Cansu719 Guru Kayıtlı Üye 16 Nisan 2013 442 489 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Cansu719 #1 Kızlar merhabalar çeyizimi yavaş yavaş almaya başlıyorum. Düdüklü tencere araştırması yaptım en iyi markanın Fissler olduğu yazıyor ancak gerçekten şu şartlarda çok pahalı. O kadar para vermeye değer mi gerçekten kullananlar memnun mu?
Kızlar merhabalar çeyizimi yavaş yavaş almaya başlıyorum. Düdüklü tencere araştırması yaptım en iyi markanın Fissler olduğu yazıyor ancak gerçekten şu şartlarda çok pahalı. O kadar para vermeye değer mi gerçekten kullananlar memnun mu?
miyaww__ 🇹🇷 Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 6.321 23.279 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Cansu719 #2 Fissler ciddi manada iyidir. Ben 4.5 yıldır karaca kullanıyorum çok çok memnunum. Bir daha alsam paraya kıyıp fissler alabilir miyim bilmiyorum.
Fissler ciddi manada iyidir. Ben 4.5 yıldır karaca kullanıyorum çok çok memnunum. Bir daha alsam paraya kıyıp fissler alabilir miyim bilmiyorum.
Cansu719 Guru Kayıtlı Üye 16 Nisan 2013 442 489 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Cansu719 #3 miyaww__ .!.: Fissler ciddi manada iyidir. Ben 4.5 yıldır karaca kullanıyorum çok çok memnunum. Bir daha alsam paraya kıyıp fissler alabilir miyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten bir çok kişi bu markayı önermiş ama parasıda çok iyi
miyaww__ .!.: Fissler ciddi manada iyidir. Ben 4.5 yıldır karaca kullanıyorum çok çok memnunum. Bir daha alsam paraya kıyıp fissler alabilir miyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten bir çok kişi bu markayı önermiş ama parasıda çok iyi
miyaww__ 🇹🇷 Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 6.321 23.279 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Cansu719 #4 Cansu719 .!.: Gerçekten bir çok kişi bu markayı önermiş ama parasıda çok iyi Genişletmek için tıkla... Evet evet gerçekten şahane bir düdüklüdür ama parasıda şahane.
Cansu719 .!.: Gerçekten bir çok kişi bu markayı önermiş ama parasıda çok iyi Genişletmek için tıkla... Evet evet gerçekten şahane bir düdüklüdür ama parasıda şahane.