yeee
Kovalariz seni burda bak hiç bulaşma öyle bişeye sakinnnn